صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / ارتباط دختران و پسران در ايران!!!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 .
نویسنده پیام
# : 24 Jun 2007 07:27

اینم بگم اصلا از دخترا دفاع نمی کنم چون خودشون باید از خودشون دفاع کنن اما قبول کنیم نسبت پسرایی که به دوست دخترشون نارو می زنن خیلی بیشتر از دخترای هست که به دوست پسرشون نارو می زنن

# : 24 Jun 2007 13:43

مشخصه...
اصلا از دخترا دفاع نکردی و نمی کنی...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 28 Jun 2007 18:25

منم یه چیزی بگم!
به نظرم دوستی دخترو پسر واجبه.باعث تجربه میشه.میفهمی کی دوسته
من هیچ وقت از دوستی با دخترا خوشم نیومده البته قبلا:چون دوستام میدیدم که چه پوچه روابتشون.همیشه میخواستم یه دختری که دوست واقعی باشه و برای ازدواج.
خوب آخرش جور شد.شایدم خدا جورش کرد.اما آخه بدون تجربه خیلی سخته.پس کارمون به جدایی کشید. من حالا تجربه دارم اما به چه قیمت؟
در نتیجه:دوستی لازمه چه با سکس چه بی سکس.اما اگه سکسی توشه امیدوارم که سالم و بدون سو استفاده باشه.یه چیز دیگه با توجه به اوضاء اقتصادی ایران دخترا خیلی گرگ شدن.

# : 28 Jun 2007 18:29

منم یه چیزی بگم!
من هیچ وقت از دوستی با دخترا خوشم نیومده البته قبلا:چون دوستام میدیدم که چه پوچه روابتشون.همیشه میخواستم یه دختری که دوست واقعی باشه و برای ازدواج.
خوب آخرش جور شد.شایدم خدا جورش کرد.اما آخه بدون تجربه خیلی سخته.پس کارمون به جدایی کشید. من حالا تجربه دارم اما به چه قیمت؟
در نتیجه:دوستی لازمه چه با سکس چه بی سکس.اما اگه سکسی توشه امیدوارم که سالم و بدون سو استفاده باشه.یه چیز دیگه با توجه به اوضاء اقتصادی ایران دخترا خیلی گرگ شدن.

# : 28 Jun 2007 18:30

منم یه چیزی بگم!

# : 28 Jun 2007 18:48

منم یه چیزی بگم!

# : 30 Jun 2007 00:40

vmohsen
دوست عزیز از داستانت بسیار متالم و متاسف شدم...
اما ای کاش همون یک بار پست میزدی نه چهار بار

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 30 Jun 2007 16:06

inja che khabar ast azizan

# : 1 Jul 2007 05:42

اینجا داریم کونی شناسایی می کنیم...
اگر طالبی بیا اسمت رو بنویس

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.