| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: Akhmontezeram مرسي ساناز جون
لطف كردين.
حال و احوالت خوبه؟ چه خبر؟
ممنونم امیر خان
توی بخش تهران تو دی اون چیزی رو که خواسته بودی نوشتم
نمی دونم
سر زدی یا نه؟
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
|
|
|
سلام
ساناز
مگه دختر ها هم چیزی حالیشون میشه که این جور جو اینکه پسرا تحویلشون گرفتن گرفتتشونو نظر میدن.دختر ها رو باید کرد تا بچه دار شن بعدشم بچشونو بزرگ کنن بیخودی هم دنبال نظر های احمقانه دادن نباشن .این تحویل گرفتنا فقط مال اینه که می خواهد مختو بزنه فکر نکن خیلی نظر درستی دادی .اگه میگی نه یه دفعه تو یه تاپیک دیگه یه نظری بده که خودت باهاش مخالفی ببین کسی پیدا میشه بگه تو اشتباه میکنی !!. امیر تو هم این قدر لفتش نده موخو بزن برو کارتو بکن .حالا شما شروع کنین هی دوتایی به من فحش بدین ولی واقعیتو که نمی تونین کاریش کنین پس به جای فحش برام دلیل درست حسابی بیارین که منطقش کاملا درست باشه .به سکس حیوونا دقت کردین مرد عملا به زور زن رو مجبور میکنه بهش بده .خب تو آدم ها مردا با هوش ترن و با حیله مجبورش میکنن وگر نه نه اینکه تو چی گفتی مهمه نه اینکه چی فکر میکنی البته خداییش هم حرفای کسی که هر لحظه به یه دلیل بیرونی یه جور فکر میکنه اصلا مهم نیست .
|
|
|
# : 26 Sep 2006 14:34 | ویرایش بوسیله: inkare
sanaz2
مدیر
سلام خانم مدير
امروز صبح متوجه شدم كه مدير شدي . خدمتت تبريك ميگم . و اميدوارم كه موفق باشي 
|
|
|
|
|
arshiaamir
Quoting: arshiaamir مگه دختر ها هم چیزی حالیشون میشه که این جور جو اینکه پسرا تحویلشون گرفتن گرفتتشونو نظر میدن.دختر ها رو باید کرد تا بچه دار شن بعدشم بچشونو بزرگ کنن بیخودی هم دنبال نظر های احمقانه دادن نباشن .این تحویل گرفتنا فقط مال اینه که می خواهد مختو بزنه فکر نکن خیلی نظر درستی دادی .اگه میگی نه یه دفعه تو یه تاپیک دیگه یه نظری بده که خودت باهاش مخالفی ببین کسی پیدا میشه بگه تو اشتباه میکنی !!. امیر تو هم این قدر لفتش نده موخو بزن برو کارتو بکن .حالا شما شروع کنین هی دوتایی به من فحش بدین ولی واقعیتو که نمی تونین کاریش کنین پس به جای فحش برام دلیل درست حسابی بیارین که منطقش کاملا درست باشه .به سکس حیوونا دقت کردین مرد عملا به زور زن رو مجبور میکنه بهش بده .خب تو آدم ها مردا با هوش ترن و با حیله مجبورش میکنن وگر نه نه اینکه تو چی گفتی مهمه نه اینکه چی فکر میکنی البته خداییش هم حرفای کسی که هر لحظه به یه دلیل بیرونی یه جور فکر میکنه اصلا مهم نیست .
آقاي عزيز اين لحن شما اصلا پسنديده و درست نيست . يه مقدار مودبتر باشيد خيلي بهتره .
|
|
|
Quoting: inkare آقاي عزيز اين لحن شما اصلا پسنديده و درست نيست . يه مقدار مودبتر باشيد خيلي بهتره .

خیلی مهم! حتما ببینید: http://www.avizoon.com/forum/1_75181_0.html
|
|
|
Quoting: inkare سلام خانم مدير
امروز صبح متوجه شدم كه مدير شدي . خدمتت تبريك ميگم . و اميدوارم كه موفق باشي
ممنونم آقا رضا
ايشالا كه بتونم در كنار تجربيات شما كاري انجام بدم.
Quoting: arshiaamir سکس حیوونا دقت کردین مرد عملا به زور زن رو مجبور میکنه بهش بده .
فكر ميكنم كه برداشت شما از اين موضوع بيشتر از اين حرفا نيست
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
|
|
|
Quoting: sanaz2 ممنونم امیر خان
توی بخش تهران تو دی اون چیزی رو که خواسته بودی نوشتم
نمی دونم سر زدی یا نه؟
سانازجون،
لطف كردي، خسته نباشي..
مرسي...
.
|
|
|
Quoting: sanaz2 ممنونم آقا رضا
ايشالا كه بتونم در كنار تجربيات شما كاري انجام بدم
انشاالله كه موفق باشي . هر كمكي از من بر بياد در خدمتت هستم 
|
|
|
|
|
Quoting: inkare انشاالله كه موفق باشي . هر كمكي از من بر بياد در خدمتت هستم
اين نشان دهنده لطف شماست

|
|
|
http://www.yazgulu.com/Guller/126.swf
|