| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 23 Sep 2006 00:07 | ویرایش بوسیله: sanaz2
سلام دوستان
اينجا محلي براي بحث و تبادل نظر در رابطه با موضوع ارتباط دختران و پسران در ايران است
اين مسئله اي ايست كه در بعضي خانواده ها هنوز حل نشده و به چشم تابو به ان نگاه مي شود
حالا مي خواهيم در اين مورد و موارد ديگري از اين قبيل به بحث بنشينيم و تبادل نظر كنيم
آيا شما با اين مسئله موافقيد و آيا در خانواده شما اين مسئله جا افتاده است يا خير؟
و اين كه اينده جامعه را نسبت به اين قضايا چگونه ميبينيد؟
اين رو هم اضافه كنم كه اين تايپيك رو به درخواست امير خان باز كردم.كه جا داره از ايشون تشكر كنم.
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
|
|
|
Quoting: sanaz2 ارتباط دختران و پسران در ايران
خیلی خوبه ولی اگه مدت زمانش بیشتر بشه بهتره 
|
|
|
ماشالا ساناز خانم
جدا جاي تشكر داره با اينهمه تاپيك متعدد
ضمنا سري هم به اين تاپيك بزن
خوشحال ميشم راجع به حكايت صفحه 7 نظرتو بدونم
http://ii.hopto.org/forum/19_14853_6.html
احسان
|
|
|
|
|
Quoting: 30naa خیلی خوبه ولی اگه مدت زمانش بیشتر بشه بهتره
اينم خودش يه نظريه
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
|
|
|
البته رجاء واثق دارم كه در اين تاپيك مساله روابط كلا حل بشه و چيزي به اين اسم وجود نداشته باشه كه نظر بخواد
|
|
|
تاپیک تلخ تر از واقعیت به روز شد
http://ii.hopto.org/forum/1_15056_0.html
|
|
|
مرسي جالب بود
شايد به نوعي هم به موضوع همين جا مربوط مي شد
اما چرا خودت چيزي نگفتي؟
|
|
|
Quoting: pseudonature
البته رجاء واثق دارم كه در اين تاپيك مساله روابط كلا حل بشه و چيزي به اين اسم وجود نداشته باشه كه نظر بخواد
ايشالا كه همين طور خواهد بود
دوستان لطفا نظرات شخي خودشون رو بگن
تا دست آخر به يك جمع بندي مثبت برسيم
|
|
|
|
|
Quoting: sanaz2 آيا شما با اين مسئله موافقيد و آيا در خانواده شما اين مسئله جا افتاده است يا خير؟
بله موافقم ماجرا هم در خانواده حله
Quoting: sanaz2 و اين كه اينده جامعه را نسبت به اين قضايا چگونه ميبينيد؟
بوي بهبود ز اوضاع جهان مي شنوم اميدوارم همه خانواده ها اموزش لازم رو به فرزندانشون در رابطه با برقراري صحيح ارتباط بدن
روزگاریست که من در غم تنهایی خود غوطه ورم...===»»»***دنبالم نیا اسیر میشی***
|
|
|
sanaz2
سلام ساناز جون،
ممنون كه لطف و محبت كردي . اين تاپيك رو افتتاح كردي..
من در شروع كار، فعلا چند تا سوال را مطرح مي كنم.
1- آيا روابط بين دختر و پسر (بعد از شروع رابطه) بايد به سمت سكس منتهي شود؟
يا از همان اول در مورد اين مسئله نبايد مشكلي وجود داشته باشد (يعني مسئله سكس حل شده باشد)؟
2- اگر رابطه دحتر و پسر در حد رابطه گفتاري و احساسي باقي بماند. مسئله غريزه و كشش جنسي چه مي شود؟
آيا سركوب غريزه و كشش جنسي مشكلات ديگري را ايجاد نمي كند؟
3- در صورت رابطه جنسي بين دختران و پسران، اين رابطه چگونه بايد تعريف شود؟
4- بحث احساس، عشق و عاطفه و ارتباط ان با مسئله سكس چه خواهد بود؟
5- شما چه تجربيات و ديده ها يا شنيده هايي در مورد موضوع بحث داريد، كه به روشن شدن موضوع كمك مي كند؟
با توجه به موضوع بخش كه "سكس در ايران" است، فكر مي كنم كه بهتر است تا بحث رابطه را بر روي رابطه سكسي يا سكسي-عشقي، متمركز كنيم..
و البته در ابتدا بايد سوالات كليدي مشخص شوند...
اگر ديگر دوستان نظر دهند، بهتر مي توان تا سوالات كليدي را تعيين كرد..
منطور من اين است كه چارچوب framework بحث تعييين گردد.
با تشكر
امير
.
|