صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / نظرتون راجع به سكس زوري چيه؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
نویسنده پیام
# : 28 May 2007 12:34

خوب بعضی از دختر و پسر ها از سکس زوری خوششون میاد پسرا به خاطر اینکه دوست دارن همیشه برتر باشن و دختر ها هم به خاطر اینکه دوست دارن همیشه مفعول واقع بشن و یکی بهشون امر و نهی کنه.
به نظر من به عنوان یه روش سکس چیز بدی نیست اگه توش زیاده روی نشه و بحث اذیت کردن و سادیسم نباشه. نظر شما چیه؟

ترانه

Taraneh_Bala86@yahoo.com

# : 30 May 2007 10:25 | ویرایش بوسیله: kosmashang

Taraneh_bala86
مگه تا حالا سکس زوری محبت آمیز دیده شده که شما می گوئید طرف اذیت نشه...
عزیز دلم اگه طرف موافق باشه که دیگه زوری نیست اونوقت میره توی مایه های فتیش و اینجور چیزها...

ضمنا زدن آی دی و ایمیل در اینجا هم ممنوعه جیگر

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 6 Jun 2007 02:30

اصلا جالب نیست.اگه کسی عقلش درست کار کنه باید آخرش پشیمون بشه.

# : 6 Jun 2007 12:24

vmohsen عزیزم
اگه آدم عقلش درست باشه که اینکارا رو نمی کنه تا بعدش پشیمون بشه...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 6 Jun 2007 17:32

.......سكس زوري يك كار حيواني است.در سكس هر دو طرف بايد راضي باشن.......

♥ هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری ◊◊ من اون ماهو دادم به تو یادگاری ♥ . ◄خدایا سپاس...►
# : 9 Jun 2007 11:21

amir_yazd
خداییش آدم فهمیده و با انصافی هستی.. می دونستی؟؟؟

# : 11 Jun 2007 16:21

man khodaro shokr tu iran zendegi nemikonam vali shomaha age inja budid o azinkara mikardid khodam mindakhtametun zendan sex 1 amale ghashangie vali zuri yani tajavoz shomahaham hamtun ravani hstid az tahe del az khoda mikham ba madaratun va khaharatun hamintor raftar beshe age hal dare be unaham hal bedan un kasiam ke nevshe bood makhsusan age dokhtarpor edea bashe bishtar haol mide kuni man kamarbande meshki tu kung fu daram amsale mesle toro ba 1 fut leh kardam hich ahadonasiam ta man nakham ejaze nadare negam kone che berese sex zuri hamatun ashghalid khodai madaratun jendan ke sex zuri dust darid chon hamatun oghdei hastid va hasele sexe zuri yani harumzadeh va chon nemitunid ba dokhtara sexe adi konid chon ki miyad ba amsale shoma sex kone pas oghdei hastid va zoori khak bar saretun kunia

# : 12 Jun 2007 09:12

zibaa
اولا: ای کاش فارسی مینوشتی
دوما: همه رو با یک چوب نزن
سوما: کسی که دنبالت نفرستاده بود

# : 16 Jun 2007 01:23

kosmashang ممنون...........zibaa شما به بزرگي خودت ببخش حالا اون يه غلطي كرد....

♥ هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری ◊◊ من اون ماهو دادم به تو یادگاری ♥ . ◄خدایا سپاس...►
# : 17 Jun 2007 19:17

مخلص امیر جون از یزد هم هستیم...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.