صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
سکس در ایران
/
نظرتون راجع به سكس زوري چيه؟
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
.
>>
نویسنده
پیام
behzad_freedom
اعضا
#
: 17 May 2006 10:42
Quoting: santim
khodaeesh kheiliiiiiiiiiiiiiiii hal mide sex zoori
be ma pesara kheili hal mide khosoosan AGE dokhtare por edeaee bashe hal mide jeresh bedi
حالا كه اينقدر حال ميده منم ميخوام به بار امتحان كنم
بچه ها كه كي پايه است كه دسته جمعي بريم santim رو زوركي بكنيمش
حس امضا ندارم انگشت می کنم
mehrshad_1
اعضا
#
: 17 May 2006 12:54
khilibahal................................eh
kosmashang
اعضا
#
: 16 Apr 2007 11:50
اگه بخوای می تونم مشکل زورکی کردنتو حل کنم
با من تماس حاصل فرمایید.
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
aren484
اعضا
#
: 16 Apr 2007 12:16
انگلیسی ها یه ضرب المثل دارن
میگن اگه دیدی میخوان بهت تجاوز کنن تا میتونی مقاومت کن اگه دیدی هیچ کاری نمیتونی بکنی و مقاومت فایده نداره تو هم سعی کن لذت ببری !!!
kosmashang
اعضا
#
: 16 Apr 2007 12:27
خداییش این ضرب المثل عالی و زیبائیست.
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
mehran_xxx_t_xxx
اعضا
#
: 16 Apr 2007 18:11
به نظر من اگر طرف اهل حال نباشه - یعنی با زورکی کردن حال نکنه سکس جالبی نمی شه - 0چون آخرش نمی زاره که حال کنی - اما اگه دوست داشته باشه یکی با منت کشی بیاد بکندش اونوقت با سکس زوری هم حال می کنه هم راه رو برای سکس زوری بعدی هموار می کنه - همه چیز به طرف مقابل بستگی داره.
kosmashang
اعضا
#
: 17 Apr 2007 14:51
من هم موافقم جگر
sexnasa2008
اعضا
#
: 17 Apr 2007 14:54
MASKHARE TARIN NOE SEX
.................................................
farshid2007
اعضا
#
: 17 Apr 2007 21:02
من مخالف سکس زوری ام خیلی زشته بهترین سکس سکسه همراه با دوستی و رومانتیک در یک محیط دلپذیر آرام خوش بو زیبا و مجلل همراه با حرف های عاشقانه شامپاین یا شراب ماساژ دادن یکدیگر لب گرفتن لیسیدن خوردن سینه ها حرف های زیبا و قربون صدقه یک دیگر رفتن در یک زمان طولانی همراه با مالیدن خامه و خوردنی های دیگر به بدن یکدیگر و خوردن آنها و بسیاری فانتزی های این چنینی است .به نظد من کسایی که دنبال سکس زوری میرن به نوعی مریضن و هیچ کدام از این زیبایی ها رو درک نمی کنن
farshid_farshidram@yahoo.com
kosmashang
اعضا
#
: 18 Apr 2007 09:34
عزیز جان
تو کجا زندگی میکنی؟؟
اومدیم و این همه حرفهای قشنگی که زدی پیدا نشد اونوقت می شه زورکی یکی رو کرد؟!!
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.