صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
سکس در ایران
/
9 راه ساده براي شاد كردن همسرتان!!!
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
>>
نویسنده
پیام
sexnasa2008
اعضا
#
: 28 Jul 2007 17:26
MehrdadMard
اولین راهه شاد کردن همسر صداقت برادر صداقت
شما هم بجا پاچه خواری کردن از اول بگو می خوام باهات اشنا بشم
پس تکرارکن:
اولین راهه شاد کردن همسر صداقت
از روی این یه 1000 بار خوش و خط خوانا بنویس پسرم بیار بهت 2000 هزار افرین هدیه بدم
والا با ولی بیا که پرونده رو بزارم زیر بغلت
MehrdadMard
اعضا
#
: 28 Jul 2007 17:43 | ویرایش بوسیله: MehrdadMard
kosmashang
sexnasa2008
ميدونم كه شوخي ميكين. من اعتقاد ندارم كه از روي نوشته كسي بشه عاشق اون شد ولي در مورد ساناز ، ايشون از طرز فكر خوب و بالا و سالمي برخوردار هستن و دادن ايميل همونجور كه تاكيد كرده ام براي دوستي نيست. و اگر ايميل ساناز رو داشتم نظرات خودم رو بهش ايميل ميكردم. حالا شما هي گير بده
sexnasa2008
اعضا
#
: 28 Jul 2007 17:48
MehrdadMard
من اصلا شوخی نکردم اگه شما ساناز خانوم رو میشناسید منم میشناسم
اولین راهه شاد کردن همسر صداقت برادر صداقت
این رو هم کاملا جدی گفتم
kosmashang
اعضا
#
: 1 Aug 2007 16:57
MehrdadMard نازنین
فقط مزاحی بود که لبخند رو بر لبان زیبایتان بیاوریم.
sexnasa2008
مخلص آقا سامان گل هم هستم، با مرام
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
farzinhot
اعضا
#
: 24 Aug 2007 19:56
tedadesh nahs bood azizam
rahe 14 va behtarin rahesh ineke yebaregi zan zalil shan
az hamashoon behtare
vali az shookhi gozashte emtahanesh bad nista
bazam mersi
ehsan
اعضا
#
: 12 Sep 2007 07:32
vali ye masale ke hast va jalebe ineke : araba too doorane jaheliyateshoon yechiziyo bekhoobi dark kardan va etfeghan dorost bood oon "zende be goor kardane dokhtara bood "chon midoonestan che mojoodayian
nazari nadari sanaz khanoom?
ehsan
اعضا
#
: 12 Sep 2007 07:43
گذاشتن ایمیل ممنوع
در صورت تکرار بدون اخطار بن میشوید
ساناز
sanaz2
مدیر
#
: 12 Sep 2007 18:07
Quoting: ehsan
vali ye masale ke hast va jalebe ineke : araba too doorane jaheliyateshoon yechiziyo bekhoobi dark kardan va etfeghan dorost bood oon "zende be goor kardane dokhtara bood "chon midoonestan che mojoodayian
nazari nadari sanaz khanoom
حرفت بیشتر جنبه شوخی داره
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
Arman9511
اعضا
#
: 12 Sep 2007 19:28
سلام ساناز خانوم _ من از مشکلی که ایجاد کردم و باعث ناراحتی شما شدم بی نهایت شرمنده و شرمسارم _ امیدوارم پوزش من رو بپذیرید _ باور بفرمایید قصد سر پیچی از قوانین سایت بی همتا و تک AVIZOON رو نداشته ونخواهم داشت . چون حتی شماره تلفن هم داخل متنم نگذاشته بودم _ باور بفرمایید میخواستم به یک نحوی تعداد مراجعان به سایت رو افزایش بدم _ آرزو میکنم سایت اونقدر شلوغ باشه که آدم به سختی بتونه اونو ببینه _ من فقط و فقط میخواستم ترافیک مثبت سایت رو بالا ببرم _ ولی با این حال چون شما فرمودید : چشم . دیگه تایپیک جدیدی نمینویسم _ لطفا من رو حذف نکنید _ راستی این گل رز هم تقدیم شما با احترام _و مرسی از وقتی که برای من اختصاص دادین _ کوچیک شما : آرمان
majidbigham
اعضا
#
: 16 Sep 2007 14:10
4- وقتي از شما خطايي سر مي زند اظهار تاسف کنيد. وقتي هم که تقصير از شما نيست باز هم اظهار تاسف
کنيد!
در هر صورت شما بايد متاسف باشيد{البته از ازدواج}
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.