صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / 9 راه ساده براي شاد كردن همسرتان!!!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
نویسنده پیام
# : 30 Jan 2007 16:56

من تمام اینها رو قبول دارن ولی حالا یکی بیاد یگه که خانم ها چه کارهایی باید انجام بدهند تا طرف مقابل از اونها راضی باشه؟
راستی مرسی از ساناز عزیز.

# : 24 Jul 2007 10:03

سلام ساناز خانوم
من تمام اینهایی که فرموده بودید اجرا کردم
زنم به من میگه چند وقته لوس شدی از این ادا ها برای من در نیار من گول نمیخورم
پول چی داری رو کن
اگه نداری هری

# : 25 Jul 2007 11:14

abaskirkoloft
فقط بزارن بکنیمشون... همین
اونوقت ما مردها از همه زنها راضی میشیم.

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 26 Jul 2007 03:58

2- با همسر خود در هر کاري موافقت کنيد , خواهيد ديد که زندگي چقدر راحت تر مي شود!

چرا باید زنها یه همچین انتظاری داشته باشن!
در هر کاری! واقعآ که خیلی جالبه. من عمرا اینو قبول نمیکنم

# : 26 Jul 2007 10:13

خوب یکش کو؟؟؟

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 26 Jul 2007 10:22

از ساناز متشكرم كه به يك موضوع پر اهميت پرداخته اونهم از طريق قابل تحسين.
هرچند در مورد بعضي از نظراتت كاملا موافق نيستم ولي فكر ميكنم اكثرا ارزش عمل كردن داشته باشن
ضمنا زن ها موجودات بسيار ظريفي هستند كه اگر مرد بتونه به درستي باهاش رفتار كنه بهترين پاسخ ها رو در جواب به مرد ميدن. مطمئم باشيد

# : 26 Jul 2007 10:31

سلام ساناز خانم
من نظرات شما رو خوندم . خيلي با هم وجه مشترك داريم و دلم ميخواد با تون چند كلمه حرف بزنم يا ايميل داشته باشم. البته باتون كار دارم وهدفم دوست شدن نيست
mehrdad_6m@yahoo.com

# : 26 Jul 2007 11:07

MehrdadMard
ببین دوست عزیز اگر می خوای مخ زنی کنی که جاش اینجا نیست..
اگر می خوای دوست بشی باز جاش اینجا نیست، هر چند عنوان کردی باهات کار دارم که در اینجا باید بگم اینجور کار داشتنها هم جاش اینجا نیست..

# : 27 Jul 2007 02:21

kosmashang
با من بودی:یکش کو؟
اگه منظورت منم خوب با مورد دوم مخالفم!

# : 28 Jul 2007 17:15 | ویرایش بوسیله: faranakk

salam sanaz
koo gooshe shenava

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.