| نویسنده |
پیام |
|
|
sanaz2
سانازجون سلام
ممنون كه ازم خواستي بيام
مطالب جالبي بود...
من رو دوتا نكته ميخوام بيشتر انگشت بگذارم (يكي لبخند و ديگري تشكر)
...
.
|
|
|
Quoting: hta اين حرف عموميت نداره
sanaz2
ساناز جون فکر میکنم تو منظور منو درست نفهمیدی!!!من منظورم این نبود که تمام زنها بد هستند
منظورم این بود همون طوری که خیلی از مرد ها بی معرفت هستند خیلی از زنها هم همین طوراند(بلا نسبت شما)
من به شخصه اگه دوست دختر یا زنم لیاقتشو داشته باشه براش هر کاری میکنم...100 تا کار بالا تر از این 9 تا کار...ولی همون طوری که مرد خوب(مثل بنده )کمه زن خوب هم(مثل شما )کمه
ما مخلص تموم خانوم های با معرفت هستیم
|
|
|
Quoting: Akhmontezeram من رو دوتا نكته ميخوام بيشتر انگشت بگذارم (يكي لبخند و ديگري تشكر)
اولا مرسي از اينكه نظر دادي
دوم اينكه اين حرف رو به ديگران هم توصيه مي كنم كه گوش كنند
دوستان اين دو نكته اي رو كه امير خان گفت رو حتما توجه كنند
ايشون از روي تجربه اين حرف رو ميزنند
فكر نكنيد اگه كسي اين كارا رو انجام بده زن ذليله نه!
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
|
|
|
|
|
Quoting: hta (يكي لبخند و ديگري تشكر)
لبخند رو قبول دارم ولی لشکر رو نه...چون همون طوری که وظیفه ی ماست وظیفه ی همسرمون هم هست!!!اگه قرار باشه ما از همسرمون در قبال کارهایی که انجام میده تشکر کنیم پس اون هم باید همین کار رو بکنه یا بلعکس
همیشه توی زندگی نباید ما گذشت داشته باشیم شاید بعضی اوقات لازم باشه که شما ناز ما رو بخرید
|
|
|
Quoting: mohammad_div0oneh
لبخند رو قبول دارم ولی لشکر رو نه...چون همون طوری که وظیفه ی ماست وظیفه ی همسرمون هم هست!!!اگه قرار باشه ما از همسرمون در قبال کارهایی که انجام میده تشکر کنیم پس اون هم باید همین کار رو بکنه یا بلعکس
همیشه توی زندگی نباید ما گذشت داشته باشیم شاید بعضی اوقات لازم باشه که شما ناز ما رو بخرید
معلومه كه اصلا سياست نداره
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
|
|
|
ساناز میگم مدیریم بهت میادا راستی یه سوال تا حالا چند تا تا÷یک زدی اگه تونستی بگی ...............................
ای ای تقلب ممنوع همین الان بگو
ااااااااااااااااااااااا باز که رفتی تو قسمت عضویتت
اینجوری قبول نیست از اول
روزگاریست که من در غم تنهایی خود غوطه ورم...===»»»***دنبالم نیا اسیر میشی***
|
|
|
sanaz2
زکی کی مدیر شدی تو Z Z ساز؟ 
|
|
|
Quoting: sanaz2 دوستان اين دو نكته اي رو كه امير خان گفت رو حتما توجه كنند
ايشون از روي تجربه اين حرف رو ميزنند
فكر نكنيد اگه كسي اين كارا رو انجام بده زن ذليله نه!
سانازجون سلام،
ممنون كه لطف داري عزيزم.
من تجربه اي ندارم، فقط در تكاپوي يادگيري و كسب تجربيات بيشتر هستم..
شبت خوش،
قربانت،
امير
|
|
|
|
|
Quoting: bivezan_mikham ساناز میگم مدیریم بهت میادا راستی یه سوال تا حالا چند تا تا÷یک زدی اگه تونستی بگی ...............................
ای ای تقلب ممنوع همین الان بگو
ااااااااااااااااااااااا باز که رفتی تو قسمت عضویتت
اینجوری قبول نیست از اول
up:
نميونم
راستشو بخواي حسابش از دستم در رفته
Quoting: Akhmontezeram من تجربه اي ندارم، فقط در تكاپوي يادگيري و كسب تجربيات بيشتر هستم..
واسه همينشم بايد استعداد داشت كه خيلي ها هم اينو ندارن
تو هم استعدادت تو اين زمينه خوبه و هم هوشش رو داري
تعارف هم نمي كنم
از قديم گفتن كه تا مرد سخن نگفته باشد عيب هنرش نهفته باشد
عيب شما هم اينه كه استعدادت تو اين زمينه فوق العاده است
(البته واسه اينكه ضرب المثل خراب نشه اسمشو عيب گذاشتم
وگرنه كه........)(چشمك)
شكلكهاي من خرابه
من هيچ كدوم رو ندارم
واسه شما هم همينطوره؟
|
|
|
Quoting: pesarkhaleh3 sanaz2
زکی کی مدیر شدی تو Z Z ساز؟
pesarkhaleh3
اعضا
—
22 Sep 2006 01:
با اين كه مي تونم حرفتو اديت كنم
اما اين كار رو نمي كنم تا بقيه هم بخونن
|