| نویسنده |
پیام |
|
|
آنها اين کار را هر روز انجام نمي دهند (وا!) آنها به سرعت معتقدند (نه!!). مقاله را بخوانيد تا به حقيقت هاي بي شماري در مورد رابطه جنسي سالم در خانواده هاي موفق پي ببريد.
به عنوان يک دختر روشن فکر که به تازگي وارد يک ارتباط دو نفره شده ايد، احتمالا مطالبي را در مورد زندگي سالم مي دانيد: عادلانه دعوا کنيد، به او وقت دهيد تا با خودش خلوت کند (با اين کار خودتان هم فرصتي پيدا مي کنيد تا تنها شويد)، هيچ گاه چشم هاي خود را از او برنگردانيد (حتي اگر زيباترين فيلم را در تلويزيون نگاه مي کنيد) و ... اما زوج هاي خوشبخت در اتاق خواب چه عکس العمل هايي از خود نشان ميدهند؟ براي روشن تر شدن اين مطلب ما از متخصصان و مشاوران در زمينه ازدواج و خانواده کمک گرفتيم. کارهايي که به شما پيشنهاد مي شود، عجيب و غريب نيستند و نمي خواهيم بگوييم که بايد بر جاذبه غلبه کنيد، همه چيز صرفا به سکس ارتباط پيدا نمي کند، و فقط بايد کاري کنيد تا احساس نزديکي بيشتري نسبت به همسرتان پيدا کنيد. 
|
|
|
1- به طور متناوب مشغول باشيد
راز موفقيت زوج هاي خوشبخت اين نيست که هر روز هفته با هم رابطه جنسي دارند. در حقيقت بر طبق گفته هاي دکتر "تينا تسينا" نويسنده کتاب "هم ازدواج کنيم هم آزاد باشيم" زوج هاي موفق بر اساس يک برنامه زماني مشخص رابطه جنسي دارند. از سوي ديگر عدم برقراري اين نوع رابطه در دراز مدت نيز به هيچ وجه قابل قبول نيست چرا که روابط جنسي، نزديکي دو طرف را تقويت کرده و به آن ژرفا مي بخشد. "تسينا" اظهار مي دارد "افرادي که از برقراري رابطه جنسي با يکديگر خودداري مي کنند، ميان خود فاصله بسيار زيادي را به وجود مي آورند و پس از چندي افراد غريبه در نظرشان بيش از شريک فعلي زندگي شان جذاب جلوه مي کنند." همچنين دفعات منظم سکس براي آقايون اهميت فراواني دارد. دکتر لورا برمن، مدير مرکز برمن در شيکاگو اظهار مي دارد: "يکي از راههايي که مي تواند دو نفر را نزديک به هم نگه دارد اين است که آن دو از نظر جنسي به هم نزديک باشند. تنها راه رسيدن به نزديکي و صميميت نيز همين مورد است." زماني که مرد به تعداد دفعات منظم با همسر خود رابطه جنسي نداشته باشد، او حس رمانتيک بودن خود را از دست مي دهد؛ پس از اندکي خانم نيز شور و حرارت جنسي خود را از دست مي دهد و به همين منوال يک دور تسلسل به وجود مي آورد." از سوي ديگر بد نيست که اجازه دهيد يکي دو هفته بدون وجود سکس سپري شود، در حقيقت تعداد زيادي از زوج هاي موفق، يک بار در هفته اين کار را انجام مي دهند. نکته کليدي اين است که هر دو از اين يک بار نهايت لذت را ببرند. اگر ارتباط شما به يک بار در ماه و يا کمتر از آن محدود مي شود بايد قدري کنجکاو شويد که چه مشكلي وجود دارد. ادامه دارد...
|
|
|
2- خارج از تخت هم يکديگر را نوازش کنيد
يکي ديگر از دلايل موفقيت و خوشبختي برخي از زوج ها اين است که گاه و بي گاه بدون اينکه هيچ دليل خاصي وجود داشته باشد، يکديگر را در آغوش مي کشند، پاهايشان را به هم مي زنند و براي مراحل اصلي تر خودشان را بيشتر آماده مي کنند. دکتر "بري مک کارتي" رواندرمانگر و نويسنده کتاب "آرزوي خوشبختي" اينچنين مينويسد: " لمس کردن 5 مرحله مختلف دارد؛ يک زوج موفق بايد حداقل 4 مرحله از آن را انجام دهد. بسياري از زوج ها تنها دو نوع ارتباط لمسي دارند: يا هيچ چيز يا مقاربت، و زمانيکه اين چنين باشد معمولا "هيچ چيز" بيشتر تکرار مي شود." زماني که يکديگر را مي بوسيد يا پشت هم را مي ماليد، مي توانيد به راحتي اگر تمايلي به ادامه ارتباط نداشته باشيد، آنرا متوقف کنيد. کار ديگري که مي توانيد انجام دهيد اين است که با هم قرار بگذاريد که اگر تمايلي به انجام آن نداريد دست هاي يکديگر را بگيريد و فشار دهيد. به اين ترتيب رابطه شما طبيعي تر به نظر مي رسد، چرا که يک نوع لمس کردن همراه مي شود با نوع ديگر و مي توانيد تا آنجا که علاقه داريد به آن ادامه دهيد. اگر بتوانيد در طول روز از نظر فيزيکي با هم ارتباط برقرار کنيد براي معاشقه اصلي آماده تر خواهيد شد، همچنين با احتساب به اين عمل در طول شب هايي که استرس داريد و يا خسته هستيد (و يا هر دو) نزديکي و صميميتتان را از دست نميدهيد.
|
|
|
|
|
3- در مورد سکس خطاها را فراموش کنيد و ببخشيد
شايد رابطه جنسي همواره خوشي هاي ديوانه کننده به شما ندهد، اما زوج هايي که اين کار را انجام مي دهند از مزاياي احساسي و عاطفي آن بهرمند مي شوند. چرا؟ شما در طول دوره هاي سخت زندگي همچنان دوشادوش يکديگر مي ايستيد و اين امر سبب مي شود تا عشق شما تا ابد جاودانه شود. چه معاشقه اصلي را انجام دهيد، چه فقط يکديگر را در آغوش گرفته و نوازش کنيد، شکاف ها و فواصل موجود به خودي خود ناپديد مي شوند. اگر همسر خود را گاه و بي گاه در آغوش بگيريد و بدن او را لمس کنيد او متوجه مي شود که اگر چه ممکن است در مورد موضوع خاصي با هم، هم عقيده نباشيد اما عشق مسئله ديگري است، همواره جاي خود را دارد و اين جر و بحث ها دليلي براي کاهش دوست داشتن نيستند. اين مطلب مي تواند به طور کلي ديدگاه شما و شوهرتان را نسبت به زندگي تغيير دهد. جيني، 32 ساله در بروکلين يک نويسنده است، او هم به نوبه خود به اين نتيجه رسيده است: "سابقا من و بيل مشاجرات تمام نشدني بر سر مسائل کوچک و بي ارزش با هم داشتيم، به جايي رسيده بوديم که هر دو خسته شده بوديم، به همين دليل قرار گذاشتيم که اگر دفعه آينده بر سر مسائل جزئي نزاع در گرفت، همديگر را ببوسيم و همه چيز را تمام شده فرض کنيم، ما هيچ وقت تصور نمي کرديم که يک کار کوچک بتواند تمام مشکلات زندگي ما را حل کند. اما بعد از اينکه اين تکنيک را امتحان کرديم به اين نتيجه رسيديم که در آغوش گرفتن و بوسيدن خيلي راحت تر از جلسات طولاني بحث و گفتگو ميتواند مشکلاتمان را حل کند."
|
|
|
4- هيچ گاه براي مجازات از برقراري سکس خودداري نکنيد
اخطار: "نشان دادن خشم و عصبانيت با خودداري از برقراي رابطه جنسي، زندگي شما را به نابودي مي کشاند." چرا: نه تنها محبت و دوستي را از بين مي برد، بلکه اگر زوجين در جنگ قدرت ها از سکس به عنوان برگ برنده استفاده کنند، تنفر بسيار زيادي به وجو مي آيد و پس از مدتي ديگر هيچ يک از طرفين هيچ گونه تمايلي به برقراري رابطه جنسي با ديگري از خود نشان نمي دهد. بنابراين دفعه آينده که از همسر خود ناراحت شديد به جاي غلط خوردن و دور شدن در او در تخت خواب، همه چيز را با گفتگو روشن کنيد و در اين راه از رابطه جنسي مايه نگذاريد.
|
|
|
5- به دنبال سکس هاليوودي نباشيد
همه ما مي توانيم آنرا تصور کنيم: شمع هاي روشن و تابان، ملافه هاي سفيد رنگ 1000 پارچه، معاشقه تحريک آميز، رضايت شهواني. در دنياي واقعي در اکثر موارد اين اتفاق ها صورت نمي پذيرد. و زوج هايي که به دنبال خوشبختي هستند، هيچ گاه وقت خود را با اين چيزها تلف نمي کنند. اگر شما صاحب دو فرزند هستيد، دو نوع شغل مختلف داريد و اين نوع سکس را ماهي يکبار انجام مي دهيد، بايد گفت که کارتان عالي است. چقدر عالي است؟ در ميان زوج هاي موفق تقريبا چيزي بيشتر از 15% از معاشقه ها براي يکي يا هر دو نفر، در نهايت لذت بخش نخواهد بود. شايد اين کار را با عجله انجام مي دهند، از نظر فيزيکي راحت نيستند، و يا در آخر نمي توانند به حس رضايت دست پيدا کنند. همسراني که از خود مطمئن هستند، مي توانند به راحتي با اين مسئله کنار بيايند، و اصلا تصور نمي کنند که حتما يک مشکل خاصي بايد وجود داشته باشد، بلکه طرفي که خسته ات و يا حال مناسبي ندارد به راحتي به فرد مقابل مي گويد: "من خسته هستم و امشب نمي توانم؛ تو راحت باش و کار خودت را انجام بده."
|
|
|
6- به هر حال بايد گاهي "سکس ويژه" داشته باشيد
در سالگردهاي که داريد يک روز را نيز بايد اختصاص دهيد به "سالگرد رابطه جنسي." البته لازم نيست اين کار را فقط به همين يک روز محدود کنيد؛ اگر بتوانيد در طول سال چند روز ديگر را نيز به همين منوال طي کنيد، کار فوق العاده انجام داده و به زندگي مشترکتان کمک بي حد و حصري نموده ايد. برخي خانواده ها از روي تبنلي و يا هر چيز ديگر ترجيح مي دهند چنين نوع معاشقه اي را از زندگي خود حذف کنند. پوشيدن يک لباس خواب جديد به جاي پيجامه هاي کهنه و نخ نما آنقدر ها هم که فکر مي کنيد، مشکل نيست. به همسر خود بگوييد که هنوز هم به اين موارد اهميت مي دهيد. همانطور که مي دانيد تغيير ذائقه يک اصول کليدي در موفقيت زندگي مشترک به شمار مي رود. يکي از تحقيقات اخير گوياي اين مطلب است که حس رضايت جنسي نشات گرفته از پر حرارت بودن طرفين در نظر ديگري است. يک فضاي رمانتيک ايجا د کنيد، و شور و هيجان لازم را به وجود آوريد. بر روي ملافه هاي نو بخوابيد (يا در خانه يا در هتل)، موقعيت هاي جديد را امتحان کنيد، و هر کار ديگري که لازم است تا شما را از نظر ذهني و جسمي تحريک کند، انجام دهيد تا احساس کنيد به وجود هم معتاد هستيد. اگر مي خواهيد تا هورمون هاي شوهر خود تا آخرين حد ممکن ترشح شود يک قرار غير منتظره براي او تعيين کنيد و کارهاي جديد را امتحان کنيد. "امي" 30 ساله از "سانتا برما" که به تازگي زندگي مشترک خود را شروع کرده اين چنين مي گويد: "زماني که احساس مي کنم به اظهار عشق و علاقه نياز دارم يک ادرس اينترنتي جديد براي خودم درست مي کنم و نام آنرا چيزي مي گذارم که براي او اشنا باشد و آنرا پاک نکند. در اين نامه فقط محل و ساعت را ذکر مي کنم. زماني که او در محل مورد نظر حاضر شد او را به جاي ديگري مي برم تا باز هم در شک و ترديد باقي بماند. او مي گويد زماني که من اين کار ها را انجام ميدهم ديوانه و شيفته من مي شود."
|
|
|
7- حرکات نهايي محبت آمير را نيز انجام دهيد
4 کلمه: ارتباط چشمي در اوج لذت "اين لحظه آنقدر بي نظير است که اگر بتوانيد آنرا با شريک زندگيتان تقسيم کنيد، صميميت موجود بين شما دو نفر دو چندان خواهد شد. البته شواهد گوياي اين مطلب هستند که حتي زوج هايي که در روابط طولاني مدت هستند باز هم نمي تواند اين حرکت را به درستي انجام دهند. "کريستي" 31 ساله ساکن "نيو جرسي" معتقد است که باز نگه داشتن چشم ها در طول برقراري رابطه جنسي شما را شهوت انگيز تر نشان مي دهد. او مي گويد: "من زماني که متوجه مي شوم همسرم در حال نگاه کردن به من است، احساس آرامش پيدا مي کنم و فکر مي کنم به اندازه کافي جذاب هستم. اين امر سبب مي شود که با روي بازتري از او استقبال کنم."
|
|
|
|
|
8- بايد بدانيد هر چيز جاي خود دارد
يکي ديگر از مشکلات، تغيير مسير است. بايد بدانيد چطور مي توانيد از مبحث پرداخت صورتحساب ها و قبوض بيرون بياييد و به مسائل جنسي بپردازيد. زوج هاي موفق راههاي بي شماري را براي فراموش کردن روزمرگي هاي زندگي مي دانند. چگونه؟ به عنوان مثال آنها به طور مختصر و مفيد به هم مي گويند "بيا با هم معاشقه کنيم"، ممکن است شوهرتان پس از اينکه بچه ها به خواب رفتند بر روي مبل راحتي دراز کشيده باشد و شما را هم دعوت کند تا در کنار او بنشيند، يا شما شروع به نوازش کردن او کنيد، يا خيلي راحت بگوييد: امشب تلويزيون برنامه جالبي نداره، چطوري وقتمان را بگذرانيم؟"
|
|
|
9- با هم بازي و شوخي کنيد
مطمئنا در مواقع ضروري زوج هاي موفق کاملا جدي ظاهر مي شوند، اما خنده و شوخي گاه گاهي ضرورت پيدا مي کند. اين شوخي ها مي توانند پيش زمينه خوبي براي شروع معاشقه محسوب شوند. دکتر "تنيسا" معتقد است که با هم خنديدن ميتواند نشانه خوبي از صميميت باشد، اين امر نشان مي دهد که شما دو نفر به راحتي مي توانيد با هم ارتباط برقرا کنيد و يکديگر را درک مي کنيد. در حقيقت يکي ديگر از راههاي نمايش ناز و عشوه همين مسخره بازي ها و شوخي هاست. "اميليا" 31 ساله به همراه همسرش "جف" 32 ساله، ساکن نيويورک از ردو بدل کردن کارت هاي تبريک واقعا لذت مي برند. اميلي مي گويد: "هر دوي ما احساساتي هستيم. اولين بار جف در روز ولنتاين براي من يک کارت بسيار بزرگ همراه با گل هاي سرخ خريداري کرد. از آن پس ما هميشه يگديگر را با کارت هاي عجيب و غريب سوپرايز مي کنيم."
|