صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / چرا بعضي از زنهايه شوهر دار دوست دارن به كس ديگه كس بدن؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
نویسنده پیام
# : 16 Sep 2007 15:29

اي كس مشنگ تو يه چيز ديگه‌ايي

# : 16 Sep 2007 21:39

سلام به همه دوستان
تو تمام اين تاپيك به نظر من فقط ديانا بود كه مستدل و منطقي نوشته بود. بقيه بيشتر به شكل يه شوخي به مسئله نگاه كردن .البته شوخي كردن خوبه ولي حيفه كه اينجا رو با شوخي پركنيم.
به نظر من تو اين تاپيك خانوما ميتونن نظر بدن و آقايون بايد استفاده كنن.
اميدوارم خانومهاي محترم تو اين تاپيك فعالتر بشن تا بتونيم بيشتر استفاده كنيم.
بهرام

# : 17 Sep 2007 10:13

سلام به همه
گذشته از شوخی هایی که شد . تقریباً موارد اصلی رو بعضی دوستان مطرح کردند . مواردی مثل برخی کمبودها از سوی شوهر ، کمبود مالی ، مشکلات عاطفی ، فعالیت زیاد جنسی ، حس انتقام از جامعه یا شوهر یا اطرافیان واقعاً وجود داره .
در عین حال نباید از نظر دور داشت که گاهی اوقات زنهای شوهر دار بطور کاملاً اتفاقی در این مسیر میافتن ، برخی هاشون به دلیل خواست شوهرشون و برخی فقط بدلیل تفریح و تنوع خواهی جنسی دست به این عمل می زنند . بخصوص اونهایی که سکس رو برای سکس می خوان .
البته زشتی یا زیبایی این عمل بستگی به نوع زاویه دید انسانها داره . بطور کلی میشه گفت اگه سکس با غیر از همسر باعث ایجاد تبعات منفی در زندگی نشه ، مشکل خاصی نداره

دوستان علاقه مند به بحث جدی می تونن ای میل بزنن یا پی ام بدن
mohseni_red@yahoo.com

# : 18 Sep 2007 19:55

Quoting: fahim

يه مشكل درونيه ميل به سكس زياد وجبران آن
مقصر كيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وسیع باش و تنها...
# : 14 May 2008 07:23

kheyli khoobe

m-23-ziba

id..............pemoba

man azashoon porsidam goftan darim lezzat mibarim

# : 6 Oct 2008 12:16

اگه مس من باشی و 10ساله یه سکس واقعی نکرده باشی............حشرتم بزنه بالا اونوقت چی؟

به لبهایم مزن قفل خموشی ...که در دل قصه ای ناگفته دارم
# : 14 Oct 2008 11:02

khob in karo kheili az mardhaye zan dar ham mikonan, be nazare man in ye kerme, baziha ba inkar energy migiran va dar vaghe angizei mishe ke zendegie khodeshuno az yeknavakhti dar biaran

=-=-=-=-
# : 14 Oct 2008 11:07

دش شظهظشئو ساخئش ذشغشی تشغث عدش ذشساهی رش ذشی لاثظشرشف نخدهی

=-=-=-=-
# : 15 Oct 2008 10:02

بحث خوبي بود چرا هيچكس چيزي نميگه؟
موافقا مخالفا بيان جلو

# : 23 Oct 2008 16:13

به نظر من علت اصلي سكس زن ها با افراد ديگه به غير از شوهرشون ، بيش فعالي نسبت به شوهرشون هست و همچنين مي تونه كنجكاوي نسبت به كير ساير آقايون و مقايسه اونها با شوهر شون باشه اينكه سايز كيرشون چقدره و چقدر طول مي كشه تا آبشون بياد

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.