| نویسنده |
پیام |
|
|
اي كس مشنگ تو يه چيز ديگهايي
|
|
|
سلام به همه دوستان تو تمام اين تاپيك به نظر من فقط ديانا بود كه مستدل و منطقي نوشته بود. بقيه بيشتر به شكل يه شوخي به مسئله نگاه كردن .البته شوخي كردن خوبه ولي حيفه كه اينجا رو با شوخي پركنيم. به نظر من تو اين تاپيك خانوما ميتونن نظر بدن و آقايون بايد استفاده كنن. اميدوارم خانومهاي محترم تو اين تاپيك فعالتر بشن تا بتونيم بيشتر استفاده كنيم. بهرام
|
|
|
سلام به همه گذشته از شوخی هایی که شد . تقریباً موارد اصلی رو بعضی دوستان مطرح کردند . مواردی مثل برخی کمبودها از سوی شوهر ، کمبود مالی ، مشکلات عاطفی ، فعالیت زیاد جنسی ، حس انتقام از جامعه یا شوهر یا اطرافیان واقعاً وجود داره . در عین حال نباید از نظر دور داشت که گاهی اوقات زنهای شوهر دار بطور کاملاً اتفاقی در این مسیر میافتن ، برخی هاشون به دلیل خواست شوهرشون و برخی فقط بدلیل تفریح و تنوع خواهی جنسی دست به این عمل می زنند . بخصوص اونهایی که سکس رو برای سکس می خوان . البته زشتی یا زیبایی این عمل بستگی به نوع زاویه دید انسانها داره . بطور کلی میشه گفت اگه سکس با غیر از همسر باعث ایجاد تبعات منفی در زندگی نشه ، مشکل خاصی نداره
دوستان علاقه مند به بحث جدی می تونن ای میل بزنن یا پی ام بدن mohseni_red@yahoo.com
|
|
|
|
|
Quoting: fahim يه مشكل درونيه ميل به سكس زياد وجبران آن مقصر كيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وسیع باش و تنها...
|
|
|
kheyli khoobe
m-23-ziba
id..............pemoba
man azashoon porsidam goftan darim lezzat mibarim
|
|
|
اگه مس من باشی و 10ساله یه سکس واقعی نکرده باشی............حشرتم بزنه بالا اونوقت چی؟
به لبهایم مزن قفل خموشی ...که در دل قصه ای ناگفته دارم
|
|
|
khob in karo kheili az mardhaye zan dar ham mikonan, be nazare man in ye kerme, baziha ba inkar energy migiran va dar vaghe angizei mishe ke zendegie khodeshuno az yeknavakhti dar biaran
=-=-=-=-
|
|
|
دش شظهظشئو ساخئش ذشغشی تشغث عدش ذشساهی رش ذشی لاثظشرشف نخدهی
=-=-=-=-
|
|
|
|
|
بحث خوبي بود چرا هيچكس چيزي نميگه؟ موافقا مخالفا بيان جلو
|
|
|
به نظر من علت اصلي سكس زن ها با افراد ديگه به غير از شوهرشون ، بيش فعالي نسبت به شوهرشون هست و همچنين مي تونه كنجكاوي نسبت به كير ساير آقايون و مقايسه اونها با شوهر شون باشه اينكه سايز كيرشون چقدره و چقدر طول مي كشه تا آبشون بياد
|