صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / چرا بعضي از زنهايه شوهر دار دوست دارن به كس ديگه كس بدن؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
نویسنده پیام
# : 5 Oct 2006 08:14

Quoting: Mandegar
آخه يهو شوخي شوخي جدي ميشه

ديگه به خودشو خداي خودش مربوطه كه چه جوري ميخواد جواب گو باشه به ما ربط نداره

قــول میـدم وقتـی که نیسـتی پـای عشـق تو نـسـوزم
# : 5 Oct 2006 21:56

Quoting: zongeleh
ديگه به خودشو خداي خودش مربوطه كه چه جوري ميخواد جواب گو باشه به ما ربط نداره

حالا تو خودت رو ناراحت نكن عزيزم پوستت خراب ميشه

خیلی مهم! حتما ببینید: http://www.avizoon.com/forum/1_75181_0.html
# : 27 Feb 2007 00:59

اگه زنی کیری غیر از کیر شوهرش را بخوره خواهش میکنم ایمیل منو بهش بدین ali135514018@yahoo.com

# : 28 Feb 2007 10:59

تنوع خواهی در سکس نوعی اعتیاد روانیه . دقیقاَ همون عاملی که باعث میشه کسی معتاد به هرویین بشه زمینه اعتیاد به سکس را هم فراهم میکنه . مرد و زن هم نداره . هر کسی نیاز به سکس با آدمهای مختلف را در خودش احساس کنه در درجه اول از نظر روانی بیماره و باید درمان بشه و در درجه دوم از هیچ کدوم این رابطه ها لذت واقعیش را نمیبره .

# : 6 Mar 2007 01:33

akhe eshghe kir kheiliha ro koshte

# : 6 Mar 2007 16:42

خوب کس کردن بازنهای شوهردارخیلی حال دارد؟میخواند کسشون را با کیرهای غریبه اشنا کنند

# : 4 May 2007 18:18

zongeleh

salam, man Kiarash hastam, 32salame
thanks
Kia
kiarash5575@yahoo.com

# : 5 May 2007 16:40

خدايا ما رو از دست اين قوم فاسد برهان و آنان را به جهنم برده و دسته بيلي داغ درون كونهاي پاره اشان فرو فرما.

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 5 May 2007 18:03

آآآآآآآآآآآممممممممممیییییییییییییییین

# : 6 May 2007 10:01

خدا رو شكر يكي ايمان آورد و جزء نجات يافتگان شد.
بكنمت جون الهي بكنمت
يه آمين ديگه بگو قضيه حل شه؟

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.