صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / چرا بعضي از زنهايه شوهر دار دوست دارن به كس ديگه كس بدن؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
نویسنده پیام
# : 3 Sep 2006 21:06

معمولا زنهايي اينجوري هستند كه شوهرشون نميتونه راضيشون كنه يا اينكه به دنبال نو آوري در سكسشون هستن من خودم خيلي به زنهايي كه ازدواج كردن علاقه دارم يك حس خاصي كه با بقيه سكسها فرق ميكنه شاد باشيد

# : 4 Sep 2006 18:39

Quoting: amir_15_2
زنهايه شوهر دار چرا ميدن؟

عدم ارضا شدن و يا مشكل رواني تنها جواب مسئله مي تونه باشه

# : 10 Sep 2006 22:13

با سلام منو شوهرم واسه تنوع ضرب دري انجام ميديم نه من مشكل دارم نه اون تنوع تو سكس خوبه البته به نظر من

# : 11 Sep 2006 12:30

سلام به مريم خانم و شوهر خوبش
مايلم اگر صلاح بدانيد مرا در سكس ضربدري خودتون بپذيرين
manoch_asad@yahoo.com

# : 21 Sep 2006 01:12

من سعيد هستم 33 سالمه و كيرم 21 سانت و كلفت و سياهه قدم 177 و وزنم 75 و هيكل ورزشكاري دارم...به نظر من هر كسي هر جور دوست داشته باشه ميتونه حال كنه..چيزي كه هست اينه كه دروغ نباشه تو زندگي...من 33 سال دارم و مجردم, تا حالا با 4 تا زوج سكس داشتم( با خانوماشون جلو شوهراشون) شايد به نظر خيلي ها اين قابل قبول نباشه , ولي باور كنين ,اتفاقا همه اين زن و شوهرا خيلي عاشق هم بودن و به نظر من شوهراشون اينقدر زناشونو دوست داشتن كه از لذت اونا لذت ميبردن و خانوماشون هم به نوعي با اين كار واسه شوهراشون دل ربايي ميكردن... اتفاقا لذت شوهرا و زنها از اين سكس خيلي بيشتر بود و بعد سكس عشقشون به هم بيشتر ميشد..به نظر من براي اين كه لذتهاي بزرگ در زندگي ببريم بايد جرات داشته باشيم و دوستامون جنبه اين لذت رو داشته باشن..دوستايي كه بخوان خانومشون و بيارن تو اين خط , من ميتونم كمك كنم id من تو ياهو: saeed_hot83 هستش. در صورت تمايل به آشنايي ميتونين واسم off بذارين.
(دوستان دقت كنن id من در آويزون saeedhot83 هستش و تو ياهو saeed_hot83 ...اگه مزاحمي با id : saeed_hot83 در آويزون به جاي من پيام داد , بدونين من نيستم...id من تو اين سايت saeedhot83 هستش , يعني saeed و hot83 چسبيده هستن و بينشون خط نيست.
و تو ياهو با خط فاصل بين saeed و hot83 )

# : 25 Sep 2006 02:57

پسرم saeedhot83 ! اينقدر برات زحمت كشيدم دكتر شدي كي مياد جاي تو پيغام بذاره؟ خونم مي كنمش عزيز دلم! بچه ها اين دكتر سعيد من سالهاست كه تجربه سكسش از 4 مورد بيشتر نشده يه حالي بهش بديد. من هم به پدر يا رادر يا خودتون كس و كون مي دم محبتتون رو جبران مي كنم.

# : 25 Sep 2006 03:10 | ویرایش بوسیله: Mandegar

خب عوامل متعددي ميتونه داشته باشه خيلي سوال كليه كردي

مثل سردي روابط جنسي.
ارضا نكردن زن توسط شوهر (چه روحي چه جسمي).
سردي روابط عاطفي.
انتقام.
و .....

خیلی مهم! حتما ببینید: http://www.avizoon.com/forum/1_75181_0.html
# : 4 Oct 2006 20:41 | ویرایش بوسیله: EsteghlalSS

فقط و فقط جنده بودن زنه

# : 4 Oct 2006 20:41

به نظر من كه براي خنده و سرگرميه هم ميتونه باشه يا بيكاري
يه زني كه شوهرش تو نيروي دريايي و 6 ماه به 6 ماه ميره و مياد خوب زنش هم بيكار ميمونه هم كسي نيست با هم بخندن

قــول میـدم وقتـی که نیسـتی پـای عشـق تو نـسـوزم
# : 4 Oct 2006 21:23

Quoting: zongeleh
به نظر من كه براي خنده و سرگرميه هم ميتونه باشه يا بيكاري
يه زني كه شوهرش تو نيروي دريايي و 6 ماه به 6 ماه ميره و مياد خوب زنش هم بيكار ميمونه هم كسي نيست با هم بخندن

آخه يهو شوخي شوخي جدي ميشه!

خیلی مهم! حتما ببینید: http://www.avizoon.com/forum/1_75181_0.html
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.