| نویسنده |
پیام |
|
|
زنهايه شوهر دار چرا ميدن؟
|
|
|
لطفا جواب بدين ميخوام كتابم رو تكميل كنم
|
|
|
# : 16 Oct 2005 03:54 | ویرایش بوسیله: k4myar
خوب اونا هوسبازن هوس هم يه جور اعتياده يه مشكل درونيه ميل به سكس زياد و هر كس هم براشون جالب باشه امتحان ميكنن
|
|
|
|
|
يه مشكل درونيه ميل به سكس زياد وجبران آن
مقصر كيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
|
خب مسلمه . چون وقتي مامردها ميخواهيم با زناي شوهر دار ديگر سكس داشته باشيم زنها هم اينطورند . من وقتي زنم را ميكنم براي آنكهاو حال بيايد از كير مردها برايشتعريف ميكن و اينكه مثلا منبه همراه دو مرد ديگرترا از عقب و جلو داريم ميكنيم حشري ميشودو فورا آب كسش ميريزدو ارضا ميشود ولي وقتي من از او ميخواهم برايم از سكس من با زنهاي ديگر تعريف كندطفره ميرود و ميگويد من اجازه نميدم به زني ديگردست بزنيد . البته من خودم با فكر زنهائيكه خوشم ميايدزنم را ميكنم . جاي شما خالي . البته من انتظار دارم وقتي زنم را ديگران ميكنند او هم اجازه دهد منهم زنهاي آنها را بكنم .اينجوري خيلي دوست دارم سكس ضربدري ولي همسر من نه . نميدانم چطوري اورا راضي كنم اقلا بمن اجازه دهد الكي هم شده من كس يا كون زن ديگه اي را جلوي چشماي اوبكنم . شما چه ميگوئيد
|
|
|
avalan nabayad bezarid ke zanetoon ba yek kire digeh hal koneh, magar ye kire masnooei. Dovoman vaghti mikhahid koonesh bezarid ya mikhahid ke abe kosesh zoodtar biad, az kos dadane zanhaye digeh be chandin kire koloft va saro seda kardane unha sohbat konid ta hesabi amadash konid va bad koonesh bezarid.
|
|
|
ما که از این کس شعرا چیزی حالیمون نشد هر کی میخاد بیاد مادر ما رو بکنه یا اگه کس مس دارید بیارید بکنیم
|
|
|
خوبه گفتيد بعضي از زنها
همونطور كه بعضي از مردهاي هوسباز دوست دارن بعد از ازدواج به غير از همسر خود با زنهاي ديگه هم سكس داشته باشند...بعضي از زنهاي هوسباز هم همين را ميخواهند
|
|
|
|
|
خجالت بكشين
|
|
|
# : 3 Sep 2006 16:25 | ویرایش بوسیله: 43ssiinnaa
اگه زنی کیری غیر از کیر شوهرش را بخوره دیگه محال است بتونه خودش ره کنترل کنه اخه بهترین چیز دنیا برا زنها کیر است وهر کیری مزه منحصر به خودشو داره من متعجبم چرا زنها اینقدر کس خود را دریغ میکنند من اگه زن بودم به همه پسرای جوون وخوشکل کس میدادموحاضر بودم هم زمان 10 نفر مرا بکنند
|