| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: anaraki ه میدونه این امر محاله بعد شما چطوری داری این حرف رو میزن
.نه جونم این حتما برای جمهوری ته مانده اسلامی کار میکنه....مگر ملت مثله خودش بیهوشند؟
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
بیبینیم و تعریف کنیم.شما میتونی انجام بدی؟؟ اینم گود..بیبینیم و تعریف کنیم...!!.شما مثل اینکه تو این همه مدت خواب بودی...یا تو دنیای دیگه تشریف داشتی.. با اینکه من برای شما احترام قائلم ولی به نظر من شما شوت تشریف داری
|
|
|
بیبینیم و تعریف کنیم.شما میتونی انجام بدی؟؟ اینم گود..بیبینیم و تعریف کنیم...!!.شما مثل اینکه تو این همه مدت خواب بودی...یا تو دنیای دیگه تشریف داشتی.. با اینکه من برای شما احترام قائلم ولی به نظر من شما شوت تشریف داری
|
|
|
|
|
|
|
|
ببینید به نظر منم این کار نشدنی یعنی حداقل توی نسل ما اینکار نشدنی مگر توی نسلهای آینده ما.
ولی من همیشه می گم انسان هر کاری که بخواد می تونه انجام بده فقط اینکه خودش بخواد.
حالا مگه ما چند نفریم که توی این سایت عضو هستیم، حالا به قول شما این موضوع رو حل کنیم ولی میشه توی گروه خودمون رو درست کنیم نه کل جامعه.
شاید شما برای این تاپیک که درست کردی از قبل فکر کردی بعد درست کردی.
حالا شما برای اینکار به غیر از راه اول راه دیگه ای داری؟؟؟
|
|
|
من داداش هستم باحال بود
|
|
|
من خر قاعم شهر خر راست دولت ابادی نبش کون قزوین دم کالیسای هاپریود زیر بریتنی لبم رو لب او سمیه سکسی و کریستینا اگلورا دستم رو کس انجلینا جولی یه پام رو پستون ایا بقیه جاهامم حالا بعد ایا شتری هست منو خلاص کنه برم رو کسای دیگه
|
|
|
من در غرب قزوین جنب کلیسای لاس وگاس تو یه کلوپ پر دختر لخت جیگر زیر کریستینا اگلورا لبم پلو انجلینا جولی یه دستم رو کس و پستون همون سمیه که میشناسید اون یکی دستم همین طور پهلوی سفید برفی و مرلین مونرو خایمم نثار هولی والنسی پاهامم رو تمام خشگلا خلاصه همه خشگلا لخت دورم خوابن نمیتونم ازشون جدا بشم جای سوزن انداختن نیست هنوزم دارن اضافه میشن شتری نیست ویسکی بده
دختر جیگر نگاه نکن تو مال منی و من مال تو هی شتر پسر خوب ویسکی بیار
|
|
|