صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / دوست داشتين با كي سكس داشته باشين كه نشده يا دوست دارين با كي داشته باشين؟
<< . 1 . 2 .
نویسنده پیام
# : 10 Aug 2008 07:52

خواهر زنم و همینطور دختر دائیش

خدایا شکرت که دوباره آویزون عزیز باز شد
# : 16 Aug 2008 23:54

با زن دایی وسطیم ...جیگریه واسه خودش... (فانتزیه دیگه چی میشه کزد)

چه عیبی داشت اگه فردا جهان بهتر از این میشد ...خدا میرفت و یک مادر پرستار زمین میشد
# : 19 Aug 2008 10:56

با اپراتور بانک هلنیک قبرس

هرجا سخن از اعتماد است نام بانک ملی ایران می درخشد
# : 12 Dec 2008 03:20

MAN khyli dost daram yekbare dige khahar zanam ra bekonam ARE 2 bar ghablan chand sale pish kardamesh VALI YEK BARE DIGE VALI NEMISHE
VA KOS ZAN YEKI AZ DOSTAM KE ONAM FAGHAT YEK BAR DAD O BADESH DIGE GHATE RABETE KARD AJAB KOSO KONI DARI FARIBA MAN HANOZAM TO RA MIKHAM MESLE TO KE BEHEM MIGI VAGHTI SHOHARET MIKONADET BE YADE KIR MAN ERZA MISHI YEK BARE DIGE PLEASE

aftabjon
# : 7 Jan 2009 01:49 | ویرایش بوسیله: babak_space

مادرزن
از روزی که ازدواج کردم تو کفش موندم. تنها دلخوشیم اینه که سالی یه بار عید بوسش کنم
javascript:paste_strinL('',3,'','','')

# : 7 Jan 2009 01:58

مادر زن من 42 سالشه. یه کوس واقعیه هیچی کم و کسر نداره. تا حالا چند بار هم هیز بازی کردم فهمیده.بدبختی از اون خرمذهبی هاست تا حالا 2 -3 بار با هم تو خونه تنها شدیم میخواستم بش بگم ولی جرات نکردم. تو این دنیا هیچ آرزویی ندارم غیر از این که بکنمش
javascript:paste_strinL('',3,'','','')

# : 7 Jan 2009 18:27

من دوووووس دارم با نازی سکس کنم. دختر خاله ی ننمه. همین الان هم خونمونه.....

به یاد بهار که همیشه توو دل من میمونه
<< . 1 . 2 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.