| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام
من احساس مي كنم بعضي از دوستان كه در اينمورد نظر مي دن يا هنوز مجردن ، يا تازه ازدواج كردن و يا بايد برن خودشونو به متخصصين كليه و مجاري ادارار نشون بدن . متاسفانه فرهنگ زناشويي در ايران هنوز قابليت درك تفاوت بين خيانت و ارضاء جنسي را ندارد . من تاييد كننده خيانت به همسران نيستم به اين نشون كه بيشتر از شش سال از ازدواجم مي گذره و اين كارو نكردم . ولي اگه بگم بهش فكر نكردم و يا نمي كنم دروغه و هر كس ديگه اي هم بگه ،اونم دروغ مي گه . خيانت به همسر در بدترين شرايش در قالب خيانت عاطفي و يا خيانت معنوي محسوب مي شه . هممون زوج هايي را مي شناسيم كه خانوم يك يا دو يا چند بار خوابيدن شوهرش با زن هاي ديگه رو بخشيده (البته آقايون اصولاً توان اين كار رو ندارن ! بله بنده اعتراف مي كنم). ولي نميشه مردي رو (و يا زني رو ) بخاطر اينكه دنبال يه سكس گذرا با كسي غير از همسرشه دار زد !
در زندگي زناشويي بدون اينكه بخواهم توجيهي بكنم بعد از مدتي يك تنوع كنترل شده و با مدت و تعريف معين لازمه تا دو طرف قدر همديگه رو بدونن و از طرفي هم همينكه ما ببينيم طرفمون ممكنه براي كس ديگه اي جالب باشه تغييري در روابطمون ايجاد ميشه كه با توجه به سطوح فرهنگي ممكنه باعث ايجاد تنوع و درك بهتر در روابط زناشويي و يا بريدن سر طرف لب باغچه باشه . بهر حال مي خوام بگم اين موضوع بهر صورت باعث ايجاد تغييراتي در روابط ميشه .
بگذريم . من خودم دو تا خواهر زن (نون زير كباب ) مجرد خوشگل خوش كس و كون دارم كه هميشه دلم مي خواسته ترتيبشونو بدم و جالبه كه يكيشون حدود يك سالي ميشه با ما زندگي مي كنه . البته هنوز اقدامي نكردم ولي چون اين قضيه از طرف خواهر زنا فقط سكس ساده تلقي نميشه ، من فقط در باغ سبز نشون مي دم و بقيه داستانو مي زارم به عهده خودشون . بهر حال بقول اون دوستمون اصولاً هيچ خواهري به خواهر ديگه خودش خيانت نمي كنه ! ولي كلاًمعتقدم سكس هاي تنوعي و به شرطي كه فقط در حد سكس و بدون ايجاد زمينه هاي علاقه مندي بعدي و به فاك رفتن زندگي بشه واقعاً لازمه . ميزانش هم بستگي داره به تمايلات جنسي طرف . من قبل از ازدواج ، صادقانه مي گم ، هيچوقت جنده نكردم ولي هميشه دوست دختر داشتم كه با اكثرشونم سكس در حد كامل داشتم . الان هم دليلي براي چنده بازي ندارم ولي ممكنه كس ديگه اي جور ديگه فكر كنه . نسخه واحدي هم وجود نداره . انتظاري هم نيست كه زنامون اين مسئله را حتي اگه درك بكنن ، از لحاظ عاطفي قبول داشته باشن .
نهايتاً بهتره اگر كردن خواهر زنت دردسر داره (ممكنه راضي نباشه ، ممكن باشه عاشق هم بشين ، ممكن باشه زنت بفهمه ، يا ....) بهتره بيخيال شي . اگر هم راه مي ده فقط بعنوان سكس باهاش و با شناسنامه زنت يه سفر كوچولوي دو سه روزه برين و برگردين و اگر هم لازم بود چند وقت ديگه تكرارش كنين . ولي احتياط شرط اوله
فعلاً!!
|
|
|
Try NIRVANA
خيلي ممنون از نظر شما و بقيه دوستان .... 
|
|
|
آقا هركي كه يه خواهر زن داره كه درست و حسابي باشه و ارزش كردن رو هم داشته باشه و بگه كه تا حالا نگاه چپ بهش نكرده، داره مثل سگ دروغ مي گه. بي خود نيست كه از قديم الايام بهش مي گن نون زير كباب!!!
|
|
|
|
|
من يكي كه گاييده شدم! تقريبا دو ساله كه شق درد گرفتم و روز به روز كه مي گذره، دديوونه تر مي شم! چرا؟!! خوب معلومه چون لامصب هم داره روز به روز بزرگتر و جاافتاده تر مي شه. سينه هاش سفت تر و كونش خوش فرم تر مي شه و خودش ناز و اداش بيشتر مي شه و اميد دسترسي من بهش كمتر مي شه! البته بعضي مواقع سعي مي كنم بي خيالش بشم، ولي به محض اينكه مي بينمش دوباره شعله كردن اون كون خوشگل مي افته به تنم و تمام وجودم رو مي سوزونه. نمي دونم چي كار كنم! لطفا يه راهنمايي درست و حسابي براي كردنش به من بكنيد و لطفا از گفتن اينكه بي خيال شو و ولش كن و از اين جور حرف ها پرهيز كنيد!
|
|
|
شما مردا بدونین ما زنها بازیگرای خوبی هستیم ماهم به همه نظر داریم واکثرا به یاد کیر دیگرون حال میکنیم هممون خیالبافیم واکثرا بدون اینکه شوهرامون بفهمن همه جوره از خجالت کس و کونمون در میایم از کرم ریختن تا دلبری و.......خود من یکیش ولی شوهرم فکر میکنه من نجیبم..اما هرگز به خواهرم خیانت نمیکنم
|
|
|
مطمین باش که زنت شبا به یاد کیر برادرشوهر یا پدر شوهر یا همسایه یا ..................خوابش میبره
|
|
|
دمت گرم
|
|
|
کافر همه را به کیش خود پندارد!
|
|
|
|