صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / مكان نداشتن... لطفا راهنمايي كنيد
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
نویسنده پیام
# : 13 Aug 2006 10:53

من مي خوام با دوست دخترم سكس داشته باشم . ولي مكان ندارم . مي خواستم ببينم مي تونم توي هتل اتاق بگيرم ؟ اون جا مي گذارن كه مهمون بياد توي اتاق ؟

# : 14 Aug 2006 17:43

اگه خواستي خونه ازمن ولي ما هم هستيم
aflatooni_reza@yahoo.com

# : 14 Aug 2006 17:59

Quoting: funlife
من مي خوام با دوست دخترم سكس داشته باشم . ولي مكان ندارم . مي خواستم ببينم مي تونم توي هتل اتاق بگيرم ؟ اون جا مي گذارن كه مهمون بياد توي اتاق ؟

ايران به دختر تنها اتاق نميدن
اگه تو همون شهري باشي كه شناسنامت هم ماله همون جاست ممكنه از خودتم نامه از اماكن بخوان.
بهترين كار اينه بريد ----------------يه اتاق واسه خودت بگير يكي واسه دختره بد جيم بزنيد تو اتاق هم هيچ مشكلي هم نيست

# : 19 Aug 2006 17:28

Quoting: funlife

نه عزيزم مهمان اگر بياد بايد بياي تو لابي باهاش صحبت كني

# : 16 Sep 2006 04:33

مکان ------------
اديت شد

# : 16 Sep 2006 04:47

نميشه مهمون رو برد بالا ولي به قول دوستان تو لابي هتل ميشه حرف زد اگرم خلوت باشه
ميشه يه حالي كرد البته به صورت رو كار!
ولي برا يكي از دوستاي من پيش اومده كه اول زيدش ميره هتل يه اتاق ميگيره یه ربع بعد
هم خودش می ره اتاق می گیره بعد تو یه موقعیت مناسب دختره میاد اتاق این و تا صبح
با هم بودن البته بعضی از هتلها به دختر تنها اتاق نمیدن حتی با شناسنامه!
به هر حال بايد هر دوتون دو تا اتاق جدا بگيرين ولی طرف که یه اتاق گرفت تو مثل رفیق کسخول
ما نباش بعد از یه ربع زرتی رفته اتاق گرفته یه کم بیشتر صبر کن !

# : 16 Sep 2006 04:50

Quoting: persian_prince
با هم بودن البته بعضی از هتلها به دختر تنها اتاق نمیدن حتی با شناسنامه!

خيلی باحاله با زبون بی زبونی ميگن که دخترها به تنهای اجازه سفر ندارن!!1

# : 18 Sep 2006 15:52

Quoting: hta
خيلی باحاله با زبون بی زبونی ميگن که دخترها به تنهای اجازه سفر ندارن!!1

تعجب نداره ديگه
اينجا ايرانه
البته به نظر من كار خوبي مي كننن
تا زماني كه دختر ها اونقدر عزت نفس ندارن كه خودشون رو ازادانه در اختيار هر بي سرو پايي قرار ندن بايد هم همين كار انجام بشه

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
# : 24 Sep 2006 16:07

دوست عزیز هیچ قانون جهت منع دادن اتاق به دختر یا زن تنها وجود ندارد ولی بعضی از هتلها بخاطر اینکه براشون دردسر درست نشه اتاق نمیدن.
بهترین راه داشتن صیغه نامه با مهر برجسته هست.

سبكباران ساحلها نديدند.... به دوش خستگان باري است دنيا.... مرا در موج حسرتها رها كرد .....عجب يار وفاداري است دنيا
# : 24 Sep 2006 16:15

funlife

بهترين راه واسه همچين دوستي هاي غير مجاز البته به ديد بعضي ها :
Quoting: RAVANI
يه اتاق واسه خودت بگير يكي واسه دختره بد جيم بزنيد تو اتاق هم هيچ مشكلي هم نيست

كه كاملا عملي هست در ضمن بسته به اين كه تو كدوم شهر ساكن هستي
خوش بگذرد

;)) HeY Y0U
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.