| نویسنده |
پیام |
|
|
من مي خوام با دوست دخترم سكس داشته باشم . ولي مكان ندارم . مي خواستم ببينم مي تونم توي هتل اتاق بگيرم ؟ اون جا مي گذارن كه مهمون بياد توي اتاق ؟
|
|
|
اگه خواستي خونه ازمن ولي ما هم هستيم
aflatooni_reza@yahoo.com
|
|
|
Quoting: funlife من مي خوام با دوست دخترم سكس داشته باشم . ولي مكان ندارم . مي خواستم ببينم مي تونم توي هتل اتاق بگيرم ؟ اون جا مي گذارن كه مهمون بياد توي اتاق ؟
ايران به دختر تنها اتاق نميدن
اگه تو همون شهري باشي كه شناسنامت هم ماله همون جاست ممكنه از خودتم نامه از اماكن بخوان.
بهترين كار اينه بريد ----------------يه اتاق واسه خودت بگير يكي واسه دختره بد جيم بزنيد تو اتاق هم هيچ مشكلي هم نيست
|
|
|
|
|
Quoting: funlife من مي خوام با دوست دخترم سكس داشته باشم . ولي مكان ندارم . مي خواستم ببينم مي تونم توي هتل اتاق بگيرم ؟ اون جا مي گذارن كه مهمون بياد توي اتاق ؟
نه عزيزم مهمان اگر بياد بايد بياي تو لابي باهاش صحبت كني
|
|
|
مکان ------------
اديت شد
|
|
|
نميشه مهمون رو برد بالا ولي به قول دوستان تو لابي هتل ميشه حرف زد اگرم خلوت باشه
ميشه يه حالي كرد البته به صورت رو كار!
ولي برا يكي از دوستاي من پيش اومده كه اول زيدش ميره هتل يه اتاق ميگيره یه ربع بعد
هم خودش می ره اتاق می گیره بعد تو یه موقعیت مناسب دختره میاد اتاق این و تا صبح
با هم بودن البته بعضی از هتلها به دختر تنها اتاق نمیدن حتی با شناسنامه!
به هر حال بايد هر دوتون دو تا اتاق جدا بگيرين ولی طرف که یه اتاق گرفت تو مثل رفیق کسخول
ما نباش بعد از یه ربع زرتی رفته اتاق گرفته یه کم بیشتر صبر کن !
|
|
|
Quoting: persian_prince با هم بودن البته بعضی از هتلها به دختر تنها اتاق نمیدن حتی با شناسنامه!
خيلی باحاله با زبون بی زبونی ميگن که دخترها به تنهای اجازه سفر ندارن!!1

|
|
|
Quoting: hta خيلی باحاله با زبون بی زبونی ميگن که دخترها به تنهای اجازه سفر ندارن!!1
تعجب نداره ديگه
اينجا ايرانه
البته به نظر من كار خوبي مي كننن
تا زماني كه دختر ها اونقدر عزت نفس ندارن كه خودشون رو ازادانه در اختيار هر بي سرو پايي قرار ندن بايد هم همين كار انجام بشه
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
|
|
|
|
|
دوست عزیز هیچ قانون جهت منع دادن اتاق به دختر یا زن تنها وجود ندارد ولی بعضی از هتلها بخاطر اینکه براشون دردسر درست نشه اتاق نمیدن.
بهترین راه داشتن صیغه نامه با مهر برجسته هست.
سبكباران ساحلها نديدند.... به دوش خستگان باري است دنيا.... مرا در موج حسرتها رها كرد .....عجب يار وفاداري است دنيا
|
|
|
funlife
بهترين راه واسه همچين دوستي هاي غير مجاز البته به ديد بعضي ها :
Quoting: RAVANI يه اتاق واسه خودت بگير يكي واسه دختره بد جيم بزنيد تو اتاق هم هيچ مشكلي هم نيست
كه كاملا عملي هست در ضمن بسته به اين كه تو كدوم شهر ساكن هستي
خوش بگذرد 
;)) HeY Y0U
|