صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / آمار گيري اندازه كير ايرانيان
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
نویسنده پیام
# : 23 Jul 2007 01:02

چه تاپیک باحالیهههههههههههههههههههههههههههه

# : 23 Jul 2007 01:28

لیدا خجالت بکش برو بیرون اخه اندازه چیز مردا به تو چه مربوطه برو بیرون این تاپیک ماله بچه ها نیست عزیزم

?wanna see more of me
# : 23 Jul 2007 09:39

این تایپیک دیگه از کجا اومد
--------------------
قابل توجه مدیران محترم
این تایپیک اصلا چه ربطی به قسمت پرسش و پاسخ داره

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 23 Jul 2007 14:08

Quoting: MrBean
کسمشنگ . این یکی کسخلتره . رفته از آشغالا کشیده بیرون اندازه کیرشو نوشته

تازه نشونی که داده ماله بادمجونه تو اواتورشه نه کیرش.........

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 23 Jul 2007 14:10

Quoting: kosmashang
این تایپیک اصلا چه ربطی به قسمت پرسش و پاسخ داره

کسمشنگ جان کیر جزو مسایل و الته جنسی میباشد بنابر گفته دوستان.....

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 23 Jul 2007 18:07

از پیگیری شما مدیران محترم تشکر می کنم...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 23 Jul 2007 19:01

اونایی که قطرش رو نوشته اند 10 سانت یا بیشتر فکر کنم منظورشون قطر ماتحتشون بوده وگرنه کیر خر هم قطرش 10 سانت نیست. شاید هم نمیدونین قطر یعنی چی

در ضمن این تاپیک نمیتونه متوسط کیر ایرانی ها رو بهتون بده چون اونایی که کیرشون کوچیکه روشون نمیشه بگن فقط اونایی که فکر میکنن کیر بزرگی دارن جواب میدن.

# : 23 Jul 2007 21:04

باید صاحب تاپیک اولش مینوشت
تو کونت اگر دروع بگین

علیرضا
# : 23 Jul 2007 21:10

LiDa_MalOus
شده جای که تو سر نزده باشی
هر جا میرم قبلش اومده

علیرضا
# : 24 Jul 2007 10:14

amo bade جون
من همیشه فکر می کردم کیر یه چیز نقده پس با این وضعیت توی چیزهای جنسی دسته بندی میشه...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.