| نویسنده |
پیام |
|
|
soltan88 يه آقايي تو اين سايت گفته بود كير ايرانيان بيشتر از 16 نيست و هر كي بالاتر بگه دروغ گفته chera nist kheily ham ziyade man 27 salame kiram ham 19 sante albate ziyad shagh beshe ta 21 ham mireseh dore kiram ham gloftish 13/5 mishe yekii az dostam moghe sex ba ye dokhtarii kiresh 24 sant resideh bod ma sedash mizanim afshin kirrr akhe lore khoramabade
|
|
|
en ham begam har zanii ya dokhtarii kiresh ra mibine moghe sex vahshat mikone

|
|
|
من 25 سالمه اندازه 15
|
|
|
|
|
Quoting: Sina_Jeegar من 17 21 سانت قطرشم زياده متر نبود شرمنده Sina_Jeegar یکی بود پائین کوچتون کیرش از شما هم کوتاه تر بود گذاشتش تو مایکروویو شده حدود ۳۵ سانت.تو که دیگه با چنین کیری دست کم میتونی به ۴۰ سانت برسونی.
بیا تا با هم بخندیم........آخه چرا ..بر هم بخندیم؟
|
|
|
Quoting: NEW_Hamidgoly سلام. مال من: طول: 17 سانتي متر قطر: 17سانتي متر NEW_Hamidgoly داداش این مشخصات قالب پنیره،طراح سوال راجع به کیر پرسیده بود.
|
|
|
بنظر میاد که آویزون وسیله جذب کیر داره .
ماها حتا در مورد یک مثله کیری هم نمیتونیم راست و درست صحبت کنیم.اکثر این کیرها بیشتر از ۱۵ و ۱۶ بودند،تو گوی که الان در پشت pc کس نشسته منتظر اینها.و تنها ملاک انتخاب هم سایز کیره.
با این کس گفتنها نه تنها خود را خراب میکنی.بلکه حتا معرفت هم نداری که ممکنه یک جوان با این باور که این اندازها واقعی است دچار نوعی عدم اعتماد بخود بشه.
|
|
|
|
|
|
عجب تاپیکهائی میزارینا . فکر نمیکنین مردوم میخونن دلشون میخواد 
در انتظار عزیزی که دوستش داری بودن خیلی سخت است
|
|
|