| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: assworshiper شارون سنگ
اول اينكه شارون استون البته سنگ هم ميشه پس بگو استون هنج چون هي رو قرار ميگرفت
2 خيلي جالب تره بيچاره ميكنه طرفشو پيشنهاد ميكنم با زير نويس فارسي بدون سانسور ببين خيلي قشنگه
Quoting: shookoolat_1 پيشنهاد بي شرمانه" و "پيانو
واي اين دوتا كه منو كشتن اين فرانسوي ها هم با حال بودن قرمز و ابي سفيد هركدوم يه فيلم بود
پيانو همون دختره كه ميخواست پيانو ياد بده تو جنگل يه كلبه بود عشق بازي ميكردن ديگه اونو ميگي باقايق داشتن ميرفتن پيانوش افتاد تو اب دختره
امريكن پاي 1 و 2و 3وهم خيلي باحاله
قــول میـدم وقتـی که نیسـتی پـای عشـق تو نـسـوزم
|
|
|
فكر كنم پيشنهاد بي شرمتنه هم مون بود كه با شوهرش مهندس بودن خونه ميخواستن بسازن پول كم اواردن صاحب يه بوتيك عاشق زنه شد به شوهرش گفت بايد زنت يه شب با من باشه تا بهت خونتو بر گردونم اره همين بود نه
يه فيلمي هم بود زنه تو باد داشت ميرفت مرده دعوتش كرد خونشون براش قهوه اورد بعد با هم عشق بازي كردن و زن عاشق مرده شد شوهرش فهميد رفت مرده رو كشت اسمش چي بود اينو ديدي
|
|
|
zongeleh
به عنوان تاپيك توجه كرديد بچه ها؟؟
يه تاپيك بزنيد درباره فيلم ها بحث كنيم!
Quoting: zongeleh يه فيلمي هم بود زنه تو باد داشت ميرفت مرده دعوتش كرد خونشون براش قهوه اورد بعد با هم عشق بازي كردن و زن عاشق مرده شد شوهرش فهميد رفت مرده رو كشت اسمش چي بود اينو ديدي
منم ديديم ولي اسمش يادم رفته!!
منتظر تاپيكتون هستم!!
|
|
|
|
|
Quoting: shookoolat_1 به عنوان تاپيك توجه كرديد بچه ها؟؟
يه تاپيك بزنيد درباره فيلم ها بحث كنيم!
باشه الان میزنم
|
|
|
دوش بگیری بس غسلو بی خیال
|
|
|
بابا جان ، اسم اون فيلم ، خيانت يا بي وفايي يا unfaithfull بود . بعد از هر نزديكي هم بايد غسل به جا بياري . البته براي من پيش اومده كه بعد ار نزديكيه صبحگاهي با منزل !! ، بي حال و نزار و بدون غسل رفتم باشم به شركت !
|
|
|
فرق غسل با دوش چیه ؟
|
|
|
Quoting: ervin104 فرق غسل با دوش چیه ؟
دوش رو می گیرند غسل رو می کنند 
مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
|
|
Quoting: moris آیا بعد از هر نزدیکی باید غسل جنابت بجا بیآورم؟
اگر ترس از ایدز و این چیزا هم باشه علاوه بر غسل جنابت باید نماز وحشت هم بخونی
LOVE
|