| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 26 Jul 2007 10:12 | ویرایش بوسیله: kosmashang
دلیل ختنه کردن بی فرهنگی و اعتقادات غلط اجتماعی است... همین

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
سلام عرض شد
فکر کنم شما درست میگید
این به اثبات رسیده که ختنه کردن مفید است اما اگر در سنین نوزادی انجام شود باعث کوچکی الت نتاسلی مرد میگردد
|
|
|
pajoheshgaraye amrikai aghide daran ke
khatne shodan dar rabete ba aids va shioe on ham natijeye mosbat dare
kasai ke khatne nashodan, riske bishtari baraye gereftan ya pakhshe viruse hiv/aids daran ta aghayune khatne shode
manba: johns hopkins university & new england journal of medicine
|
|
|
|
|
sohaasia
سنین نوزادی؟؟
منظورتان قبل از تولد است یا بعد از تولد؟

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
به نظر من تمیزی و خوشکل شدنه کیر کمک می کنه
|
|
|
کیر ختنه نکرده جون میده واسه جق زدن.
|
|
|
sanaz jan ghesmate aslie masaleh ro nagofti sex bar khanomha ba mardhaye ke khatneh shodand besiyar ghashngtar va ba ehsastareh ta ba mardhaye ke khatneh nashodand ino tedadeh zeyade zanhaye ke man bashon sex dashtam va in zanha ba mardeh khatneh nashodeh ham sex dashtand baram taeyd kardand ,yekeyshon meygoft ke kire khatneh shodeh khiy behtar to kosamo meykharoneh va hesesh meykonam ta khatneh nashodeh
|
|
|
در مورد ختنه من کامن بدم!! از نظر ساختاری و مرفولوژی کیر انسان با سگ تفریبا همسانه !(اما فرقهای زیادی داره!! حتی کیره سگ استخوان هم داره!!)
ختنه هیچ تاثیری از نظر بهداشتی نداره! و این سرطان و... کس شر محضه!!
از نظر حال دادن فکر کنم تاثیر زیادی داره! و انسان ختنه نشده مسله اینکه کاندوم گوشی و تقریبا ضخیم داشته باشه! حال کمتری می بره( من خودم ختنه شده هستم!!)
و حکمت ختنه هم در اینه!!
|
|
|
|
|
Quoting: kosmashang دلیل ختنه کردن بی فرهنگی و اعتقادات غلط اجتماعی است... همین اینو قبول دارم!! ختنه از اعراب برخواسته!! پس خودتون تا ته خط برید!! اعراب نشونه مسلمان بودن رو ختنه می دونستن!!
کس خولن دیگه!!
ختنه دختران!! که متاسفانه هنوز هم رواج داره!!
|
|
|
مرگ یک دختر ۱۳ ساله مصری در عمل ختنه
http://avizoon.com/forum/1_38314_0.html

ناامید از عشق
|