صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / دليل ختنه كردن چيست ؟؟؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
نویسنده پیام
# : 28 Sep 2006 16:39

Quoting: sanaz2
شايد

نه جدی میگم از وقتی اومدم اینجا اطلاعات سکسیم خوب رفته بالا به درد زندگی ادم میخوره

روزگاریست که من در غم تنهایی خود غوطه ورم...===»»»***دنبالم نیا اسیر میشی***
# : 28 Sep 2006 22:26

Quoting: bivezan_mikham
نه جدی میگم از وقتی اومدم اینجا اطلاعات سکسیم خوب رفته بالا به درد زندگی ادم میخوره

واسه من كه عالي شده
خيلي چيزا ياد گرفتم كه يك فرد توي 30 سال زندگي مشترك ياد نمي گيره

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
# : 29 Sep 2006 00:55

Quoting: sanaz2
خيلي چيزا ياد گرفتم كه يك فرد توي 30 سال زندگي مشترك ياد نمي گيره

منم همینطور مخصوصا راجع به خانومها

روزگاریست که من در غم تنهایی خود غوطه ورم...===»»»***دنبالم نیا اسیر میشی***
# : 19 Oct 2006 16:59

velelesh

# : 26 Oct 2006 20:43

hi
mekhastam bedonam chera dar barehzan ya hamon
jens mones nagfti har chned man hame safeha nakhonadm
ama medoned khetneh kardan jens mones ye JEMAHİT
faget metonam begam motasefam baraye bahzi v aksaret ke kheli hanoz ham en karo mekonam

# : 21 Dec 2006 14:56

Quoting: haeamin
hi
mekhastam bedonam chera dar barehzan ya hamon
jens mones nagfti har chned man hame safeha nakhonadm
ama medoned khetneh kardan jens mones ye JEMAHİT
faget metonam begam motasefam baraye bahzi v aksaret ke kheli hanoz ham en karo mekonam

اين لهجه ات منو كشته

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
# : 12 Feb 2007 20:27

با سلام خدمت دوستان مخصوصا خواهر ساناز !!
بنده حقیر تجربه سکس نداشتم ولی در مورد سکس و حواشی آن خیلی مطالعه کرده ام.
در مورد ختنه هم کلی تحقیق کرده ام:
در دنیا از نظر پزشکی 2 دیدگاه راجع به این موضوع وجود داره، مخالفین و موافقین و هر گروه هم دلایل خودشونو دارند. شما احتمالا فقط نظرات یک گروه رو شنیدید و اینجا نوشته اید، اینطور قضاوت صحیح نیست.درباره اشکالات ختنه کلی منابع به زبان انگلیسی هست که میتوانم معرفی کنم. یک نمونه کوچک آن اینکه foreskin که همان پوست نوک آلت است بیشترین سلولهای عصبی که باعث لذت مرد میشود را در خود دارد که با بریدن آن این سلولها از بین میروند و باعث میشود حساسیت نوک آلت کم شود.
مطلب بعدی اینکه موضوع بند ناف کاملا متفاوت است زیرا اگر حتی بریده نشود خودش بطور طبیعی می افتد مثل حیوانات. در مورد ناخن و مو هم اینها عضو های رشد کننده هستند، یعنی اگر بریده شوند دوباره رشد میکنند و از بین نمی روند ولی در ختنه این قسمت برای همیشه نابود می گردد. (البته این را هم اضافه کنم من را هم بدون آنکه نظرم را بدانند ختنه کرده اند!!)
در ضمن همانطور که میدایم دین اسلام آخرین دین است، چرا خداوند دیگر پیامبری نمیفرستد؟ شاید چون انسان به درجه ای از علم و شعور رسیده است که با در نظر داشتن خدا میتواند خوب و بد را تشخیص دهد. پس بیایید لطف خدا را باور کنیم و بجای احادیثی که در هزار سال پیش نوشته شده و بیشتر آنها جعلی میباشد، از ایمان به خدا، کمک عقل و افزایش علم بهره ببریم...

# : 20 Feb 2007 23:25

Quoting: mehdi123
در ضمن همانطور که میدایم دین اسلام آخرین دین است، چرا خداوند دیگر پیامبری نمیفرستد؟ شاید چون انسان به درجه ای از علم و شعور رسیده است که با در نظر داشتن خدا میتواند خوب و بد را تشخیص دهد. پس بیایید لطف خدا را باور کنیم و بجای احادیثی که در هزار سال پیش نوشته شده و بیشتر آنها جعلی میباشد، از ایمان به خدا، کمک عقل و افزایش علم بهره ببریم...

چه تناقض فاحشی!!!!

# : 25 Jul 2007 20:01

سلام
دوستان تا اونجایی که من متوجه شدم این سنت ازقوم یهود وارد فرهنگ ما شده و هیچ مطلبی در این مورد تو آموزه های دینی ما نیست.zeos200323@yahoo.com

# : 26 Jul 2007 03:07

mehdi123
مطلب خوبی نوشتی!
ولی با وجود ختنه بازم آلت من که وحشتناک حساسه! اگه ختنه نشده بودم و بیشتر حساس بود
باید کلی خرجش میکردم تا بی حس بشه!نه؟

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.