| نویسنده |
پیام |
|
|
ساناز
نه نه
بحث اين نيست...
تو بگو برا چي interest شدي؟
|
|
|
مرده بدم زنده شدم بچه بودم ختنه شدم
دولت عشق آمد و من یه دول گاینده شدم
|
|
|
Quoting: 30naa ختنه بر هر درد بی درمان دواست
Quoting: pseudonature به اميد روزي كه يك ختنه نشده در جهان نماند تا ما فرهنگ خودمونو صادر كرده باشيم...

تازه امروز اولین روز از باقیمونده عمرته... کی میره این همه راه رو!
|
|
|
|
|
حاج آقا ادمين هم كه تشريف فرما شدن....صفا آوردي آقا سياوش!
اما من هنوز هم نمي دونم چرا ساناز رو اين بحث علاقنمده.... يعني ميخواد بگه ما 1400 ساله كه مي دونيم بايد ختنه كنيم و بر و بچ اروپا تازه ميخوان ختنه كنن؟؟
لازم به ذكر است در همين مدت مذكور بر و بچ اروپا و بلاد فرنگستان با همين معامله هاي ختنه نشده اولين خانم ايراني رو بردن فضا!!!
فضا كه سهله ، خيلي از ما ايرانيا تازه همين اواخر با صدور انقلاب فرهنگي غرب!! به ايران ياد گرفتيم چه جوري خانما رو بايد به ارگاسم برسونيم(اصطلاحا ببريم تو آسمونا!!!!)
|
|
|
 Quoting: sanaz2 تو ختنه شدي؟
نه.. دوست داری ختنم کنی؟ میترسم دستت بلرزه..
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
Quoting: dariushagha نه.. دوست داری ختنم کنی؟ میترسم دستت بلرزه..
جدي مي گي ختنه نشدي؟
من يه دكتر خوب سراغ دارم كه واست پخ پخش مي كنه
غصه نخور
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
|
|
|
هه هه آخه زندگی زنها که به ختنه کردن ربطی نداره
نگران زندگی ماهم نباش.
|
|
|
Quoting: sanaz2 من يه دكتر خوب سراغ دارم
کاش تو دکترم بودی..
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
|
|
Quoting: dariushagha کاش تو دکترم بودی..
منو ياد يه ضرب النثل قديمي انداختي
خيلي وقت بود كه ازش استفاده نكرده بودم
اما چه ميشه كرد ديگه
بالاخره اقا داريوش هم تو كوزه افتاد
ارزو برجوانان عيب نيست
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
|
|
|
ختنه کردن خوبه فقط اگر کج ببرن شر میشه واسه آدم!!!
سبكباران ساحلها نديدند.... به دوش خستگان باري است دنيا.... مرا در موج حسرتها رها كرد .....عجب يار وفاداري است دنيا
|