صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / دليل ختنه كردن چيست ؟؟؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
نویسنده پیام
# : 19 Sep 2006 01:15

Quoting: shayan thepunisher

ای بابا
زندگیتون رو کنید چی کار به ختنه کردن مردم دارید

اتفاقا واسه زندگي كردن بايد ختنه كني
راستي خودت ختنه كردي؟

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
# : 19 Sep 2006 01:28

.فرزندان خود را در روز هفتم تولد شان ختنه كنيد زيرا باعث پاكيزگى بيشتر وباعث سرعت در رويش گوشت بر بدن وموجب شادمانى قلب مى شود
شادمانی؟؟ شنگول میشند؟؟
وخوش رنگى صورت وباعث لذت بيشتر در جماع مى شود
عجله کار شیطونه...

چون وجود پوسته رويى باعث جمع شدن كثافات وماندن بول زير پوست شده وباعث بيمارى وبوى بد مىشود.
چون اونزمانها..عربه سوسکمار خور بلد نبوده حمام بگیره...

خدا اینقدر بیکاره دودوله مردمو نگاه میکنه؟؟

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 19 Sep 2006 01:30

Quoting: sanaz2
اتفاقا واسه زندگي كردن بايد ختنه كني

زندگی و ختنه... یک دفعه بگو زندگی یعنی کردن و خلاصمان کن.

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 19 Sep 2006 01:58

سلام دوستان يه چي بگم باور تان نميشه من از بچگي از ختنه وحشت داشتم چون ميدونستم كلاهك ميبره
من مادر زادي ختنه هستم حتي پيش دكتر هم رفتم گفته درسته نيازي به ختنه نيست پيش ملا يا همان آخوند مسجد مون هم رفتم كيرمو نشونش دادم گفت مشكلي نداري
بنظر شما عجيب نيست

# : 19 Sep 2006 02:05

Quoting: dariushagha
زندگی و ختنه... یک دفعه بگو زندگی یعنی کردن و خلاصمان کن.

راستشو بگو
تو ختنه شدي؟
Quoting: pesar tanha
سلام دوستان يه چي بگم باور تان نميشه من از بچگي از ختنه وحشت داشتم چون ميدونستم كلاهك ميبره
من مادر زادي ختنه هستم حتي پيش دكتر هم رفتم گفته درسته نيازي به ختنه نيست پيش ملا يا همان آخوند مسجد مون هم رفتم كيرمو نشونش دادم گفت مشكلي نداري
بنظر شما عجيب نيست

نه اصلا عجيب نيست
من قبلا هم شنيده بودم

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
# : 19 Sep 2006 02:15

salam dustam man khatne nakrdam,
moshkeliam nadaram,
vali badam nemyad khtne konam vali mitrsam akhe dige bache nistim,kir nist daste bil shude::))

# : 19 Sep 2006 02:22

ببين ساناز
ما چي بايد بگيم؟
به اينكه ختنه خوبه يا بده؟
من كه ختنه شدم، بچمم اگه پسر شد از الان قول مي دم ختنه كنمش...

يه چيزي بگم نمي خندين؟
انقدر كه مسائل اخلاقي و آخوندي دارم تو اين سايت ميخونم تو هيچ سايت غير سكسي ديگه نخوندم...

به اميد روزي كه يك ختنه نشده در جهان نماند تا ما فرهنگ خودمونو صادر كرده باشيم...

ارادتمند همه آويزونيان عالم
احسان

# : 19 Sep 2006 02:54 | ویرایش بوسیله: 30naa

ختنه بر هر درد بی درمان دواست

# : 19 Sep 2006 03:08

pseudonature
ناراحت نشو
زياد هم مهم نيست

# : 19 Sep 2006 03:09

Quoting: 30naa
ختنه بر هر درد بی درمان دواست

اين يه مدلشه ديگه

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.