| نویسنده |
پیام |
|
|
سکس متاهلین مثل دوست دختر و پسرها می مونه با این تفاوت که اونا همدیگرو با تمام وجود دوست دارن(البته اگه عاشق هم باشند) و سکسی که عشق تو کارش باشه آدمو می بره تو آسمون... ولی اغلب پسرها بعد از سکس با دخترها احساس غرور و فتح قله را دارند و به فکر قله بعدی می افتند..... دخترها هم که با 4 تا حرف خشک و خالی می خوابن و خر می شن و همه کار می کنن...
|
|
|
Quoting: reza_sex میگیرن....یکیشون با وجود داشتن 2 تا بچه برام عجیب بود که هنوز باهاش راحت نیست تو تختخواب و هنوز با هم شما شما میکردن... افتضاحه!
|
|
|
Quoting: limooyellow ولی اغلب پسرها بعد از سکس با دخترها احساس غرور و فتح قله را دارند و به فکر قله بعدی می افتند.....
 عجب! پس باید چیکار کنیم که هم لذت و عشق و سکس تو رابطمون باشه اما پسره فکر قله بعدی نیفته؟! !!
|
|
|
|
|
# : 18 Feb 2008 19:27 | ویرایش بوسیله: mj01

|
|
|
سلام به همه مخصوصا خانم ها اگر فكر ميكنيد به بن بست رسيديد بگيد حتما راهي براتون ميگم كه تجربه نكردهايد..
|
|
|
جالب تر از این نمیشه عسل خانوم جواب سوال میده همه تقاضای سکس میکننaram2006aram@gmail.com
|
|
|
کمک.... من دوس دختر میخوام... خونه هم دارم.... کمک
manam
|
|
|
سلام
من متاهل هستم و در مورده سوال شما باید بگم عسل خانوم درست گفتن اکثره زنان که ازدواج میکنن حالا چه هات چه سرد مزاج از اینکه شوهر شون ازش تعریف بکنه یا باهاش رابطه بر قرار کنه بیشتر لذت میبرن تا خودشون بخوان این کارو بکنن با توجه به جامه ی امروزی مردها باید خیلی حواسشون باشه . زن ایرانی در دنیا تکه و امکان نداره شما بتونید مثل زن ایرانی جایی پیدا کنید اینو قول میدم .فقط مرد ایرانیم باید با هر مشکلی که تو زندگیش هست که بیشتر این مشکلاتم از نظره مالیه حواسش به همسرش باشه . زن اگه ابرویی بر داره مویی رنگ کنه لاکی بزنه و...... اون مرده که میتونه دنیایی از لذتو به همسرش هدیه کنه اونم فقط با گفتن چند جمله : امشب خیلی خوشکل شدی . رنگ موت خیلی نازه . لاکت خوش رنگه و.... . فقط رابطه زناشویی نمیتونه لذتی به زن بده ببخشید که سرتونم درد گرفت از حرفام
یه شبی بود و شبی لحظه ای بود و تبی قصه ی غم زدگی دردای پرزدگی همه تاریکیه شب هق هقه گریه رو لب .. ◄... خدایا سپاس...►
|
|
|
|
|
اسم این تاپیک و عسل بذارین و راه های رسیدن به عسل!؟
|
|
|
sghlm
rezajamali66
|