صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / خانوماي متاهل بيان و درباره ارتباط با شوهراشون بگن...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
نویسنده پیام
# : 5 Jun 2007 18:05

bari kala bae khanoma vali in ghorore ke bazi vaghta shoma nemigida

"یه دختر خوب باید 7 تا (ب) داشته باشه: بیاد، بخوابه، بماله، بخوره، بده، بپوشه، بره" >>> master_hamii
# : 6 Jun 2007 12:21

akrobatbaz
همچنان لهجه ات قابل درک نیست دوست عزیز
با فارسی امروزی صحبت کن

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 11 Jun 2007 16:38

man ezdevaj nakardam sex ham tahala nadashtam valiiii valiiii na bekhatere ine ke iraniam na be khatere ineke mosalmun tu iran ham zendegi nemikonam ps azadam ha kar delam mikhad bokonam vali age nemikonam chon dust daram 1mard behem dast bezane unam hamsare ayandam va mitunam begam ke shans dare chon man azuayi hastam ke az sobh ta shab mikham chijuri migam alan 1 namzad daram ke nafasame vaghti ezdevaj konim miparam rush migam amir juuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn lokhtesh mikonam ehtiaj be harf zadan nadare va be nazare man 1zan baraye maresh tu takhte khab bayad mesle 1 jende bashe yani hame jure mardesho erza kone o khodesham halesho bebare junnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

# : 12 Jun 2007 09:15

zibaa
این که گفتی یک نظر عالی و قشنگ بود...
اما خواهر عزیزم اصولا همه با نظر تو موافق نیستن و بعضیها راههای دیگه ای برای ارضا شدن رو خواستارن...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 19 Oct 2007 21:29

یه خانوم متاهل علاقه مند به آشنایی از تهران تماس بگیرن:

kirkoloft_teh@yahoo.com

# : 14 Dec 2007 01:22

سلام من يه خانم متاهل هستم ولي تابه هال نشده كه از شوهرم سكس بخوام . چون احساس ميكنم اگه بگم فكر كنه من رنه ححشري هستم و پرو وتا به حال نشده در مورد چگونه ارضا شدنه هردومون با او صحبت كنم اگه ميشه راهنماييم كنيد . مي خوام زندگي سكسي خوبي داشته باشيم ولي بلد نيستم . مرسي

# : 16 Dec 2007 20:02

شما مى توانيد با تماشاى كانال هاى سكسى كه از ماهواره ارسال مى شود اورا به وجد اورده واورا نيز حشرى كنيد در مورد ارضا شدن نيز به مرور زمان خواهد فهميد كه بالاخره خانم ها هم بايد ارضا شوند ولى با ارضا شدن خودش فرق مى كند عزيز بابا به مرور زمان ياد مى كيره بالاخره شما خانم ها كه خيلى شيطون تشريف داريد وبهتر از ما مى توانيد سر جنس مخالف را كلاه بكزاريد در خاتمه سكس خوبى را برايت ارزو مى كنم البته با ديدن فيلم سكسى

# : 16 Dec 2007 22:15

donbale doost rast mige dastekam agar khode man khanoom ya dokhtari bebinam welash nemikonam ta ...

# : 21 Dec 2007 12:55

kosmashang
جوابهای با حالی میدی
جالبه من وقتی به جوابهای تو میرسم ,داش مشتی میخونم . شاید به خاطره avatars تو باشه
خیلی با حالی موفق باشی

بی سایه تر از خویش حضوری ندیده ام، حق دارد آفتاب , قبولم نمی کند
# : 31 Dec 2007 00:02

123

110
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.