صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / سکس در ایران / خانوماي متاهل بيان و درباره ارتباط با شوهراشون بگن...
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
نویسنده پیام
# : 2 Oct 2005 10:53

سلام به همه خانوماي متاهل.
لطفا درباره ارتباط با شوهراتون در سكس برامون بگين تا ما هم اطلاعاتمون زياد بشه.
مثلا شوهراتون اگه احتياج به سكس دارن چطوري درخواست ميدن و شما چه رفتاري دارين و يا اينكه بالعكس اين قضيه.

# : 6 Oct 2005 11:54

من خانم متاهلم-ولی اصلا حوصله ندارم اینجا توضیح بدم که چه رفتاری می کنم .مگه فرقی هم می کنه؟مجردها مگه چه جور نشون می دن که نیاز جنسی دارند-ما متاهلها هم همونجور نشون میدیم-ولی یه چیزی _ جواب قسمت دوم سوالت:اکثریت ما خانومااون موقع که از شوهرامون تقاضای این کار رو داریم بالای سر شوهرامون دو تا شاخ گنده سبز میشه-کافیه یا بازم توضیح بدم؟

# : 6 Oct 2005 11:55

من خانم متاهلم-ولی اصلا حوصله ندارم اینجا توضیح بدم که چه رفتاری می کنم .مگه فرقی هم می کنه؟مجردها مگه چه جور نشون می دن که نیاز جنسی دارند-ما متاهلها هم همونجور نشون میدیم-ولی یه چیزی _ جواب قسمت دوم سوالت:اکثریت ما خانومااون موقع که از شوهرامون تقاضای این کار رو داریم بالای سر شوهرامون دو تا شاخ گنده سبز میشه-کافیه یا بازم توضیح بدم؟

# : 6 Oct 2005 14:52

عسل
لات

# : 6 Oct 2005 15:51

تفنگش خرابه فشنگم نداره

# : 7 Oct 2005 02:55

بابا نترسين بياين حرف دلتون بزنين.

# : 8 Oct 2005 02:33

عسل
با من تماس بگير
r53mr53m@yahoo.com

# : 8 Oct 2005 04:03

saeedhot83
خيلي با حال هستي

# : 8 Oct 2005 10:37

عسل خانوم اگه ميشه با من تماس بگيرين.
mjdbob

# : 12 Oct 2005 04:05

اين جوابها چه ربطي به موضوع بحث داره!!!!!!!؟

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.