صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
سکس در ایران
/
نظرتون راجع من چيه؟ آيا من آدم احمقی هستم؟ لطفا بفرماييد تو.
.
1
.
2
.
>>
نویسنده
پیام
Hossein_Scorpion
اعضا
#
: 29 Jun 2006 23:07
سلام دوستان. مشکل من اينه که خيلی دیپرسم. ولی نميدونم چرا. ۲۲سالمه .دوست دختر هم ندارم . نميدونم چرا حس ميکنم هيشکی منو دوست نداره. هميشه جاهای ۲ نفره مثل کافی شاپ يا رستوران تک نفره ميرم ولی ۲ تا چيز سفارش ميدم . يکيشو ميخورم و اون يکی ميمونه. به نظر شما من ديوونه شدم؟ مشکل من چيه. هميشه وقتی جاهای شلوغ ميرم اعصابم خورد ميشه. نه زشتم و ته از لحاظ دیگه مشکل دارم يکی کمکم کنه يا بگه من چی کار کنم. ممنونم...
holandi
اعضا
#
: 30 Jun 2006 00:46
Hossein_Scorpion
سلام..بنظر من شما از درون احساس تنهايي ميكنيد.احتياج دارد كه يك دوست صميمي داشته باشي..بايد حتما براي خودت دوست خوب پيدا كني.حالا چه دختر و چه پسر.. چون قلبا تنهايي.خيلي ها مثل شما هستند..بخصوص توي سني مثل شما بنظر من خيلي زوده كه اينطور گوشه گيري كني..در ضمن اصلا ديوونه هم نيستي فقط ادم با احساسي هستي و گفتم احتياج به دوستي و صميميت داري..راستي ايران زندگي ميكني؟؟؟
به قول یکی از دوستام...تا کی دروغ؟؟؟؟؟؟؟؟
oonkareh
اعضا
#
: 30 Jun 2006 02:04
ببخشیدا........................ولی کم نه.
زندگی آنچه زیسته ایم نیست.بلکه آن چیزیست که به یاد می آوریم تا روایت کنیم ((گابریل گارسیا مارکز))
Hossein_Scorpion
اعضا
#
: 30 Jun 2006 03:33
خانم هلندي خيلی ممنون از راهنماييتون. بله من تو ايران زندگی می کنم. ساکن غرب تهران هستم.
m_sex2020
اعضا
#
: 30 Jun 2006 14:27
Hossein_Scorpion
ببین عزیز تو دیونه نیستی فقط نمیدونی که چه جوری باید با دیگران رابطه برقرار کنی
سعی کن رابطه ی خودتو با دیگران بیشتر کنی وکمتر تنها باشی و به قول holandi بایدیه دوست خوب برای
خودت پیدا کنی که برای رسیدن باید بیشتر وارد مردم بشی نه این که از مردم فاصله بگیری
holandi
اعضا
#
: 1 Jul 2006 06:58
Quoting: Hossein_Scorpion
بله من تو ايران زندگی می کنم. ساکن غرب تهران هستم
خوب.تو ايران كه دوست پيدا كردن كاري نداره..اينقدر پيدا كن و اگر خوب نبودند عوض كن تا يك دوست درست و حسابي پيدا كني... كاري نداره... من تي ايران خداييش روزي 100 تا دوست ميتونم پيدا كنم.
در ضمن نبايد سختگير و منفي باف و بدبين باشي..سعي كن مثبت فكر كني و به جاي اينكه فقط بديهاي همه رو ببني سعي كني خوبيها رو هم ببني..هر كي نقاط منفي و مثبت داره..سعي كن مثبتها رو هم ببيني. دنيا همون شكلي هست كه تو ميبينيش..سعي كن زيبا ببنيش..دنيا و مردم رو نميتوني عوض كني ولي ديد و طرز فكر خودت رو چرا...
در ضمن منم بچه غرب تهرانم..
nima2005
اعضا
#
: 1 Jul 2006 15:59
Quoting: ADDMINN
همه بر و بچه ها رو بریزم محللتون
Hossein_Scorpion
كه در اين خصوص حرفي نزده و درخواستي هم نداره بنده خدا مشكلش يه چيز ديگست حالا شما اگه نميتوني كمكي بهش كني لطفا" كس شعر نگو و كاسبي كون كشي تو ببر تو همون محلتون كه لااقل هزينه اياب و ذهابت هم كمتر ميشه و سود بيشتري از بچه محلها گيرت مياد راستي بچه كجايي شايد منم بچه محلت باشم
nima2005
اعضا
#
: 1 Jul 2006 16:11
Hossein_Scorpion
سلام دوست عزيزم حسين جان چرا فكر ميكني كسي دوستت نداره من با تمام حرفهاي نسرين موافقم(
holandi
) ولي فراموش نكن اين رفتار ماست كه باعث جذب با دفع اطرافيانمون ميشه شما خودت فكر كن اگه يه نفر از دورو بريات همش يه گوشه اي كز كنه و يه حالت افسردگي داشته باشه شما دوست داري در كنارش باشي ؟؟؟ خوب معلومه زود خسته ميشي و انرژي منفي اونو دريافت ميكني كه خوشايند هيچ كس نيست شما يه تجديد نظر در كردارت بكن اون موقع ميبيني كه اطرافيان يكي يكي جذبت ميشن و شما احساس ميكني كه همه دوستت دارن
فقط سعي كن از خودت انرژي مثبت دروكني جيگرررررر
holandi
اعضا
#
: 1 Jul 2006 17:58
Quoting: nima2005
فقط سعي كن از خودت انرژي مثبت دروكني جيگرررررر
Quoting: nima2005
لطفا" كس شعر نگو و كاسبي كون كشي تو ببر تو همون محلتون كه لااقل هزينه اياب و ذهابت هم كمتر ميشه و سود بيشتري از بچه محلها گيرت مياد راستي بچه كجايي شايد منم بچه محلت باشم
Hossein_Scorpion
اعضا
#
: 4 Jul 2006 20:24
salam doostan
vaaghean az rahnamaeiaatoon mamnonam va vase bazia ham moteasefam ke injaro baa khoonashoon eshtebah migiram.
bayad begam moskele man ine ke az bachegi intori bozorg shodam va az in baabat vase khodam moteasefam va hes mikonam ke dige az man gozashte va hich joori dorost nemisham , hamintori be donya oomadam va hamintoriam bayad az donya beram. nemidoonam chi begam, chon aslan fekr nemikonam IQ man be rahnamaeiyaye khoobo por bare shoma ghat bede. be har hal bazam mamnoonam,
.
1
.
2
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.