صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / سوال در مورد حجم مني
نویسنده پیام
# : 26 Jun 2006 13:08

سلام دوستان
يه سوال داشتم ازتون در مورد حجم مني
من نسبتا هر روز جلق ميزنم روزي 1 بار و اگه ديگه هر روز نشه بعضي موقعا ميشه 1 روز در ميون و 2 روز در ميون . ولي كماكان با اينكه هر روز جلق ميزنم غلطت مني من هميشه به يه اندازه هست و غليظ هست و به رنگ شيري رنگ متمايل به زرد كم رنگ... ولي حجم مني من كاهش پيدا كرده و نميدونم دليلش ميتونه چي باشه... لطفا منو در راستاي افزايش مقدار مني و يا اينكه دليلش چي ميتونه باشه منو راهنمايي كنيد
خصوصا از مدير محترم آقاي اينكاره كمك ميخوام
مرسي

# : 26 Jun 2006 14:35

Quoting: ye_mamooshi
خصوصا از مدير محترم آقاي اينكاره كمك ميخوام

عزيز دل برادر ممنون از لطفت . ولي يادت باشه من جامع جميع علوم نيستم . فقت يه مقدار خوش شانس هستم كه سوالاتي كه دوستان ميپرسند بيشترشون از دانسته هاي منه . والا اگه كسي از ندانسته هام سوال كنه بدتر از خر توي گل گير ميكنم .

با توجه به شرح حالت بايد عرض كنم كه رنگ مني شما طبيعيه .
ولي كاهش حجم مني ميتونه به خيلي عوامل بستگي داشته باشه .
يكي به تعداد دفعات خروج مني از بدن
تغيير رژيم غذائي
تغيير نوع و جنس لباس مخصوصا" لباس زير
بيماري واريكوسل
اختلالات روحي و رواني و افسردگي
اختلال در عمل كرد پروستات هم ميتونه موجب كاهش حج مني بشه

يه مطلب رو هم بايد بدوني در مورد مني اون چيزي كه مهمتره تعداد اسپرمهاي موجود در هر انزال هست نه حجم ظاهري اون .

ولي خب حجم ظاهري مني هم براي افزايش لذت سكس لازم هست .

هيچ معيار خاصي هم براي ارائه استاندارد معين حهت اندازه گيري حجم ظاهري مني وجود نداره و تنها براي تعيين مقدار حداقل اسپرم موجود در هر انزال استاندار وجود داره .
علاوه بر تعداد اسپرم بايد به ميزان حركت و طول عمر اسپرم هم اهميت داد .
مقدار مني رو بايد بعد زماني سنجيد كه يه مرد چهار روز از آخرين انزالش گذشته . يعني چهار روز دچار انزال نشه و بعد از اون موقع انزال ببينه چه مقدار مني از اون خارج ميشه .
بعضي وقتها هم مني به اندازه كافي وجود داره ولي عمل پمپاژ مني بصورت كامل انجام نميشه . در نتيجه مني به طور كامل خارج نشده و باعث ميشه شما فكر كني كه حجم مني تون كم شده .

يه سوال آيا اين اواخر موقع ادرار كردن مني هم از شما خارج ميشه يا نه . يعني به طور كلي بدون اينكه به اورگاسم برسيد آيا مني از شما خارج ميشه يا نه ؟؟؟؟؟

قبلآ در باره رژيمهائي كه باعث افزايش ميزان مني ميشن توضيح داده بوديم . ميتوني ا يــــنـــجــــا رو كيليك كني تا يه مقاله توپ در همين رابطه بخوني .

اگه باز هم سوال داشتي بپرس در خدمتم

# : 27 Jun 2006 00:08

من رژیم غذایی نسبتا خوبی دارم و همه چیز میخورم و به خودم خیلی میرسم و لباس هایی هم که میپوشم مناسب هستن و اتفاقا من خودم خیلی به این مساله توجه دارم...ولی چند وقتی که چه عرض کنم...یکی دو سالی هست که به دلیل دور بودن از خانواده و به خصوص عشق و عاشقی دچار تنهایی و افسردگی شدم... ولی سوالی دارم اینکه اختلالات پروستات رو چطوری میشه شناخت؟ بیماری واریکوسل علائمش چیه؟ من احساس میکنم ناحیه ی تناسلی من طبیعی هست ولی خواهشا راه هاشو برام بگین و البته بدون مراجعه به دکتر . این رو هم بگم که در ادرار من هیچگونه اسپرم مشاهده نمیشه .همونطور که گفتم هر روز کیفیت اسپرم ها خوب هست و غلظتش مناسبه و حتی مقدار اسپرم ها از مقدار مایعی که خارج میشه متناسب هست فقط نمیدونم چرا مقدار مایح خارج شده کم شده .شاید بگم با چهار بار پرش نسبتا معمولی کار تموم میشه . به نظر شما اگه برای 1 یا 2 هفته جلق نزنم مشکل حل میشه و این فقط میتونه مربوط باشه به دفعات انجام این کار؟ راستش این مساله یکمی ( در حد یه کم ) نگرانم کرده...

# : 28 Jun 2006 15:33

پست من رفت صفحه ي بعد!
اينكاره جون جواب منو نميدي؟ بقيه ي دوستان كه جواب نميدن حد اقل شما...

# : 28 Jun 2006 15:40

اينكاره جان بابا ايول به شما.
خيلي عالي جواب دادين.
راستش منم مثل مموشي يه جورايي به اين مشكل برخورد كردم.
منم هر 2 روز يه بار ميكنم راستش افسرده كه ميشم زياد هم افسرده هستم بخاطر نبود شريك جنسي و اين حرفها مني منم سفيده ولي اگه زياد بريزم زرد ميشه از اينجا ميفهمم كه ديگه بسه.
ولي به طور كلي مني من حجمش كمه چه در حالت عادي و غيره. و اينكه زياد بيشتر نميپره .
يه تجربه بگم كه افسردگي و فكر باعث زهر مار شدن عمن مني هست.

# : 18 Dec 2008 09:27

من هم عاشق شورت تنگم و جلق زدن...........marde_moteahele_perspolisi@yahoo.com

# : 19 Dec 2008 20:41

حجم مني در حالت طبيعي 3 تا 5 ميلي ليتره/ اينكه ميگي حجمش كم شده يعني چقدر؟
اگه هر روزانزال داري تعجبي نداره بايد هم كم باشه اگه مثلا پس از يكي 2 هفته پرهيز
بازم كم باشه غير عاديه / در هر حال طبيعي هستي

جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.