صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / آیا میشه با انگشت کردن توی ...
<< . 1 . 2 .
نویسنده پیام
# : 24 Jun 2006 15:21

Quoting: piteri
بابا کسی نیست به ما جواب بده ؟
اینکاره آقا شما کجایی ؟
××××××××××××××××××××
حالا ما یه سئوال جدی پرسیدیم

عزيز دلم ممنون از اينهمه محبتت . داداش ما لايق اينهمه تعريف و محبت تو نبوديم

اما بريم سر سوالات شما :
سلام
آیا میشه با انگشت کردن توی کس متوجه شد که طرف اوپن هست یا نه ؟

نيازي به انگشت كردن نيست . اگر پرده بكارت وجود داشته باشه . شما هم يه مقدار با شكل ظاهري اون آشنا باشيد ميشه اونو با چشم ديد .
خيلي ها فكر ميكنند كه پرده بكارت در داخل واژن قرار داره . اين فكر اشتباه هست . چون پرده بكارت جزو بخش بيروني و خارجي آلت تناسلي زن هست .
اما توصيه ميكنم كه هيچوقت از انگشت براي معاينه پرده بكارت استفاده نكني . چون ممكنه به اون آسيب برسوني . اگر فكر ميكني كه نميتوني تشخيصش بدي بهتره كه به يه پزشك زنان و زايمان مراجعه كنيد تا اون معاينه كنه .
اصلا بعد از اینکه انگشت میکنیم چه چیزی حس می کنیم

بستگي داره چقدر انگشتت رو فرو كني .
قبل از هر چيز با يه پوسته اي مواجه ميشي كه همون پرده بكارت هست . كه ممكنه سوراخ دار باشه يا حلقوي يا دوسوراخه يا پنجره اي ( مثل آبكش ) يا بدون سوراخ و يه تيكه . اگه بخواي بيشتر بري جلو بايد پرده بكارت رو پاره كني . كه در اون صورت انگشتت وارد يه لوله اي به نام واژن ميشه يه سانت كه انگشتت بره تو غدد بارتلون قرار دارند كه كارشون توليد مواد ليز كننده هست به اندازه حدود يه سانت ديگه كه كه بري جلو به نقطه جي ميرسي . چيزهاي ديگه زياد به درد تو نميخوره . چون رحم هست و لوله هاي حامل تخمك و غيره هستند .
اينم يه تصوير تا بتوني بهتر بفمي چي به چي هست :

گشاد بودن کس چه معنی میده ؟ آیا اوپن است یا نه ؟ یا اصلا ربطی نداره ؟

به هيچ عنوان ربطي نداره . گشاد بودن واژن يه وضوع ارثي و ژنتيكيه .

# : 26 Jun 2006 06:32 | ویرایش بوسیله: piteri

سلام
متشکرم

چند سئوال داشتم

معمولا تا چند سانت اگر انگشت وارد کس بشه پرده رو میتونه لمس کنه ؟
آیا با یک لمس کردن خیلی ساده پرده پاره میشه ؟ یا باید کمی هم فشار دهیم ؟
ضخامت پرده معمولا چقدر است ؟

# : 26 Jun 2006 10:56

اي بابا شما چرا انگشت ميخواي بكني.
اونجا جاي انگشت فرو كردن نيست كه بايد التت رو بكنب اونم يواش ميكنن بعد خودت متوجه ميشي كه به پرده رسيدي بعد ميتوني پاره كني.

# : 26 Jun 2006 22:07

معمولا تا چند سانت اگر انگشت وارد کس بشه پرده رو میتونه لمس کنه ؟
آیا با یک لمس کردن خیلی ساده پرده پاره میشه ؟ یا باید کمی هم فشار دهیم ؟
ضخامت پرده معمولا چقدر است ؟

مثل اينكه اصلا" چيزي رو كه من گفتم نخوندي . بخون ببين چي گفتم :
Quoting: inkare
نيازي به انگشت كردن نيست . اگر پرده بكارت وجود داشته باشه . شما هم يه مقدار با شكل ظاهري اون آشنا باشيد ميشه اونو با چشم ديد .
خيلي ها فكر ميكنند كه پرده بكارت در داخل واژن قرار داره . اين فكر اشتباه هست . چون پرده بكارت جزو بخش بيروني و خارجي آلت تناسلي زن هست .

شما چون باشكل پرده آشنا نيستي حتي اگه انگشت هم بكني ممكنه متوجه نشي يا اصلا" ممكنه پرده از نوع سوراخ دار باشه يا حلقوي كه در اينصورت ممكنه انگشت شما از وسط سوراخ پرده رد بشه و به هيچ چيزي هم نخوره .
مجبورم خيلي واضح و شفاف برات توضيح بدم :
ميتوني از اون خانمي كه ميخواي معاينه اش بكني , بخواي كه به پشت روي يه ميز بخوابه و بعد پاههش رو از هم تا حد ممكن باز كنه و بعد با دست لبهاي بزرگ آلت زنانه ( همون كوس ) رو از هم باز كني و بعد هم اگر لبهاي كوچك مانع ديدت شدن اونها رو هم كنار بزني و بعد به دقت نگاه كني . يه حفره ميبيني كه اگه پرده داشته باشه ممكنه به اشكال مختلف ديده بشه كه البته عكسهاي مربوط به شكلهاي مختلف پرده بكارت توي بخش سكسولوژي سايت موجود هستند .

جنس پرده بكارت هم از يه دختر تا دختر ديگه فرق ميكنه مال بعضي نازك و با يه اشاره ممكنه پاره بشه و مال بعضيا هم با هيچ فشاري پاره نميشه و بايد يه جراح اون پرده رو با عمل جراحي از بين ببره .

از من ميشنوي بيخيال معاينه بشو . دست طرف رو بگير ببر پيش يه متخصص زنان و زايمان و 4-5 هزار تومان خرجش كن تا برات بگه در چه حاليه

# : 27 Jun 2006 04:05

ممنون از شما
ولی من منظورم این نبود که حمتا انگشت کنیم بیشتر می خوام بدونم پرده تا سطح خارجی یا اصلا لبهای کوچک چقدر فاصله داره

# : 1 Jul 2006 20:13

piteri
بیشتر می خوام بدونم پرده تا سطح خارجی یا اصلا لبهای کوچک چقدر فاصله داره

درست كمي بعد از لبهاي كوچك قرار گرفته

<< . 1 . 2 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.