صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / دوستان من يه مشكل دارم لطفا براي درمان مشكلم به من كمك كنيد اونم اينه كه من از ...
نویسنده پیام
# : 11 Jun 2006 18:05

سلام دوستان لطفا بي معرفتهايي كه ميان و توي تاپيكها حرفهاي مسخره كننده ميزنن نيان تو .
مشكل من اينه كه من از 12 يا 13 سالگي به جلق زدن عادت كردم تا الان كه 24 سالمه نتونستم اين عادت رو ترك كنم و فكر ميكنم بر اثر اين كار خيلي زود ابم مياد و ارضا ميشم و الان نميدونم بايد چيكار كنم تا به وضعيت اولم برگردم و از چه دارو و قرص يا هر چيز ديگه اي كه بتونه كمكم كه استفاده كنم خودم ميدونم كه اشتباه كردم ولي باور كنيد ادم وقتي به يه چيز معتاد ميشه نميشه ترك كرد
و مطلب دوم اينكه براي درمان مشكلم به چه دكتر كه در اين ضمينه تخصص داشته باشه بايد برم تا كمك كنه .
از همه شما عزيزان قبلا تشكر ميكنم و اميدوارم شما با اين مشكل روبرو نشيد .
با تشكر

# : 11 Jun 2006 18:31

سلام جواب سوآل دومت : احتمالآ از ایران هستی اگر اینطوره از 118 میتونی بخوای شماره یک دکتر اورولوژی بهت بده در ضمن میتونی برای سوآل اولت هم از 118 شماره مشاوره تلفنی که رایگان هم هست بگیری دکتر اورولژی میتونه از نظر پزشکی کمکت کنه اما باید حتمآ از مشاور هم استفاده کنی( 118)

# : 11 Jun 2006 23:00

ali213
همونطور كه دوست عزيمون poor گفت شما ميتوني به پزشك متخصصص اورولوژي ( كليه و مجاري ادراري) مراجعه كني و با يه مشاور مجرب و با تجربه مشورت كني .

اما مهمتر از همه اينه كه بايد بدوني هيچ داروئي براي ترك اين عادت وجود نداره . تو بايد همت كني . بايد از تنها بودن و ديدن صحنه هاي تحريك كننده پرهيز كني . وقت بيشتري رو بين جمع بگذرون . اگه داراي اعتقادات مذهبي هستي انجام عبادات و مناسك مذهبي هم ميتونه كمك خيلي موثري باشه . چون براي انجام عبادتها طهارت يكي از شروط اساسي هست . و شخصي كه به خودارضائي عادت داره شايد نتونه به موقع اونها رو انجام بده .
و خيلي مسائل ديگه كه تا حالا خيلي در موردشون صحبت كرديم . و ميتوني بخوني .

يه چيز ديگه هم بايد بهت بگم , خود ارضائي با همه بديهاش بعضي اوقات به عنوان يه تكنيك براي برطرف كردن برخي از مشكلات جنسي هست . هر از چندگاهي خودارضائي كردن ضرري نداره مشكل موقعي هست كه خودارضائي به صورت روزمره و عادت در مياد .

يه توصيه هم برات دارم اينكه سعي نكن يه مرتبه تركش كني بلكه به مرور كمش كن . اينجوري شانس موفقيتت بيشتر ميشه .

برات آرزوي موفقيت و سلامتي دارم

# : 12 Jun 2006 00:58

همونطور كه اينكاره جان گفت خود ارضايى اگه به شكل عادت روزانه در بياد مضر هست اين در مورد نزديكى كردن هم صادقه . ولى هر از چند گاهى براى آزاد كردن ميل جنسى ضررى نداره پس سعى نكن ميل جنسى رو كلآ سركوب كنى . هميشه بايد تعادل رو برقراركرد

# : 30 Nov 2007 18:12

به نظرم این دوستمون همون طور که گفت داره از استفاده قرص و دارو سوال میکنه نه نظر دیگران اگه کسی میدونه بهش بگه من خودم نمیدونم وگرنه میگفتم

# : 1 Dec 2007 02:10

سلام عزیزم برو تو این تاپیک...جواب سوال شماهم کامل داده شده

http://www.avizoon.com/forum/3_48501_0.html

¸.•¨¯`•¸¸شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ؛ اما حالا که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص!!¸.•¨¯`•.¸
# : 2 Jul 2008 20:21 | ویرایش بوسیله: Tiffany

اين كار يك عمل طبيعيه نه عادت. به تاپيك واقعيت استمناء يا خود ارضايي از ديدگاه پزشكي تخصصي مراجعه كن
از نوشته هاي خودم
http://avizoon.com/forum/3_64705_0.html

جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.