صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / ابول (افسانه اندازه طول آلت مردان و پستان زنان)
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 . >>
نویسنده پیام
# : 1 Oct 2006 13:01

سئوال و جواب

سوال : من دوست دارم كه به شريكم از طريق اورال سكس و سكس دهاني لذت ببخشم اما من از خوردن مني وي متنفرم! در حاليكه وي مدام به من فشار وارد مي كند كه اينكار را انجام دهم! وي مدام مي گويد كه حس بهتري بهش بخشيده ميشود وقتي كه من آن را قورت مي دهم؟ واقاع چه فرقي مي كند كه من آن را قورت بدهم و يا تف كنم! ؟ چه بايد بكنم؟
جواب : بسياري از مردان اين عمل را كه ببينند شريكشان مايع مني انها را مي خورد ، بسيار تحريك كننده ميبينند.
البته اين مورد چيزي بسيار بالاتر از يك خواسته روحي است تا يك امر فيزيكي. يعني اينكه مايع مني وي بعد از ترك آلت و دقيقا كجا خواهد رفت و چه خواهد شد ممانعتي براي تحريك شدنش ايجاد نخواهد كرد.
براي بسياري از مردان انجام اينكار يك احساس پذيرفته شدن آنها و همچنين به همراه يك حس خواستن سكس از سوي شريكشان مي باشد. و زماني كه شما مني را تف مي كنيد براي آنها اين يك حس ريجكت و قبول نشدن را براي آنها دارد. از سوي ديگر شما بايد بدانيد اين حس براي انها به هر قيمتي باشد دليل نمي شود كه شما خود را درگير كار و يا رفتاري بكنيد كه از آن لذت نمي بريد. پس چه كاري بايد انجام دهيد وقتي كه چنين شريكي داريد و مي خواهيد كه هر دوي شما راضي باشيد؟ كاري كه عموما بيشتر زوجيني كه چنين مشكلي دارند انجام مي دهند اين است كه مردان سعي كنند بجاي اينكه درون دهان تخليه شوند قبل از ارگاسم آلت خود را بيرون كشيده و بروي بدن شريك چنين كاري را انجام دهند. در اين ميان زنان نيز بايد بدانند كافي است كه بجاي اينكه بلافاصله مايع را تف كنند بگذارند كه به آرامي از دهان آنها خارج شود و اصلا واكنش عصبي از اين مسئله نشان ندهند. من گارانتي خواهم كرد كه شريك شما ديگر چندان ترجيح نخواهد داد كه به شما فشار بياورد كه اين مايع را قورت دهيد. مهم نيست كه چه كاري انجام مي دهيد اما بايد بدانيد اين به شما و رفتار شما و ميزاني كه مي خواهيد شريك شما از بودن با شما تخليه رواني گردد بر مي گردد.براي وي بسيار تفاوت خواهد بود بين اينكه صورت خندان شما را ببيند و تخليه شود تا اينكه ببيند يك مرتبه شما به سمت دستشويي مي دويد تا دهان خود را بشوييد!

# : 5 Oct 2006 04:09

nima jan
mer30 az lotfet kheili zahmat keshidi,man khodam madyone to hastam,chon kheili roshanam kardi,rastesh kiram kheili bozorg nist vali kheili shahvati hastam va ba inke kari nakardam vali fekr konam rahat az pasesh barbiam,bazam mamnoon,kari dashti esf dar kedmatim.

# : 7 Oct 2006 19:37

masoudka
خوشحالم که مطالبم تونسته مفید باشه
قربان شما و ممنون از لطف جناب عالی

# : 15 Oct 2006 21:16

nima2005
نيما سلام...
ديدم تاپيك خيلي جالبي زدي....
يه سوال دارم، اگه ميشه جواب بده.

من شنيدم كه بيشتر مرداني كه دوست دارن از عقب با زنها سكس داشته باشن، به اين علت باشه كه ابولشان كوچك است و از جلو (چون براشون گشاده) خوب نمي تونن حال كنن...
... البته عقب رو هم كه چند بار تلمبه بزني گشاد ميشه....

به نظر تو اين نظر درسته؟؟؟

# : 16 Oct 2006 04:10

Akhmontezeram
سلام امیر جان و مرسی که به این تاپیک سر زدی
من با نظر شما موافقم نه تنها کسانی که آلتشان کوچیکه از جای تنگ خوششون میاد بلکه کسانی هم که آلت بزرگی دارن هم از جای تنگنتر بدشون نمیاد

# : 16 Oct 2006 05:09

nima2005
سلام جیگر من
خوبی کجای؟

روزگاریست که من در غم تنهایی خود غوطه ورم...===»»»***دنبالم نیا اسیر میشی***
# : 20 Oct 2006 23:57

سئوال دارم
كيربايد چند سانت باشد؟
مال من معمولي 1سانت! است
وقتي هم تحريك است 6و7سانت است ييعني مشكلي هست؟ بايد چي كرد؟

# : 24 Oct 2006 15:37

Quoting: nima2005
من با نظر شما موافقم نه تنها کسانی که آلتشان کوچیکه از جای تنگ خوششون میاد بلکه کسانی هم که آلت بزرگی دارن هم از جای تنگنتر بدشون نمیاد

سلام نيماجان
مرسي كه جواب دادي..

# : 22 Dec 2006 00:24

این ابول تا چند سالگی رشد میکنه ؟!! ...

# : 15 Jan 2007 16:43

آتیش پاره عزیز
به شوهر قرمساقت بگو که چکار پستانهایت دارد!!!!

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.