صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / ابول (افسانه اندازه طول آلت مردان و پستان زنان)
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 18 . 19 . >>
نویسنده پیام
# : 20 Jul 2006 21:12

Quoting: admin
نيما جان
اين مقاله هايي رو كه گذاشتي رو با منبعش برام ميفرستي تا بزارم تو سكسولوژي؟
دمت گرم

انجام شد

# : 4 Aug 2006 07:04

salam dostan
man pesari hastam 19 sale ke alat va beyzeham nesbat be sennam va ghan kochike makhsosan ghotresh
tolesh 11 cm mikhastam bedunam be joz amale jarahi rahi baraye bozorg tar kardanesh hast?
khahesh mikonam komakam konid

# : 4 Aug 2006 07:06

ba salam man 19 salame va alat o beyzeham vaghan nesbat be senam kheyli kochike makhsosan ghotresh ke 11 cm hast
aya rahi vase bozorgtar kardanesh hast khahesh mikonam komakam konid

# : 11 Aug 2006 22:32

s design

معمولا اندازه معمول آلت همین 14-15 سانتی متر است. البته بزرگی آلت بیشتر به قطر آن اطلاق میشود نه به طول آن. به هر حال روش های تمرینی برای بزرگ کردن آلت وجود دارد + یک سری قرص هایی که تایید نشده اند و ممکن است عوارض داشته باشند. چند تا از این تمرین ها رو که بیشتر به افراد آموزش می دهند من اینجا آوردم که معمولا بعد از 3-4 هفته جواب می دهند:

همانطور که گفتم برای بزرگ کردن آلت باید خون بیشتری به بافت آلت برسد برای اینکار می توانید انگشت شست و اشاره را دور آلت گرد کرده و از قسمت بیسbase بافت آلت آهسته مالش دهید و همینطور به طرف سر آلت بروید. آلت در این تمرین باید کمی erect باشد تا اثر بیشتری داشته باشد ضمنا erect کامل هم آسیب می رساند. این تمرین روزی 10 دقیقه کافی است.

روش دیگه تقویت ماهیچه PC است که کنترل ادرار را برعهده دارد. ماهیچه PC را می توانید اینطوری پیدا کنید که در زمان ادرار به طور عمدی ادرار را متوقف کنید و در اینجا ماهیچه ای که منقبض می شه همان PC است. تمرین ان هم خیلی ساده است باید این ماهیچه را منقبض کنید و 5 تا 10 ثانیه نگه دارید و شکم را شل کنید و آن را در طول روز تا 20 بار تکرار کنید.

اخرین تمرین هم کشش بافت آلت است به این صورت که سر آلت شل شده را در دستتان بگیرین و تا حدی که احساس ناراحتی نکنید آنرا بطرف جلو بکشید 15 تا 30 ثانیه نگه دارید و بعد رها کنید. این تمرین را هم روزی 15 بار تکرار کنید. البته این تمرین آخری بیشتر به طول آلت اضافه می کند.

این سه تمرین را باهم انجام بدید تا اثر بیشتری داشته باشد. زیادهم عجله نداشته باشید

# : 24 Aug 2006 01:21

nima2005
ممنون از اطلاعاته خوبتون ...واقعا شما من رو بنده خودتون كرديد چون اما علي مي فرمايند هر سي چيزي را به من ياد بدهد من را بنده خود كرده است ...

حالا ممكنه برخيا رگ غيرت اسلاميشون بزنه بالا و به من فحش بده ولي اگر تفكر تون باز باشه استفاده صحصيح از هر چيزي هيچ منعي در اسلام نداره

مثلا همين چاقو
هم باهاش ميشه آدم كشت هم ميشه ميوه پوست كند

خالا بايد بيايم بگيم چون با چاقو آدم مي كشن ههر كي با چاقو ميوه پوست مي كنه مي.ه اي كه باهاش مي خوره حرامه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

# : 24 Aug 2006 05:16

Offside
واقعا" از لطف شما ممنونم و خوشحالم كه در نوشته شما از فرمايشات مولا علي ع استفاده شده
البته اين فرمايش مولا در خصوص افراديست كه معلم واقعي باشن نه بنده حقير سروپا تقصير
در خصوص آن عده كه شما نگران هستيد كه خدايي نخواسته قصد توهين يا به قول شما فحاشي
دارن (كه خوشبختانه در اينجا كمتر يا شايد اصلا" حضور ندارن) اين بر ميگردد به شعور يا درك پايينشون كه واقعا" نيازمند ترحم هستن , البته خودشان اينجوري فكر نميكنن ولي در واقع از هر زاويه اي بهشون نگاه كنيم كمبود شخصيت ديده ميشه.
كوچيك شما و كليه دوستان نيما

راستي سايت بسيار خوبي داري http://www.offside.ir/

# : 26 Aug 2006 16:07

باحال بود

# : 28 Aug 2006 00:21

نيما جان سلام

مرسي از مقاله هات

همشو خوندم

اگه اسم تاپيكت رو ميذاشتي مقاله هاي اونجوري بهتر بود

به هر حال مرسي

# : 29 Aug 2006 02:53

Quoting: khafan2000
باحال بود

مرسي از لطف شما

# : 29 Aug 2006 03:03

Quoting: armin_tanha
اگه اسم تاپيكت رو ميذاشتي مقاله هاي اونجوري بهتر بود

خوب شما هر طوري دوست داريد بخونيد (مقالهاي اونجوري . اينجوري. اينوري . اون وري.)
Quoting: armin_tanha
مرسي از مقاله هات

همشو خوندم

از لطف شما ممنونم و اميد وارم مفيد بوده باشه . شما هم اگه مقالهاي اونجوري داريد خوشحال ميشم در ايجا بذاريد تا ما هم استفاده كنيم

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 18 . 19 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.