صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / ابول (افسانه اندازه طول آلت مردان و پستان زنان)
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 18 . 19 . >>
نویسنده پیام
# : 7 Jul 2006 13:02

nima2005
سلام.نيما دو هزار و خوردهاي.خوبي

این ما نیستیم که عمرمون رو تلف می کنیم بلکه این عمره که ما رو تلف می کنه.مواظب باشید بیهوده تلف نشوید.
# : 7 Jul 2006 17:37

ایا می توان الت مردانه را کمی بزرگتر کرد؟

# : 7 Jul 2006 17:40

من التی 13 -14 سانتی دارم ایا راهی برای افزایش طول وعرض ان به میزان 2الی 4سانت هست/

# : 7 Jul 2006 17:40

من التی 13 -14 سانتی دارم ایا راهی برای افزایش طول وعرض ان به میزان 2الی 4سانت هست/

# : 8 Jul 2006 03:56

Hitman
مرسي شما بهتري

# : 8 Jul 2006 04:00

mehdi1982
آیا شایعات در مورد امکان افزایش اندازه آلت حقیقت دارد یا ...؟

سئوال و جواب دراين خصوص

1. ... با وجودیکه میدانم بارها و بارها در این مورد از شما سوال شده است اما راستش را بخواهید من به جواب درستی نرسیده ام و راستش را بخواهید اصلاً کمی گیج شده ام. با مراجعه به بعضی سایتهای اینترنتی دیده ام که بعضی از آنها ادعا کرده اند میتوانند با روشهای قدیمی خاصی باعث تقویت و افزایش اندازه آلت شوند. بنا توضیحی که در این سایتها دیده ام آلت هم یک عضو عضلانی است و مثل بقیه عضلات بدن میتوانیم با ورزش و تمرین حجم و اندازه آن را افزایش دهیم. آیا واقعاً این مسئله به این ترتیب حقیقت دارد؟

2. من شنیده ام که با دستگاههای خاصی به اسم "واکیوم همراه" که به تازگی در ایران هم فروخته میشود میتوان مشکلات جنسی آقایان را برطرف کرد. ظاهراً اینطور که میگویند با این دستگاه آدم بهتر میتواند نعوظ کند و من در جایی در اینترنت خواندم که به مرور میتواند باعث بزرگ شدن آلت هم شود. جاهای دیگر در باره روشهایی مثل جلکینگ “Jelquing” که درست نمیدانم چی هست (ظاهراً یک روش عربی است) صحبت شده. همینطور یک آقای دکتری در مورد "پرحجم سازی" آلت حرف زده بود و اینکه با روشهای کاملاً علمی میتواند طول و قطر آلت را بزرگ کرد. میخواستم بپرسم آیا واقعاً از لحاظ علمی این امر اثبات شده است که عضلات آلت را بتوان درست مثل دیگر عضلات بدن انسان بزرگ کرد. فکر کنم باید یک جواب قطعی در مورد درست یا نادرست بودن این روشها وجود داشته باشد. از شما بسیار ممنون میشوم اگر در این مورد مرا راهنمایی کنید چون دانستن آن خیلی برایم مهم است و واقعاً نمیتوانم این حرفها را با هرکسی در میان بگذارم.

پاسخ ما:

فکر میکنم برای درک بهتر مطلب اول بهتر است بدانیم آلت مردان از چه اجزایی تشکیل شده است؟ آلت شامل عروق خونی (شریانی و وریدی)، اعصاب مختلف، بافت همبند، و سه جسم اسفنجی استوانه ای است که برای نعوظ باید پر از خون شوند. همه اینها داخل غشاء یی به نام "سپیدلایه" و پوست خارجی قرار گرفته اند. هیچ بافت استخوانی در این میان قرار ندارد (بر خلاف نهنگ ها که دارای آلت استخوانی هستند) و تنها در پایه آلت (نزدیک به استخوان عانه) عضلات مخطط (با کنترل ارادی مغزی) قرار دارند که انقباض آنها باعث حرکت عمودی آلت و سفت شدن بیشتر آن میشود. در کتابها و صفحات اینترنتی مختلف همیشه صحبت از تمرینهای خاصی میشود ( Sexercise) که ظاهراً مردم از "زمانهای باستان" با استفاده از آن میتوانستند طول آلت را افزایش دهند. این تمرینات اغلب چیزی نیست جز شکل های پیچیده و عجیب و غریب همان افعال خودارضایی معمولی که همه مردان روزانه در سراسر دنیا انجام میدهند و معمولاً هم اثر قابل توجه و ماندگاری در اندازه آلت ندارد. در روشی که به اصطلاح “Jelq” (یا همان جلق) نامیده میشود باید آلت را بین دو انگشت شست و سبابه نگه داشت و انگشتان را با فشار از پایین به بالا کشید. روش های مشابه با نامهای مختلفی وجود دارد مثلاً “Jojido” مشابه ژاپنی این روش محسوب میشود. مبنای همه این روشهای "آلت سازی" (بر وزن بدن سازي) بر این است که آلت مرد نیز دارای ساختاری مشابه عضله دوسر بازو است و با تمرینات مشابه "بدن سازی" ميتواند "بزرگ و برجسته" شود. ظاهراً عضلات صاف آلت دارای خواص مشابه عضلات مخطط عضلات ارادی نیستند و با تمرین "کش" نمی آیند. بنابراین هرچقدر هم که با آن تمرین و بازی کنید انتظار نداشته باشید که خیلی بزرگتر از آنچه فعلاً هست شود.

پمپ ها یا تلمبه های تخلیه آلت دستگاه هایی هستند که بر اساس ایجاد خلاء موقت در اجسام اسفنجی و مکش خون سرخرگی بداخل آلت کار میکنند. با مکش خون و بزرگ شدن آلت یک حلقه فشارنده در پایه آلت از خروج خون بدام افتاده و برگشت آن به حوضچه وریدی جلوگیری میکند و بدین ترتیب آلت بطور مصنوعی نعوظ میکند (بهتر است این احتباس خون در آلت بیش از 30- 20 دقیقه طول نکشد وگرنه ممکن است باعث آسیب بافتی شود. برخلاف تصور بعضی ها این پمپ های تخلیه در درازمدت باعث افزایش دائمی اندازه آلت نمیشوند.

در بعضی از منابع اینترنتی نیز اینطور عنوان میشود که استفاده از وزنه هم میتواند (شبیه تمرینات بدن سازی با وزنه) باعث افزایش اندازه آلت شود بخصوص اگر فرد قبلاً تحت عمل جراحی افزایش اندازه آلت قرار داشته باشد. احتمالاً تصور آنها این است که فشار وزن باعث کش آمدن سپیدلایه از یکطرف و واکنش عضلات آلت از طرف دیگر شده و در مجموع باعث افزایش حجم و اندازه آن میشود. باز هم هیچگونه مطالعه ای در تأیید چنین حدسی در دست نیست.

در مورد اعمال جراحی بزرگ کردن آلت نیز حدس اولیه این است که افزایش حجم آلت به کمک جراحی باعث افزایش اطمینان به نفس فرد و بهبود رابطه جنسی وی میشود (شبیه به یک عمل جراحی افزایش اندازه سینه ها در زنان). با اینحال هنوز بررسی های کاملی روی نتایج و عوارض روشهای جراحی حال حاضر معمول در افزایش اندازه آلت بعمل نیامده است. در واقع هیئت تخصصی ارولوژی آمریکا (هیئت تأیید کننده مدرک حرفه ای جراحان ارولوژیست) هیچ موضع رسمی در تأیید یا رد این روشها نداشته است. اصل کلی در اغلب این روشهای جراحی تزریق بافت همبند یا چربی بداخل پوشش نگهدارنده آلت است. دو مشکل اساسی در این روش یکی بجا ماندن بقایای جراحت از محل برداشت بافت اولیه و دیگری بازجذب چربی بداخل جریان خون و در نتیجه بروز ظاهر ناخوشایند "پشته پشته" در آلت است. در روشهای دیگر رباط های اتصال دهنده پایه آلت به استخوان شرمگاهی قطع میشود. در این حال به ظاهر طول آلت کمی افزایش می یابد ولی نوک آلت نعوظ کرده به سمت پایین فروافتاده است چرا که این رباط ها مسئولیت نگهداری آلت نعوظ کرده و اتصال آن را به بدن بعهده داشته اند. از دیگر عوارض این عمل ها احتمال آسیب و صدمه اعصاب حساس موثر در عملکرد آلت است. حقیقت این است که تکنیک های جراحی افزایش اندازه آلت هنوز در مرحله آزمایشی و تحقیقاتی است و از نتایج حتمی آن اطلاع چندانی در دسترس نیست. بنابراین درصورت تمایل به انجام چنین عمل هایی بهتر است علاوه بر هزینه عمل (که قطعاَ توسط موسسات بیمه پرداخت نمیشود) در مورد نتایج عمل های قبلی و عوارض آنها بطور کامل با جراح خود مشورت کنید.

از آنجائیکه فصل آخر از کتاب درمانهای دارویی در درمان اختلالات جنسی به نقد و نظر شایعات و حقایق مربوط به کوچکی آلت و نحوه برخورد با چنین نگرانی هایی پرداخته است شما و دیگر خوانندگان علاقمند را برای توضیح بیشتر به آنجا ارجاع میدهم.

# : 8 Jul 2006 04:30

دکترحمید سجاد

محل سكونت: تهران
موضوع: سئوال و جواب در خصوص امكان افزايش طول آلت
--------------------------------------------------------------------------------

سوال:
اينجانب 18 سال سن دارم و طول آلتم در حالت نعوظ 11/5سانت است. نگراني من اين است كه آلتم كوچك است و دوست دارم آلتم در حالت نعوظ بين 15 و 20 سانت باشد. آيا رشد آلتم ادامه داره يا نه؟ در هر صورتي كه خداي ناكرده آلتم بزرگ نشد، براي افزايش طول آلتم در حالت نعوظ شما چه را حلي پيشنهاد مي كنيد؟ من از 13 يا 14 سالگي تا به حال معمولاً استمنا مي كنم آيا اين باعث مي شه كه آلتم كوچك باشد يا ربطي ندارد؟ يك نكته بايد تذكر شوم كه علم پزشك پيشرفت كرده است به طوري كه هر انساني هر مشكلي داشته باشد مي تواند با مراجعه به پزشك متخصص مربوطه مشكلش را حل كند مثل زيبايي صورت، جراحي پلاستيك بيني و سينه ، لاغر يا چاق نبودن اندام و ... . براي حل مشكل كوتاهي آلت مرد در حالت نعوظ نيز شامل مي شود يا نه؟ اگر شامل مي شود هزينه آن چقدر است؟

جواب:
استمنا ربطی به اندازه الت ندارد دختران چه باکره باشند یا نباشند به ارگاسم میرسند ومیل جنسی آنها و رسیدن به هیجان جنسی آنها ارتباطی با باکره بودن یا نبودن آنها ندارد

سوال:
سلام به همگي
آقا من يه سايت پيدا كردم كه ادعا كرده مي تونه آلت مردان رو از 3 تا 10 سانتيمتر افزايش بده .
اينم آدرسش : http://www.madenlarg.com

جواب:
من سایت مورد نظر شما را نگاه کردم مخصوصا در قسمت افزایش طول و تنه آلت تناسلی.
http://www.madenlarg.com/FAQ.htm

اجازه دهید من اول عین جملات مکانیسم اون روش را بنویسم
روش PENIMORE چگونه روشي ميباشد؟..اين روش شامل يكسري تمرينات ساده اي است كه فرد در منزل انجام ميدهد و پنج روز در هفته و روزي يك بار انجام ميشود. اين روش را سه عدد لوبريكانت يا كرم ويتامينه همراهي كرده كه باعث تقويت آثار اين روش ميشود. از آنجا كه اين روش به صورت ورزشي بوده تا امروز هيچگونه عوارضي ندارد. مكانيسم اين روش چگونه است؟ پاسخ:Penis از نظر آناتوميك از سه منطقه عمده تشكيل شده است . دو حفره غاري كه در بالا واقع شده و به آن Corpora Cavernosa گفته ميشود و يك منطقه كوچكتر حفره اي ديگر كه در پايين واقع است كه به آن Corpus Spongisum اطلاق ميشود . در زمان Erection دو حفره C.C. حدود 90% خون را در خود جاي ميدهد . حفره ديگر ( C . S . ) در زمان ادرار كردن و انزال بيشتر مورد استفاده واقع ميشود . سايز Penis در واقع در ارتباط كامل با دو حفره C . C. ميباشد . همانطور كه در اثر ورزش سلولهاي عضلاني دچار تزايد و رشد ميشوند ، روش Penimor موجب افزايش حجم دو منطقه C . C. ميشود . در اين روش غير از افزايش حجم دو منطقه مذكور باعث افزايش خونرساني به Penis ميشود. در حقيقت Penis همانند ساير نقاط بدن در اثر استفاده از اين روش ميتواند رشد كند.

ظاهرا شما به یک جایی در تهران زنگ میزنید و اونها برای شما محلولی را میفرستند که وقتی چند بار به آلت مالیده بشه میتونه طول
وقطر آلت را اضافه کنه...محلولی که اصلا معلوم نیست چی هست و اشاره نشده... فقط نوشته سه عدد لوبریکانت.....یعنی یکجور پماد...
من فکر نمیکنم که بشه با پماد بتونیم تمام اجزاء بافت طبیعی آلت را زیاد کرد... یعنی هم عضلات را زیاد کرد.. هم عروق و هم اعصاب اون
منطقه را ...( مخصوصا اینکه بهتره عوارضی نداشته باشه). با توجه به اینکه اون قسمت دارای شبکه وسیع عصبی و عروقی است و هرگونه دخالت نابجا میتونه کار طبیعی مراحل جنسی را بشدت مختل کنه...در ضمن از روش پیشنهادی در هیچ منبع معتبر ی یاد نشده و نمودار نشان داده شده هم اعتبار علمی ندارد و نوعی صحنه سازی برای علمی نشان دادن یک محصول دست ساز به منظور معتبر نشان دادن آن و کسب در آمد ناصحیح است.

به هرحال من از متصدیان اون سایت و کسانی که اون محصول و روش را تبلیغ میکنند و ادعا میکنند کارساز هست دعوت میکنم بیان تا در این جا بحث دوستانه ای داشته باشیم و از روششون دفاع کنند ....شاید تونستند ما را قانع کنند

سوال:
من يك سوال دارم طول التم 15 سانتيمتر همسرم قبلا همسري داشته با طول الت 20 سانت حالا من نميتونم ارضاش كنم چكار بايد بكنم

جواب:
چه خوب شد این موضوع مطرح شد... برای اینکه کمی بیشتر روی مسئله صحبت کنیم...شاید بتونیم کمی از ابهامات زیادی که ذهن ما رو در بر گرفته کم کنیم...

حتما با سایت معروف www.webmd.com آشنا هستین و گزارشات محتلفی را که ما ازش استناد میکنیم را خوندید... سایتی بسیار بزرگ و خیلی معتبر که میشه گفت بهترین سایتی هست که برای عموم مردم انگلیسی زیان داره بهترین و جدیدترین
اخبار پزشکی را منتشر میکنه...

در باره sex دو تا تالار خیلی شلوغ و دو تا سایت خبری خوبی داره که یکیشونو متخصص اداره میکنه.. و یکی دیگرو برای صحبت آزادانه مردم با مردم هست... این مقالاتی را که معرفی میکنم از همین سایت هست..
http://my.webmd.com/content/article/43/1687_51064.htm
این مقاله میگه که بررسی کردن دیدن.. فقط 30% زنان ارگاسم شون با آلت تناسلی مرد ارتباط داره..گفته که خیلی مردان از این وضع ناراحتن که چرا آلت اونها کوتاه هست... در صورتیکه نمیدونن اندازه آلت 80% مردان بین 12.5 تا 17.5 هست در حالت
راست شدن کامل..و گفته که ممکنه مردی بزرگترین آلت را نداشته باشه.. ولی بهرحال کو تاه ترین را هم نداره... و گفته که مردان نمیدونن که تا 70% زنان ارگاسمشون ربطی به آلت مرد نداره.. و خیلی مردان چون این اضطراب غلط را در باره سکس دارن... همین اضطراب باعث اختلال در سکس اونها میشه.. و نظم طبیعی سکس ایده آل ر و بهم میزنه... اینجاست که شریک شما گله میکنه....ولی اگر مردی اعتماد به نفس داشته باشه و بلد باشه چطور شریکشو ارضا کنه..جوری رفتار میکنه که زن را کاملا ارضا کنه.. و اینطوری نیست که زنی ارضا بشه .. اما آخرش بگه که چون آلت کوچک بود من حال
نکردم.... نهایتش مقاله نویسنده پیشنهاد کرده..خودتونو هر روز عذاب ندین... سعی کنید هر روز به این مسئله فکر نکنید... و به مسائل دیگری فکر کنید که باعث تحریک بیشتر زنان میشه..
http://boards.webmd.com/message.asp?message_id=1390365

در این تاپیک یک نفر دقیقا همین سوال شما را از پزشک مسول تالار پرسیده ... اونهم گفته که... اون مردانی که شما در فیلم ها میبینید .. کسانی هستند که برای اینکار انتخاب شدن.. ودر صد خیلی کمی از مردان هستند که این اندازه آلت داشته باشن.. در عین حالی که اصولا زنها با وارد کردن آلت به تنهایئ در مهبلشون به ارگاسم نمیرسند...
حالا اندازه هر چقدر که میخواد باشه... اون گفته که من نمیتونم بگم که زنها از اندازه الت لذت نمیبرند.. چون من زن نیستم.. ولی همینقدر میدونم که آلت من( منظور , مسول اون تالار انگلیسی) بزرگ نیست... و با همین اندازه هم همسر من مشکل داره
و از درد ناک بودن ورد آلت میگه... و من فکر میکنم اگر بزرگتر بود..اوضاع بدتر بود... البته گفته من میدانم که همانطور که خیلی مردان از پستانهای بزرگ زنان لذت میبند.. خیلی زنان هم از آلت های آنچنانی لذت میبند.. ولی در صد این زنان بسیار کم است.. و این فقط ظاهر قضیه هست.. برای اینکه همه از دیدن اندامهای تنومند ورزشکاران لذت میبند..

http://boards.webmd.com/message.asp?message_id=1287583

در تاپیک دیگری..مسول تالار از جنبه دیگری به این قضیه نگاه کرده است...
گفته که یک علتی که در جامعه اینطور القا شده که ارگاسم زنان به اندازه آلت ارتباط دارد( البته به غلط).. به خاطر جوکهائی هست که کم و بیش میشنویم.. وگرنه در عمل و در واقعیت اینطور نیست..دلیل دیگر اینکه .. چیزی که حیلی مردان نمیدانند مجرای رحم بانوان دارای سیستم عصب دهی ضعیفی است..چیزی که برای سکس بسیار لازم است.. و لی برعکس... کلیتوریس زنان دارای سیستم بسیار قوی است.. یعنی همانطوری که تحریک آلت مردان شدیدا آنها را تحریک میکند .. نقطه مقابل آن هم کلیتوریس زنان است...مهبل زنان آنقدر عصب دهی ضعیفی دارد که حتی گاهی بعضی عمل های جراحی کوچک را بدون بیحسی و بیهوشی انجام میدهند..بنار براین هر چقدر بیشتر کلیتوریس را تحریک کنید.. وی خیلی بهتر به ارگاسم میرسد.. برای همین است که بسیاری از زنان ازسکس دهانی همسرشان بی نهایت راضی هستند..دلیل دیگری که آورده شده این هست که خیلی از زنان فقط شنیدن که الت بزرگ باعث لذت بیشتر اونها میشه... ولی در عمل اینطور نیست... و این فقط تصور ذهنی اونهاست..
در باره کلیتوریس هم که حتما میدونید... برآمدگی بالای مجرای خروج ادارای زن هست... ارگانی بسیار شبیه آلت مرد.. چیزی که در دوران جنینی که جنسیت جنین معلوم نیست...نه مردانه است نه زنانه.. ولی بتدریج هویت خودشو پیدا میکنه..

سوال:
ممكنه سوال بنده زياد به اين بحث ربطي نداشته باشه اما ترجيح دادم براي اين سوال تاپيك جديدي باز نكنم! اول اينكه ميخواستم بدونم اصلا سايز الت به كدوم غده مربوطه؟؟ و ايا اين مهم كاملا ارثي است يا...؟ در ثاني ايا كم كاري و پر كاري غده تيروئيد به عنوان يك غده مهم در بدن انسان بر روي سايز الت تائير داره يا كه خير؟؟؟

جواب:
غده ای در مغز وجود داره که بعلت دستور های خاص ژنی در سن مشخصی از کودک که موقع بسته شدن نطفه مشخص شده...شروع به ترشح هورومونهای خاصی میکنه...این هورمون روی بیضه اثر میکنه تا متعاقبا هورمون دیگری به نام تستوسترون آزاد بشه... این هورمون هست مه باعث ظهور اندام های تناسلی مردانه میشه..صدای مردانه.. موی زهار .. عضلات..رشد آلت... اما این به این مفهوم نیست که با استفاده از هورمون تستوسترون میشه آلت تناسلی رو بزرگتر کرد.. فقط در موارد سالهای اولیه کودکی که آلتهای خیلی کوچک دیده میشه... یعنی کمتر از 2.5 سانتی متر در حال کشیده...از تستوسترون برای بزرگ
کردن آلت استفاده میشه..

یکی از علل رشد نکردن اندام های تناسلی در دوران کودکی کم کاری تیروئید هست.. البته در چنین حالتی شاید خصوصیات مردانه نیز رشد پیدا نکرده اند..باز هم این مطلب به این مفهوم نیست که اگر فردی آلت کوچکی داره بره اسا تیروئید بده تا ببینه کم کاری داره یا نه..حتی اگه کم کاری هم داشته باشه باز هم دلیلی مبنی بر مصرف هورمون تیروئید به جهت افزایش طول و قطر آلت نیست...

سوال:

آيا براي افزايش طول آلت راه هاي فيزيكي بهتر از راه هاي داروپي جواب مي دهد در سايت www.Fastsize.com نمون اي از يك دستگاه براي اين كار معرفي كرده است
آيا اين دستگاه يا دستگاه هاي مشابه آن در ايران وجود دارد (مسئله کوچکی آلت از نظر جنسی شاید مهم نباشد ولی از نظر روحی برای مرد وشریک جنسی او خیلی مهم است )

جواب:
هیچ دستگاهی نمیتونه طول آلت را بزرگتر کنه..شما کافیه کمی با اندامهای اون قسمت آشنا باشید تا متوجهبشید که طرح چنین ادعائی ..جز اینکه باعث خنده بشه فایده دیگه ای نداره..منظورم خدای نکرده تمسخر شما نیست ..ولی دل بستن به چنین ادعا هائی باعث اتلاف وقت و پولتون میشه..

سوال:
شما درست می فرمائید ولی واقعیت این است که چنین دستگاه هایی وجود دارد که بیماران Micropenis می توانند استفاده کنند که اخیراً مطلع شدم (یک نمونه آن در ایران وجود دارد که مورد تایید وزارت بهداشت نیز است ) بنام وکیوم همراه که در سایت www.hamrahcom.com می توانید ببینید

جواب:
دستگاه واکیوم..برای کسانی استفاده میشه که مشکل نعوظ دارن..نه برای کسانی که آلت کوچک دارن..واینکه نوشته برای میکروپنیس استفاده میشه صحیح نیست..در باره میکروپنیس یعنی از حدود 7.5 سانتکمتر در حالت تحریک شده...تنها راه موجود جراحی هست.. که ما قبلا در باره اون صحبت کردیم که این عمل برای چه کسانی مناسب است... و روش اون چی هست
http://community.iransalamat.com/about178.html

سوال:
يك سايتي درمورد افزايش طول آلت مرد پيدا كردم كه متاسفانه هم انگليسي هست و هم فيلتر شده است. از شما مي خواهم كه مقاله اي كه در مورد تمرينات براي افزايش بزرگي آلت مردان است رو براي اين بنده ترجمه نماييد در صورتي كه علمي باشد.
www.mensniche.com
جواب:
اون سایت مورد اشاره رو دیدم.. نه متاسفانه اصلا علمی نیست...و قصد فریب مردم را دارد...هیچکدام از روشهایئ که گفته واقعیت نداره... مثل قرص های بخصوص یا اینکه مالیدن ژلهای خاص یا مصرف گیاهان طبیعی که قرصشونو تهیه کردن...

# : 8 Jul 2006 04:41

اندازه آلت تناسل مردانه تا چه اندازه در یک رابطه جنسی مهم است؟

به هیچ وجه مهم نیست. از دستگاه تناسلی زن بچه بیرون می آید، بعضی وقتها دوقلو و بیشتر، پس می تونه به مقدار زیادی انبساط پیدا می کنه و اندازه دستگاه تناسلی مردانه بطور متوسط 14 سانتیمتر است. بعضی وقتها مردها فکر می کنند که اندازه آلت تناسلیشون کوچکه و این خودش یک بیماری هست. برای داشتن یک رابطه خوب ، اندازه زیاد مهم نیست بلکه این احساس و عشق هست که حرف اول را میزنه.

http://www.bbc.co.uk/persian/arts/story/2005/08/050826_me_jensi_qa.shtml

# : 8 Jul 2006 07:19

سلام دوستان من ایولم کوچیکه یعنی 16 سانت ولی دوست دخترم همیشه از این ناله داره که کوچیک و خوب ارضاش نمی کنه می خواستم ببینم راهی هست برای بزرگ کردنش اگه میشه منو راهنمایی کنین می خوام اینقدر بزرگش کنم که جر بخوره و دیگه منو این همه مسخره نکنه

# : 8 Jul 2006 17:08

Ko3li3
عزيز دل برادر چرا فكر ميكني 16 سانت كوچيكه ؟؟؟
اندازه ابول تو در نهايت اندازه طبيعي و معمول ابول هست . و با چنين التي ميتوني به راحتي و در پوزيشنهاي مختلف سكس داشته باشي .

به حرفهاي دوست دخترت هم زياد توجه نكن . اگه يه مقدار به اصول تحريك زنها توجه كني و معاشقه رو هم بلد باشي , ميتوني چنان اون رو به اورگاسم برسوني كه تا چندين دقيقه توان حرف زدن نداشته باشه و قدرت حركت رو از دست بده . به جاي اينكه به اندازه ابولت فكر كني به اين فكر كن كه چطور ميتوني دوست دخترت رو بيشتر تحريك كني . ........ مطمئن باشه بهتر و بيشتر جواب ميده

خوش بگذره

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 18 . 19 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.