صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / ابول (افسانه اندازه طول آلت مردان و پستان زنان)
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 . >>
نویسنده پیام
# : 6 Feb 2008 00:05

یه دارو یعنی پماد اومده که به زیر شکم میمالن و اندازه کیر رو 1 تا 3 اینچ زیاد میکنه در دراز مدت مثلا 4-5 ماه . اسمشم penis enlargement هست . خیلی تبلیغشو میکنن و میگن که فقط خونرسانی رو زیاد میکنه و ازین چیزا. تبلیغاتش وحشتناکه . تو ایران نمیدونم آمده یا نه . کسی اطلاعاتی راجع به این داره ؟

# : 20 Feb 2008 15:15

با سلام به جمعیت مردان

موضوع :تعیین قیمت برای محصولی 100%طبیعی برای بزرگ کردن آلت مردانه در 2 روز

لطفا قیمت مورد نظر را به آدرس زیر ایمیل کنید متشکرم

pounesh@yahoo.com

# : 19 Apr 2008 09:33

danzer جان
گول این تبلیغات رو نخور ...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 19 Apr 2008 21:02

کارت عالی بود واقا عالی

# : 20 Apr 2008 10:35

قربون مرامت
شرمنده می فرمایی نازنین

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 7 May 2008 12:33 | ویرایش بوسیله: sali86

سلام
ببینید این خانم دکتر خوشگل درباره سایز اندام جنسی چی میگه (دکتر مریم محبی!)....

http://www.youtube.com/watch?v=LuamNGMHIac

# : 23 May 2008 02:40

chizi hast abolo khochik kone?

c0ck_khastani
# : 25 Jul 2008 03:58

من هم هر چه با سینه هام ور رفتم بزرگ نشده من هم 8ساله که متاهل هستم و شوهرم هرچند به رویم نمی اره ولی از سینه های بزرگ و شق و رق خوشش می اد چیکار کنم؟

navid
# : 25 Jul 2008 03:59

من هم هر چه با سینه هام ور رفتم بزرگ نشده من هم 8ساله که متاهل هستم و شوهرم هرچند به رویم نمی اره ولی از سینه های بزرگ و شق و رق خوشش می اد چیکار کنم؟

navid
# : 25 Jul 2008 04:01

navid
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.