| نویسنده |
پیام |
|
|
یه دارو یعنی پماد اومده که به زیر شکم میمالن و اندازه کیر رو 1 تا 3 اینچ زیاد میکنه در دراز مدت مثلا 4-5 ماه . اسمشم penis enlargement هست . خیلی تبلیغشو میکنن و میگن که فقط خونرسانی رو زیاد میکنه و ازین چیزا. تبلیغاتش وحشتناکه . تو ایران نمیدونم آمده یا نه . کسی اطلاعاتی راجع به این داره ؟
|
|
|
با سلام به جمعیت مردان
موضوع :تعیین قیمت برای محصولی 100%طبیعی برای بزرگ کردن آلت مردانه در 2 روز
لطفا قیمت مورد نظر را به آدرس زیر ایمیل کنید متشکرم
pounesh@yahoo.com
|
|
|
danzer جان گول این تبلیغات رو نخور ...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
|
|
کارت عالی بود واقا عالی
|
|
|
قربون مرامت شرمنده می فرمایی نازنین

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
# : 7 May 2008 12:33 | ویرایش بوسیله: sali86
سلام ببینید این خانم دکتر خوشگل درباره سایز اندام جنسی چی میگه (دکتر مریم محبی!)....
http://www.youtube.com/watch?v=LuamNGMHIac
|
|
|
chizi hast abolo khochik kone?
c0ck_khastani
|
|
|
من هم هر چه با سینه هام ور رفتم بزرگ نشده من هم 8ساله که متاهل هستم و شوهرم هرچند به رویم نمی اره ولی از سینه های بزرگ و شق و رق خوشش می اد چیکار کنم؟
navid
|
|
|
|
|
من هم هر چه با سینه هام ور رفتم بزرگ نشده من هم 8ساله که متاهل هستم و شوهرم هرچند به رویم نمی اره ولی از سینه های بزرگ و شق و رق خوشش می اد چیکار کنم؟
navid
|
|
|
navid
|