صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / ابول (افسانه اندازه طول آلت مردان و پستان زنان)
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 . >>
نویسنده پیام
# : 25 Aug 2007 20:10

در مورد گشادی آلت خانم ها که حال مرد را می گیره بخصوص بعد از یکی دو زایمان چه توصیحی دارید. این گشادی باعث میشه مرد از عقب کردن رو ترجیح بده چون گشادی کمتر حس میشه. من دوره جوانی با یک خانم ارتباط جنسی داشتم که برایم بسیار لذت بخش بود چون ماهیچه های درونی آلت خود رامی توانست منقبض کند که تماس خوبی با آلت مرد پیدا می کرد و آدم را یاد شعر ایرج میرزا می انداخت:کسی برعکس کس های دگر تنگ که با کیرم بسختی می کند جنگ .
آیا نمی توان به دختر بچه ها آموزش داد که از کودکی ماهیچه های درونی آلت خود را با منقبض و منبسط کردن آن، بطور دائمی تقویت کنند تا در هنگام نزدیکی قادر به تنگ کردن آن شوند چون برای مرد نزدیکی را بسیارلذت بخش می کند؟ بعضی خانم ها بعد از زایمان از دکتر می خواهند تاپوست سوراخ ورودی را بدوزد تا بتوانند مرد خود را راضی کنند که این کار چندان تفاوتی ندارد زیرا گشادی باز هم حال گیر است. 3/6/86

# : 31 Aug 2007 21:31

ن التم 7.5 سانت و با چندنفر که سکس کردم گفتن آلت کوچیکه و حال نمیده و با من زیاد حال نمی کردنئ

# : 22 Sep 2007 02:51

من با مطالبی که گفتی کاملا موافقم چون خودم (حالا فکر نکنید دارم برای خودم تبلیغ میکنم)هم این مشکل ببینید میگویم مشکل یعنی بلندی غیر متعارف آلت تناسلی را دارم واین امر بیشتر اوغات مرا از یک سکس لذت بخش با شریک جنسی ام محروم میکند به طوری که بعضی اوغات باعث انصراف طرف مقابلم از ادامه کار می شود به هر حال تجربه من مورد توجه مردانی قرار بگیرد که فکر میکنند آلت بزرگ بهتراست.

# : 12 Oct 2007 12:15

آیا میتوان اندازه ابول را بزرگ کرد؟

# : 13 Oct 2007 18:11

کسایی که به سکس پولی علاقه دارن میل بزنن. من تلفن خانومهایی که سکس پولی میکننو دارم و کسایی که بخوان باهاشون عوض میکنم

# : 30 Oct 2007 11:03

بچه ها سلام کسی هست بدونه چه قرهایی یا اسپری برای تحریک و ازدیاد میل جنسی زن خوبه

# : 9 Dec 2007 13:05

سلام الت من در حالت عادی 5 سانتی متر ودر حالت نعوذ 13 سانتی متر است آیا استاندارد است استاندارد الت مرد در دو حالت را برای من بنویسید ممنون

# : 5 Jan 2008 21:42

ببخشید من تو تایپک خودم گفتم ولی مثل اینکه بد گفتم دوستان اشتباه متوجه شدند!!!من طول آلتم 17 تا 20 سانت(آخه هر دفعه که میگیرم یه اندازس) و دورش 12 13 سانت!!!میخاستم ببینم کلفتیش کمه یا نه!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟

alitokhmi
# : 17 Jan 2008 01:53

من عاشق دختراي پشمالو هستم دختراني با پاهاي پرمو

Sia423
# : 2 Feb 2008 13:45

سن 25
خواب : 5
بیدار و هوشیار : 15-16

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.