| نویسنده |
پیام |
|
|
در مورد گشادی آلت خانم ها که حال مرد را می گیره بخصوص بعد از یکی دو زایمان چه توصیحی دارید. این گشادی باعث میشه مرد از عقب کردن رو ترجیح بده چون گشادی کمتر حس میشه. من دوره جوانی با یک خانم ارتباط جنسی داشتم که برایم بسیار لذت بخش بود چون ماهیچه های درونی آلت خود رامی توانست منقبض کند که تماس خوبی با آلت مرد پیدا می کرد و آدم را یاد شعر ایرج میرزا می انداخت:کسی برعکس کس های دگر تنگ که با کیرم بسختی می کند جنگ . آیا نمی توان به دختر بچه ها آموزش داد که از کودکی ماهیچه های درونی آلت خود را با منقبض و منبسط کردن آن، بطور دائمی تقویت کنند تا در هنگام نزدیکی قادر به تنگ کردن آن شوند چون برای مرد نزدیکی را بسیارلذت بخش می کند؟ بعضی خانم ها بعد از زایمان از دکتر می خواهند تاپوست سوراخ ورودی را بدوزد تا بتوانند مرد خود را راضی کنند که این کار چندان تفاوتی ندارد زیرا گشادی باز هم حال گیر است. 3/6/86
|
|
|
ن التم 7.5 سانت و با چندنفر که سکس کردم گفتن آلت کوچیکه و حال نمیده و با من زیاد حال نمی کردنئ
|
|
|
من با مطالبی که گفتی کاملا موافقم چون خودم (حالا فکر نکنید دارم برای خودم تبلیغ میکنم)هم این مشکل ببینید میگویم مشکل یعنی بلندی غیر متعارف آلت تناسلی را دارم واین امر بیشتر اوغات مرا از یک سکس لذت بخش با شریک جنسی ام محروم میکند به طوری که بعضی اوغات باعث انصراف طرف مقابلم از ادامه کار می شود به هر حال تجربه من مورد توجه مردانی قرار بگیرد که فکر میکنند آلت بزرگ بهتراست.
|
|
|
|
|
آیا میتوان اندازه ابول را بزرگ کرد؟
|
|
|
کسایی که به سکس پولی علاقه دارن میل بزنن. من تلفن خانومهایی که سکس پولی میکننو دارم و کسایی که بخوان باهاشون عوض میکنم
|
|
|
بچه ها سلام کسی هست بدونه چه قرهایی یا اسپری برای تحریک و ازدیاد میل جنسی زن خوبه
|
|
|
سلام الت من در حالت عادی 5 سانتی متر ودر حالت نعوذ 13 سانتی متر است آیا استاندارد است استاندارد الت مرد در دو حالت را برای من بنویسید ممنون
|
|
|
ببخشید من تو تایپک خودم گفتم ولی مثل اینکه بد گفتم دوستان اشتباه متوجه شدند!!!من طول آلتم 17 تا 20 سانت(آخه هر دفعه که میگیرم یه اندازس) و دورش 12 13 سانت!!!میخاستم ببینم کلفتیش کمه یا نه!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
alitokhmi
|
|
|
|
|
من عاشق دختراي پشمالو هستم دختراني با پاهاي پرمو
Sia423
|
|
|
سن 25 خواب : 5 بیدار و هوشیار : 15-16