| نویسنده |
پیام |
|
|
مشکل اینجاست که مغز دخترای ما با این فیلمای پورنو پرورش پیدا کرده..........حالا از دوست پسر یا شوهرشون انتظار همچین کیرایی دارن........وقتی خب میبینن جا میخوردن...........چی فکر میکردن چی شد...
|
|
|
آخه مشکل فقط اینجا نیست چون پسرای ما هم با این فیلمها پرورش پیدا کردن و توقع دارن زناشون هم مثل اون فیلمها کون و کس بدن!!!!!!!

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
من می خواستم که التم رو عمل کنم و بزرگتر بشه اگه امکان داره منو راهنمایی کننید؟ (مراحلشو اگه میشه توضیح بدید)
|
|
|
|
|
اینکار را انجان ندهی به نفع خودته فرزندم

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
آلتت چند سانته فرزندم؟
|
|
|
این همه تو این سایت گفته شده که اندازه زیاد تاثیر تو حال کردن نداره و قطر مهمه چرا به ما که رسیده آسمون تپیده و طرف میگه کوچیکه حال نمیده؟
|
|
|
بله خیلی گفته شده که اندازه مهم نیست و من هم خیلی مطلب در این زمینه خوندم ولی وقتی دختری به شما میگه کاشکی کلفت تر و بزرگتر بود ناراحت نمیشی اندازه مال من 13 سانته و 27 سال سنمه به نظر خودم خیلی کوچیکه.حالا اگه اطلاعاتی دارین منو راهنمایی کنید.
ممنونم
|
|
|
برای رابطه سکسی از عقب نرم کننده یا ژل مخصوص که دردو کم کنه هست؟
|
|
|
|
|
برای رابطه سکسی از عقب نرم کننده یا ژل مخصوص که دردو کم کنه هست؟
|
|
|
salam nima jan chetori migam dash nima mishe idito bedi bahat kar dashtam goftam mofasal ba ham chat konim montazeram aziz
|