صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / ابول (افسانه اندازه طول آلت مردان و پستان زنان)
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 . >>
نویسنده پیام
# : 29 Jul 2007 03:29

مشکل اینجاست که مغز دخترای ما با این فیلمای پورنو پرورش پیدا کرده..........حالا از دوست پسر یا شوهرشون انتظار همچین کیرایی دارن........وقتی خب میبینن جا میخوردن...........چی فکر میکردن چی شد...

# : 30 Jul 2007 10:55

آخه مشکل فقط اینجا نیست چون پسرای ما هم با این فیلمها پرورش پیدا کردن و توقع دارن زناشون هم مثل اون فیلمها کون و کس بدن!!!!!!!

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 31 Jul 2007 16:58

من می خواستم که التم رو عمل کنم و بزرگتر بشه اگه امکان داره منو راهنمایی کننید؟ (مراحلشو اگه میشه توضیح بدید)

# : 1 Aug 2007 15:26

اینکار را انجان ندهی به نفع خودته فرزندم

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 1 Aug 2007 18:25

آلتت چند سانته فرزندم؟

# : 2 Aug 2007 03:35

این همه تو این سایت گفته شده که اندازه زیاد تاثیر تو حال کردن نداره و قطر مهمه چرا به ما که رسیده آسمون تپیده و طرف میگه کوچیکه حال نمیده؟

# : 9 Aug 2007 15:56

بله خیلی گفته شده که اندازه مهم نیست و من هم خیلی مطلب در این زمینه خوندم ولی وقتی دختری به شما میگه کاشکی کلفت تر و بزرگتر بود ناراحت نمیشی اندازه مال من 13 سانته و 27 سال سنمه به نظر خودم خیلی کوچیکه.حالا اگه اطلاعاتی دارین منو راهنمایی کنید.
ممنونم

# : 11 Aug 2007 00:42

برای رابطه سکسی از عقب نرم کننده یا ژل مخصوص که دردو کم کنه هست؟

# : 11 Aug 2007 00:42

برای رابطه سکسی از عقب نرم کننده یا ژل مخصوص که دردو کم کنه هست؟

# : 12 Aug 2007 19:20

salam nima jan chetori migam dash nima mishe idito bedi bahat kar dashtam goftam mofasal ba ham chat konim montazeram aziz

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.