صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / ابول (افسانه اندازه طول آلت مردان و پستان زنان)
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 . >>
نویسنده پیام
# : 26 Jun 2007 11:29

به نظر من مهم نیست اندازه اون چه قدر باشه من هم معتقدم زن ها به دنبال حس هستند .

# : 30 Jun 2007 00:47

من هم با نظرت موافقم

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 15 Jul 2007 02:40

راه هایی برای بزرگ شدن آلت
1> کمکم از ته آلت گرفته و به بالا میکشید این کار را باید مستمر انچام بدید
2>در هنگام ادرار کردن ادرار را متوقف کنید و دوبارخ شروع به ادرار کردن کنید (مستمر و پشت سر هم)
3>از سر آلت گرفته و کمی کشیده و در حدیده 1 دقیقه صبر کنیدو این کار هم مستمر انجام بدید

برای کوچک کردن جلق بزنید

# : 15 Jul 2007 02:49

Quoting: kiarash77

>در هنگام ادرار کردن ادرار را متوقف کنید و دوبارخ شروع به ادرار کردن کنید (مستمر و پشت سر هم)

اين مورد براي دير ارضا شدن کاربرد داره، نه بزرگ شدن آلت!

# : 15 Jul 2007 13:36

Quoting: kiarash77
برای کوچک کردن جلق بزنید

این رو از کجا آوردی؟؟؟

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 16 Jul 2007 02:22

کسمشنگ اگه داشتی الان اندازه بگیر به مدت یکسال هرورز جلق بزن بعد از یک سال میبینی که کوچک تر شده اینو علم پزشکی میگه که اگر آلت به مقدار زیاد خون در آن رفته انقباض و انبساط زیادی داشته باشه در نهایت دچار افت میشه
اگه بازم نفهمیدی برو پیش دکتر متخصص بهت میگه.
در ضمن فوااد وقتی هنگام ادرار ، ادرار رو قطع کنی در نتیچه آن قسمت عضله و رگ قوی تری پیدا میکنه در نتیچه بزرگتر میشه

# : 16 Jul 2007 10:25

kiarash77
جالب اینکه من در یک مقاله ای (البته علمی) خوندم که هر چه انقباض آلت بیشتر باشه و مدت زمانش طولانی تر بشه باعث درازتر شدن و کلفت تر شدن آلت میشه...
پس با این وضعیت که یه مقاله میگه میشه و دیگری میگه نمیشه، چیکار باید کرد؟

# : 17 Jul 2007 02:17

که اصلا بیخیالش شیم

# : 17 Jul 2007 07:33

سلام
اول از همه كساني كه واسه جواب دادن به سوالهاي بچه ها زحمت ميكشن يك تشكر ويژه ميكنم
دوم از خودم ميگم:
من 21 سال سن دارم و يك كير بطول 10.8 سانتي متر
خب اره خودمم ميدونم نسبت به سايز ميانگين كوچيكتر هست اما مشكلم رو با اين مسئله حل كردم
ميدونين يكي از مشكلهاي ما اين هست كه همش اندازه ي كير خودمون رو با بازيكراي فيلمهاي پورنو مقايسه ميكنيم
واسه همين هست كه اگه كيرت 16 سانت هم باشه باز غصه داري
خب از بحث خارج نشم
منم مدتها با اندازه ي كيرم مشكل داشتم
هر وقت سر اندازه كير بين بچه ها بحث ميشد و هركي ادعا ميكرد كيرش بزرگتر هست(اگه پسر باشي ميدوني پسرا زياد از اين بحث ها ميكنن)من فقط ساكت ميشدم و حسرت مي خوردم.
خب روزهاي سختي بود اما همه چيز از يك مدت(2ماه) پيش عوض شد.
چيه فكر كردي يك راهي پيدا كردم كه كيرم بزرگ شد؟

نه بهت اطمينان ميدم من هنوز كيرم 10.8 هست(در حالت تحريك شده)

تنها چيزي كه عوض شد يا بهتره بگم تنها كسي كه عوض شد من بودم

اره من

تصميم گرفتم اين چيزي كه هستم رو قبول كنم
من كيرم 10.8 هست
الان واقعا اعتماد به نفسم بالا رفته
وقتي كل كل ميشه خيلي راحت ميگم ماله من 10.8 هست
خب راستش همه دوستام فكر ميكنن كه شوخي ميكنم اما خودم كه ميدونم دارم راست ميگم

من عاشق يك دختر هستم و اونم منو دوست داره(توجه كن دوستم داره عاشقم نيست)اما رابطمون يك طوري داره پيش ميره كه احتمال زياد اخرش ازدواج هست
اوايل از اينكه نتونم تو سكس ارضائش كنم ميترسيدم
من با اون دختر تا حالا درمورد سكس صحبت نكردم مثل خيلي از شما ها كه ترجيح ميدن اين بحث هارو به بعد از ازدواج موكول كنن
خب داشتم ميگفتم كه از اينكه تو سكس نتونم ارضاء كنمش ميترسيدم
اما ترجيح دادم به جاي اينكه بشينم و به اين مشكل فكر كنم به خودم بقبولونم كه هيچ كس مثل من نميتونه اونو ارضائ بكنه
الان هم مطمئن هستم هيچ كس مثل من نميتونه اونو ارضائ بكنه.
باور كنيد به هرچي فكر كنيد همون بسرتون مياد
اهاي اقايي كه مثل قبلا من از اندازه ئ كيرت ناراضي هستي
يا هر مشكل ديگه اي داري
اگه واقعا دوست داري از شر مشكلت خلاص بشي از همين الان ديگه بهش فكر نكن
ميدونم سخت هست اما هميشه اينو بدون كه تو تنها كسي نيستي كه اونتور مشكلي داري
اگه امروز از اندازه ي كيرت ناراحتي فقط و فقط بخاطر اين هست كه
ميترسي فردا كه با زنت يا دوست دخترت سكس ميكني اين مسئله رو عنوان كنه
اگه همش به اين فكر كني مطمئن باش يك روز زنت يا دوست دخترت اينو بهت ميگه
بجاي غصه خوردن به اين فكر كن كه در حين سكس چنان حالي بهش بدي كه وقت نكنه اين طور مسئله اي رو بيان كنه.
اگرم گفت:
"هه هه اين كير هست يا دودول"يا"چرا اينقدر كوچيك هست"
دست پاچه نشو
تو هم زود بگو : "فلفل نبين چه ريزه"
به همون خدايي قسم كه خواست كير من 10.8 باشه و مال يكي 20 سانت(چون خداييش من تو كوچيك بودن كيرم و يكي ديگه تو بزرگ بودنش هيچ نقشي نداشتيم)
اگه بخواي ميتوني مشكلت رو خيلي راحت حل كني
و به جايي مثل الان من برسي كه بخاطر اينكه از اينطور مسئله اي مدتها غصه مي خوردم به خودم بخندم
اميدوارم همتون راه حل
هر مشكلي كه دارين رو پيدا كنين و
خوش باشين

# : 17 Jul 2007 12:05

little_penis
دوست عزیزم جوابتو در تایپیک مربوطه دادم
امیدوارم موفق باشی
http://www.avizoon.com/forum/3_35822_0.html

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.