صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / ابول (افسانه اندازه طول آلت مردان و پستان زنان)
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 . >>
نویسنده پیام
# : 30 May 2007 11:53

Quoting: darasuti
تو دهات ما ميگن هر كي بيشتر كون بده (ببخشيد ) كيرش بزرگتر ميشه !

نه جانم اونها داشتن سرتو شیره میمالیدن..هر چی بیشتر کون بدی....کونی ترمیشی..

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 30 May 2007 16:12

Quoting: reza_34
ببین پیر قزوینی . توی تاپیک دیگه تقریباً تمام اعضای کیر کلفت ترتیبتو دادن . درسته به کون دادن عادت کردی .ولی این دلیل نمیشه به همه تاپیک ها سر بزنی و خواهش کنی . بسه دیگه

داريوش جان يك كم دير بهش تذكر دادي .

خطاب به وطن پرست ها: این وطن و وطن و وطن و وطن این بود وطــــــــــن===> دیم دو وطن
# : 31 May 2007 14:50

ضمنا چون کون دادنش هم تموم شده خیلی وقته این پیر قزوینی کونشو ور داشته و از اینجا رفته
ضمنا معلوم نیس کجا رفته اما فکر می کنم داره به توصیه خودش عمل میکنه و همچنان کیرشو داره به رشد وا میداره

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 16 Jun 2007 14:16

baba chera shomaha dahane khodetono ba andaze va ghotre kir gayidin bezarin man ye chizi begam ke ishala khialeton rahat beshe
bebin baradarane daraye moshkel aval in ke kire irani ha va persian ha bade afrighayi ha bozorg tarine
badesham motevasete kire irani ha beyne 12 cm ta 14 cm e(in sabet shodast va elmish ine)
age to in range ya bishtar hasti khoda ro shokr kon vali agaram nisti khiali nist chon hamechi ke be gondegi kir nist ke
mesal mizanam shayad yaro 20 cm kir dashte bashe vali dar arze 1 min abesh biad shayad yeki 10 cm kir dashte bashe vali dar arze 20 min abesh biad
mosalame ke khanuma oni ke abesh dir tar miado mipasandan
tazasham ino bedonid ke mardom khali ziad mibandan kheyli ha hastan ke migan ma be tore mesal 20 cm kir darim vali daran khali mibandan
ziad be andazeye kiret fekr nakon be karayi ke bahash mitoni bokoni fekr kon
dorost goftam kosmashang va reza jon???

# : 17 Jun 2007 19:07

farzad_heikal عزیز
فارسی تایپ کن
تا بفهمیم چی گفتی

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 19 Jun 2007 17:11

# : 20 Jun 2007 11:34

Lustyman
تو که بدترشو کردی؟

# : 21 Jun 2007 03:08

سلام آقا نيما من يك پسر 19 ساله ام ، نامزد من يا بهتره بگم همسر چند ماه آينده من و من فوق العاده به هم علاقه منديم .رابطه ما از 13 سالگي من و 11 سالگي اون شروع شده .يك دوستي خياباني ، و ما به نظر خودمون از نوادريم ، طي اين 6 سال روز به روز علاقه ما نسبت به هم زياد شده من دوست دارم كه نامزدم نهايت لذتو از زندگيموون ببره ولي متاسفانه آلت تناسلي من كوچيكه ( البته اندازه نگرفتم ) ولي خوب خودم حدس ميزنم اينطور باشه . و من ميترسم اين موضوع همسر آيندمو با مشكل مواجه كنه چون اون فوق العاده زيبا و خوش اندامه . البته هيچ كدوممون حتي در اين مورد با هم صحبت نكرديم .چون وجودمون بقدري از عشق لبريزه كه هيچ نيازي به سكس نميبينيم ولي خوب شما لطف كنيد واسه بيشتر لذت بردن از زندگي راه حلي جلوي پاي من بذاريد. محراب

# : 21 Jun 2007 03:16

سلام من محرابم . من 19 سال دارم و نامزد دارم . علاقه فراواني كه بين منو نامزدم توي 5 ساله گذشته پيش اومده يك عشقه كه با يك دوستي خياباني يا مدرسه اي بوجود آمده. خانوادهامون كه از اين ماجرا خبردار شدن نامزدمون كردن و تا چند ماه ديگه ما توي خونه خودمون زندگي ميكنيم. من و نامزدم تا بحال هيچ رابطه جنسي (حتي لب ) با هم نداشتيم .شايد چون نيازي بهش نداشتيم و اين كه عشقمون واسمون ارزش بيشتري داشت.مشكل من آلت تناسلي كوچيكمه ميتونيد به من كمك كنيد كه بتونم تويه سكس با همسرم نهايت لذت را براي اون فراهم كنم .ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد.

# : 21 Jun 2007 10:46

man_merhabam
اولا: همان یکبار که خوتان را معرفی کردی همه فهمیدن جنابعالی کی هستی.
دوما: آخرش هم ما نفهمیدیم شما 6 سال با همید یا 5 سال
سوما: انشاا... به پای هم پیر شین
چهارما: به سوالات زیر جواب بده:
1- آلت تناسلی شما از محل شکم تا سر چند سانت است؟
2- دور آلت تناسلی شما در کلفت ترین قسمت چند سانت است؟
تا به شما بگویم که آلتتان کوچک است یا نه
پنجما: ارضا کردن زن و لذت بردن از یک سکس کامل و خوشایند برای دو طرف ربطی به بزرگی یا کوچکی آلت ندارد و یا اینکه بسیار این رابطه کم است.
ششما: جواب سوالات را بده تا راهنمائیهای بعدی را خدمت شما دوست عزیزی ارائه دهم./

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.