| نویسنده |
پیام |
|
|
بسیار قشنگ و زیبا بود
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
سلام من کیرم قطر و طول کمی داره می خوام اگر راه بی خطر هست کمی بزرگتر بشه.ممنون
|
|
|
mohsen22
بي خطر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
|
|
كسمشنگ جان سلام
تو دهات ما ميگن هر كي بيشتر كون بده (ببخشيد ) كيرش بزرگتر ميشه !
اين نصيحت يك پيرمرد قزويني . گوش كن بابا
|
|
|
جواب علمی mohsen22 را نمی دانم. ولی اگر حرف darasuti درست باشه متاسفانه راه بی خطر وجود نداره و باید بهای سنگینی بپردازی و نه تنها از جون بلکه از کون باید مایه بذاری
خطاب به وطن پرست ها: این وطن و وطن و وطن و وطن این بود وطــــــــــن===> دیم دو وطن
|
|
|
darasuti
پس همینه که کیرت خیلی بزرگ شده بابا جان
reza_34 جون
ببین این قزوینیها چه آداب و رسومی دارن واقعا دنیای عجیبیه ...
|
|
|
ببین پیر قزوینی . توی تاپیک دیگه تقریباً تمام اعضای کیر کلفت ترتیبتو دادن . درسته به کون دادن عادت کردی .ولی این دلیل نمیشه به همه تاپیک ها سر بزنی و خواهش کنی . بسه دیگه
خطاب به وطن پرست ها: این وطن و وطن و وطن و وطن این بود وطــــــــــن===> دیم دو وطن
|
|
|
رضا جان
این بنده خدا می خواد کون بده چکارش داری
بذار کاسبیشو بکنه ...
|
|
|
|
|
# : 27 May 2007 17:44 | ویرایش بوسیله: I_Love_You
سلام nima2005 !
می خواستم ببینم که خود ارضایی عوارضی هم دارد یا نه؟
اگه میشه توضیح بده.
هر چه زودتر بهتر!
S a r a & K o o r o s h
|
|
|
با اجازه از نیما جان
دوست عزیز I_Love_You پاسخ جواب شما: نخیر می باشد یعنی اثر جدی که فکر می کنید وجود ندارد اما اگر زیاده روی کنید از لحاظ روانی بر روی شما اثر سوء می گذارد...
|