صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / ابول (افسانه اندازه طول آلت مردان و پستان زنان)
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 . >>
نویسنده پیام
# : 9 Mar 2007 12:43

Quoting: bivezan_mikham
سلام نیما چطوری یا نه دادا؟
در مورد اون مطالب هم که دیدی ساناز گذاشته تو تاپیک تغییرات در فروم سیاوش ماجرا رو گفته یه سر بزن

bivezan_mikham
دیگه فرقی نمیکنه کاری که نباید بشه شده مالی که دست نامحرم بهش بخوره دیگه مال نمیشه

# : 10 Mar 2007 01:22

nima2005
ای بابا حالا یه کاریش بکن میخوای برو به خودش بگو

روزگاریست که من در غم تنهایی خود غوطه ورم...===»»»***دنبالم نیا اسیر میشی***
# : 19 Mar 2007 15:51

نیما جان مال من13 سانته. خیلی ساده اگه می شه بزرگش کرد فقط بگو آره یا نه؟

# : 29 Mar 2007 15:21

فقط میتونم بگم متشکرم
شما از تمام مسئولین مملکت بیشتر به فکر مردم هستید و زحمتتان مفید تر است

خطاب به وطن پرست ها: این وطن و وطن و وطن و وطن این بود وطــــــــــن===> دیم دو وطن
# : 30 Mar 2007 03:23

من جوانی هستم 26 ساله که آلتم هست11 سانتی متر در حالت نعوظ آیا قرص ویا گرا و یا دارویی هست برای بزرگی آلت برای همیشه و یا از داروهای موقت برای رشد و و ورزش وجود دارد که استفاده آن تاثیر گذار باشد برای همیشه تا به مشکل من کمک کند

# : 31 Mar 2007 05:22

من چند وقت پیش در یک کانال روسی دستگاهی رو دیدم تبلیغ میکنند برای کوچک کردن سینه خانومها.مثل اینکه این دستگاه رو اردبیل آوردند حالا شما اگه تونستین بازم پرس و جو کنین

# : 31 Mar 2007 05:25

Quoting: atishpare
من چند وقت پیش در یک کانال روسی دستگاهی رو دیدم تبلیغ میکنند برای کوچک کردن سینه خانومها.مثل اینکه این دستگاه رو اردبیل آوردند حالا شما اگه تونستین بازم پرس و جو کنین

# : 1 Apr 2007 01:12

doste aziz baray seft shodan sinehayetan mitavanid az vazneha estefade konid

tarige estefade:be sorat tagbaz khabide va vazne ra az roy sine mostagim be roy bala borde va be payin avarid bade modaty ke be vazne adat kardid vazne ra sangin tar konid hatman javab khahid gereft baray atelae bishtar mitavanid id man ra add konid

id:chat_ehsan

# : 1 Apr 2007 01:14

doste aziz baray seft shodan sinehayetan mitavanid az vazneha estefade konid

tarige estefade:be sorat tagbaz khabide va vazne ra az roy sine mostagim be roy bala borde va be payin avarid bade modaty ke be vazne adat kardid vazne ra sangin tar konid hatman javab khahid gereft baray atelae bishtar mitavanid id man ra add konid

id:chat_ehsan

# : 14 Apr 2007 16:23

Salam Agha Nima :
1- Az Matalebet KHeili Sood Bordam ! Dastet Tala !
2- Mikhastam BEdoonam :
1- Khood Erzaie Ziad Dar Bache DAr Shoodan Taasir Dare ?
2- Asan Dar Kol Khod Erzai Bade ?
3- Agaram Ghablan Gofti Man Nakhoondam Bebakhshid ! Ye BAr Dige Bego !

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.