| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: bivezan_mikham سلام نیما چطوری یا نه دادا؟
در مورد اون مطالب هم که دیدی ساناز گذاشته تو تاپیک تغییرات در فروم سیاوش ماجرا رو گفته یه سر بزن
bivezan_mikham
دیگه فرقی نمیکنه کاری که نباید بشه شده مالی که دست نامحرم بهش بخوره دیگه مال نمیشه 
|
|
|
nima2005
ای بابا حالا یه کاریش بکن میخوای برو به خودش بگو 
روزگاریست که من در غم تنهایی خود غوطه ورم...===»»»***دنبالم نیا اسیر میشی***
|
|
|
نیما جان مال من13 سانته. خیلی ساده اگه می شه بزرگش کرد فقط بگو آره یا نه؟
|
|
|
|
|
فقط میتونم بگم متشکرم
شما از تمام مسئولین مملکت بیشتر به فکر مردم هستید و زحمتتان مفید تر است
خطاب به وطن پرست ها: این وطن و وطن و وطن و وطن این بود وطــــــــــن===> دیم دو وطن
|
|
|
من جوانی هستم 26 ساله که آلتم هست11 سانتی متر در حالت نعوظ آیا قرص ویا گرا و یا دارویی هست برای بزرگی آلت برای همیشه و یا از داروهای موقت برای رشد و و ورزش وجود دارد که استفاده آن تاثیر گذار باشد برای همیشه تا به مشکل من کمک کند
|
|
|
من چند وقت پیش در یک کانال روسی دستگاهی رو دیدم تبلیغ میکنند برای کوچک کردن سینه خانومها.مثل اینکه این دستگاه رو اردبیل آوردند حالا شما اگه تونستین بازم پرس و جو کنین
|
|
|
Quoting: atishpare من چند وقت پیش در یک کانال روسی دستگاهی رو دیدم تبلیغ میکنند برای کوچک کردن سینه خانومها.مثل اینکه این دستگاه رو اردبیل آوردند حالا شما اگه تونستین بازم پرس و جو کنین 
|
|
|
doste aziz baray seft shodan sinehayetan mitavanid az vazneha estefade konid
tarige estefade:be sorat tagbaz khabide va vazne ra az roy sine mostagim be roy bala borde va be payin avarid bade modaty ke be vazne adat kardid vazne ra sangin tar konid hatman javab khahid gereft baray atelae bishtar mitavanid id man ra add konid
id:chat_ehsan
|
|
|
|
|
doste aziz baray seft shodan sinehayetan mitavanid az vazneha estefade konid
tarige estefade:be sorat tagbaz khabide va vazne ra az roy sine mostagim be roy bala borde va be payin avarid bade modaty ke be vazne adat kardid vazne ra sangin tar konid hatman javab khahid gereft baray atelae bishtar mitavanid id man ra add konid
id:chat_ehsan
|
|
|
Salam Agha Nima :
1- Az Matalebet KHeili Sood Bordam ! Dastet Tala !
2- Mikhastam BEdoonam :
1- Khood Erzaie Ziad Dar Bache DAr Shoodan Taasir Dare ?
2- Asan Dar Kol Khod Erzai Bade ?
3- Agaram Ghablan Gofti Man Nakhoondam Bebakhshid ! Ye BAr Dige Bego !

|