صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی
/
ابول (افسانه اندازه طول آلت مردان و پستان زنان)
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
18
.
19
.
>>
نویسنده
پیام
nima2005
اعضا
#
: 7 Jun 2006 19:45
9افسانه درباره اندازه ابول
افسانه اول. "ابول من از اندازه متوسط کوچکتر است"
اکثر آقایان فکر می کنند ابولشان از اندازه متوسط کوچکتر است. این فکر حاصل نگاه کردن به ابول شل، از بالا در دستشویی ها و دیدن فیلم های پورنویی است که در آن ها مردان خوش هیکل، بدون خستگی، مشغول معاشقه با "ستارگان" پورنو هستند و در نهایت با آبشارهایی عجیب سکس آن ها به اتمام می رسد.
واقعیت این است که اگر به ابولتان از بالا نگاه کنید، آن را کوچکتر از اندازه واقعی می بینید: برای دیدن اندازه واقعی باید از کنار و در یک آینه به آن نگاه کنید. واووو ! از قبل بزرگتر به نظر می رسد! در عین حال توجه داشته باشید که وقتی به فیلم های پورنو نگاه می کنید، آدم های "معمولی" را نمی بینید. شما در فیلمهای پورنو مشغول تماشای درصد بسیار کمی از مردان هستید که به خاطر ابولهای بزرگ، در این حرفه استخدام شده اند. در عین حال سکس طولانی آن ها به این دلیل است که آن ها کاملا از عشق و علاقه و شور و حرارت به دور هستند و زنان را به عنوان یک زن نگاه نمی کنند بلکه احساس آن ها درست احساس من است وقتی که مشغول تایپ با کامپیوتر هستم: یک شغل مکانیکی. نکته مهمی که باید به یاد داشته باشید این است که آموختن سکس از فیلم های سکسی، درست مثل این است که بخواهید با دیدن فیلم های جکی چان، دعوا کردن در خیابان را بیاموزید.
افسانه 2. "زنان ابول بزرگتر را بیشتر دوست دارند"
نه اینطور نیست. البته بعضی زن ها ممکن است به ابولهای بزرگ علاقمند باشند ولی اکثریت آن ها اینگونه نیستند. مشکل در اینجا نگاه مردانه است که می گوید : بزرگتر = بهتر. این نگاه از شکل لذت بردن مردانه ناشی شده است: مالش بیشتر = لذت بیشتر. به همین دلیل مردان فکر می کنند که ابول هرچقدر بزرگتر باشد، زن لذت بیشتری خواهد برد. اما زنان مانند مردان در سکس به دنبال مالش فیزیکی نیستند. آن ها به دنبال ارتباط حسی هستند، احساس مورد عشق واقع شدن، احساس ویژه و گرامی بودن و در عین حال احساس نزدیکی و صمیمیت با شریک جنسی شان.
باور نمی کنید ؟ ثابت می کنم. کافی است به انجمن های زنانه مرتبط با سکس در اینترنت مراجعه کنید و تلاش کنید بحثی جدی درباره اندازه ابول پیدا کنید. چندان موفق نخواهید بود. این انجمن های مردانه سکس است که پر است از تبلیغ ابول بزرگ = سکس خوب. اگر هنوز باور نمی کنید یکبار
"what women think about penis size"
را گوگل کنید. اگر بتوانید از سانسور رد شوید، نتیجه مجموعه ای هزاران صفحه ای خواهد بود از سایت های تجاری فروش ابزار بزرگ کردن ابول که همه مدعی هستند اندازه ابول تاثیر بسزایی در سکس دارد و اگر خوب نگاه کنید تعداد کمی هم سایت زنانه پیدا می کنید که با این امر مخالفت می کنند. اما چیزی که مطمئنا پیدا نخواهید کرد، سایتی زنانه است که بگوید مساله طول مهم است. چه نتیجه ای می گیرید ؟
افسانه 3. "ابول بزرگ برای زنها بهتر است"
در حقیقت، این هم درست نیست. اگر هم بخشی از آن درست باشد به مساله قطر بیشتر ارتباط دارد تا به مساله طول. این تحقیق در دانشگاهی در آمریکا انجام شده است. محققین از 50 زن دارای رابطه جنسی خواستند تا ترجیحات خود را مشخص کنند. بر اساس نتایج، کلفتی مهمتر از طول بود ولی هیچ کدام از این دو اهمیت زیادی در یک سکس خوب نداشتند. (اصل تحقیق را از اینجا بخوانید:
http://www.biomedcentral.com/1472-6874/1/1/)
جولیا بورلند که نویسنده راهنماهای جنسی و دارای یک ستون پاسخ به سوالات جنسی در نشریه معتبر سانفرانسیسکو کرونیکل است می گوید :
در صحبت با دوستان دخترم به این نتیجه بدون رد خورد رسیده ایم که طول ارزش بسیار کمتری از کلفتی دارد. در حقیقت یک ابول بسیار دراز حتی مورد علاقه بسیاری افراد هم نیست چرا که بیش از حد داخل شده و باعث درد در انتهای مهبل می شود. همه می دانیم که وقتی آدم در حالتی عاشقانه است هیچ علاقه به یک سیخونک درد آور و آنهم در یک جای حساس ندارد.
توجه کنید که یک ابول بسیار کوتاه هم هیچ مشکلی در رسیدن به نقطه حساس مهبل ندارد (نقطه G تنها حدود یک اینچ از دیواره ورودی مهبل عقب تر است). پس اگر حتی زنانی که با تحریک مهبلی ناحیه G به ارگاسم (اوج لذت جنسی) می رسند هم به راحتی می توانند با یک ابول 5 سانتی متری تحریک شوند. تنها حالت نامناسب یک ابول بسیار کوتاه و بسیار نازک است.
نکته :
اگر از اندازه ابول شریکتان راضی نیستید (با توجه به اینکه مردان بسیار نسبت به این موضوع حساس هستند و درباره آن هیچ کاری هم نمی توانند بکنند) خوب است کمی ابتکار به خرج دهید و در عین حال اطلاعات خود را از مسائل جنسی زیاد کنید. یک ابول کوتاه احتمالا در وضعیت های سگی (Doggie Style) نتیجه بهتری خواهد داشت. مالش کلیتوریس (چوچوله) حین سکس هم راه حل خوبی است. در عین حال دو مساله همیشه می توانند سکس را بهتر کنند: نوازش و توجه. در بسیاری از زنان حساس تری نقطه منجر به ارگاسم، چوچوله است و تحریک آن تقریبا هیچ ربطی به اندازه ابول ندارد.
افسانه 4. "هرچقدر ابولم بزرگتر باشد، مردتر هستم"
در تمام این سال هایی که من با مردها کار کرده ام (من نه ها! نوینسده اصلی!) هیچ شاهدی ندیده ام که مردانگی با اندازه ابول ارتباط داشته باشد. این را می دانم که داشتن یک ابول بزرگ معمولا اعتماد به نفس را تا حدی افزایش می دهد اما این به هیچ وجه به این معنی نیست که اگر ابول بزرگتری داشته باشید، مردتر هستید. اینکه اندازه ابول با مردانگی ارتباط دارد، یک ساخته اجتماعی است. واقعیت این است که اندازه ابول با هیچ یک از این فاکتورهایی که شما را مرد معرفی می کند رابطه ندارد: پدر خوب خانواده بودن، خوش تیپی، اراده انتخاب اینکه از زندگی چه می خواهیم، انسانیت و ... . اگر قرار بود بین صفت های مردانگی و ابول بزرگ یکی را انتخاب کنید، کدام را انتخاب می کردید ؟ و فکر می کنید کدام یک از اینها برای زنان مهمتر است؟
افسانه 5. "ابول بزرگ باعث می شود سکس طولانی تری داشته باشم"
به هیچ وجه. اینکه سکس شما چقدر طول می کشد به عوامل بسیاری بستگی دارد که اندازه ابول هیچ کدام از آن ها نیست. ابول مردانی که انزال زودرس را تجربه می کنند، ممکن است به هر اندازه و شکلی باشد. راه حل انزال زودرس (PE) عبارت است از اعتماد به نفس بیشتر، رابطه بهتر با شریک جنسی، نداشتن اضطراب و احساس گناه از رابطه جنسی و ارتباط و صحبت راحت، صادق و باز با طرف مقابل. تنها چیزی که نباید گرفتارش بشوید تبلیغات دروغ سایت های تجاری افزایش اندازه ابول هستند که مدعی می شوند اگر به آن ها پول بدهید ابولتان را بزرگ کنید، خواهید توانست تمام شب سکس کنید. در صورتی که اطلاعات بیشتری درباره انزال زودرس خواستید به اینجا مراجعه کنید :
http://www.end-premature-ejaculation-now.com/index.html
افسانه 6. "اگر ابولم بزرگ نباشد، نمی توانم زنان را ارضاء کنم"
هیچ زنی با این گزاره موافق نیست. جالب است بدانید که درصد کمی از زنان هستند که فقط با دخول ارضاء می شوند و اگر هم کسی با دخول ارضا شود به خاطر تحریک نقطه G است. و فکر می کنید نقطه G کجاست ؟ در دیواره بالایی مهبل در عمق حدودا 5 سانتی متری. ابول شما 5 سانت که هست ؟ خب پس مشکلی ندارید. البته اکثر زوج ها در این باره اطلاعات کافی ندارند و اصولا ارضاء مهبلی را تجربه نمی کنند. اگر علاقمند هستید بیشتر درباره آن بدانید به
http://www.the-clitoris.com/
مراجعه کنید یا اصولا از خیر آن بگذرید و به ارگاسم های ناشی از نوازش چوچوله بچسبید (: برای تحریک کلیتوریس (چوچوله) نیز اصولا نیازی به بدنه ابول نیست؛ زبان، انگشت، لرزاننده و نوک ابول کافی هستند.
به این نامه که در یکی از انجمن های سکس زنانه نوشته شده دقت کنید:
شوهر من ابول کوچکی در حد 10 سانتی متر دارد ولی به شما اطمینان می دهم که با همین ابول من را دیوانه می کند، آنهم ساعت ها! فکر کنم اشتیاق و تکنیک مهمترین چیزهایی هستند که مردان با ابول کوچک لازم دارند تا از قهرمان فیلم پورنویی بهتر باشند. همانطور که می دانید ناحیه چوچوله، لب های کوچک و ورودی مهبل بسیار حساس هستند و منطقی است که یک ابول کوچک بهتر این نواحی را تحریک می کند. شوهرم با نوک ابولش کل این قسمت ها را تحریک می کند.. واووو ! من دارم از ارگاسم های زنجیره ای و پشت سر هم حرف می زنم!
افسانه 7. "اندازه از شکل مهمتر است"
شما ممکن است اینطور فکر کنید. ولی هیچ وقت از زنان پرسیده اید نظرشان چیست ؟ این نوشته بخشی از حرف های یک زن در یک انجمن دیگر است:
به نظرم شکل خیلی مهمه. هیچ وقت فکر کردین که یک ابول با سر بزرگ و بدنه نازک،مثل یک آبنبات چوبی، دقیقا برای خوردن مناسبه، در حالی که یک ابول مثل فلش انگار مخصوص سکس از پشت ساخته شده؟
قبول می کنم که این را تجربه نکرده ام و نخواهم کرد (: ولی نکته را درک می کنم. مطئنا ابول مناسب دقیقا بستگی به این دارد که بخواهید با آن چکار کنید.
افسانه 8. "اندازه متوسط ابول 15 سانت است."
اینهم درست نیست. بگذارید دقیقتر حرف بزنم. از نظر پزشکی طول ابول برابر است با فاصله مستقیم تقاطع شکم و ابول راست شده و بالای کلاهک ابول. برای اینکه اندازه ابول خودتان را به دست بیاورید باید در طول یکی دو هفته، بارها و بارها آن را اندازه بگیرید و در نهایت متوسط مقدارها را محاسبه کنید. برای محاسبه کلفتی هم باید با استفاده از یک متر خیاطی یا یک نخ، کلفت ترین جای بدنه ابول را اندازه بگیرید. مطمئنا این روش هم باید در طول یکی دو هفته استفاده شود و مقدار متوسط نهایی در نظر گرفته شود.
یکی از معتبرترین تحقیقات در این زمینه، گزارش کینزی (Kinsey) است که با این روش در سال 1950، اندازه ابول دانشجویان را اندازه گرفت. نتایج تحقیق او به این شکل است:
طول به سانتی متر
درصد مردان
درصد تجمعی
محیط به سانتی متر(1)
درصد مردان
درصد تجمعی
زیر 10
0.5
0.5
زیر 7.5
3.3
3.3
10 تا 11.25
1.9
2.4
7.51 تا 8.75
1.3
4.6
11.26 تا 12.5
2.8
5.2
8.76 تا 10
7.4
12.0
12.56 تا 13.75
15.1
20.3
10.01 تا 11.25
23.4
35.4
13.76 تا 15
31.9
52.2(2)
11.26 تا 12.5
35.8
71.2
15.01 تا 16.25
23.1
75.3
12.56 تا 13.75
21.4
92.6
16.26 تا 17.5
15.2
90.5
13.76 تا 15
6.9
99.5
17.51 تا 18.75
4.7
95.2
بالای 15.01
0.5
100
(1) قطر در میانه طول ابول حساب شده است
(2) توجه کنید که 52٪ مردها (بیش از نصف مردها) ابولی 15 سانتی یا کمتر دارند.
این اطلاعات به احتمال زیاد معتبر و صحیح هستند چرا که با تحقیقات دیگر (مثلا تحقیقات مفصل شرکت کاندوم سازی Lifestyles Condon) که روی 3000 مرد انجام شده همخوانی دارند. تحقیقات این موسسه نشان داده که "طول متوسط ابول مردان 14.75 سانتی متر است) این مساله ممکن است شما را آسوده خاطر کند. نکته قابل توجه دیگر این است که در این تحقیق، حدود 66٪ مردان اندازه ای بین 12.75 تا 15.5 دارند که با تحقیقات انجام شده در برزیل (سال 2001) تطابق دارد.
افسانه 9. سیاه پوستان ابولهای بزرگ دارند و چینی ها ابولهای کوچک
این یکی تا حدی درست است. متوسط طول ابول سیاه پوست ها، 2 سانت بیشتر از سفید پوست ها است و نژاد زرد متوسط ابولی تقریبا 1.25 سانت کمتر از سفید پوست ها دارد. همچنین قطر ابول نیز از این تناسب پیروی می کند. البته باید توجه کرد که این اعداد مربوط به متوسط جامعه است و در همه جوامع افراد استثناء وجود دارند. عمق مهبل زنان این جوامع نیز با این تغییرات، همخوانی دارد.
--------------------------------------------------------------------------- -----
هر 9 افسانه را خواندید ؟ شما به کدامیک از آن ها باور داشتید ؟ چند تا از باورهای شما اشتباه بودند ؟ امیدوارم نگاه بهتری به زندگی داشته باشید و در روابط مشکوک، حتما از کاندوم استفاده کنيد (((: و فراموش نکنيد که هنرپيشگان فيلمهاي پورنو، آدم هاي معمولي نيستند. اگر بخواهيد اداي آن ها را در بياوريد درست مثل اين است که در دعوا بخواهيد از جکي چان تقليد کنيد.
نظري نداريد ؟
=====================================================
دوست عزيز با اجازه من عنوان تاپيك رو همراه با توضيح كردم تا اعضا بتونند از روي عنوانش به محتواي اون پي ببرند و متن تو رو هم يه مقدار تغيير دادم تا جذابتر بشه .
inkare
nima2005
اعضا
#
: 7 Jun 2006 19:51
آیا تا به حال پستان طبیعی دیده اید؟
اشاره: با یکی از بهترين دوستان درباره پستان صحبت می کردیم و درباره سایتی که تلاش می کند زنان و مردان را با وضعیت طبیعی این عضو آشنا کند. لینک سایت را اینجا می آورم و کمی از مطالبش را. البته احتمال زيادي دارد که اين سايت توسط برادر بزرگ سانسور شده باشد. اگر اینگونه است بگویید تا شاید یک مطلب کامل در سایت را به ترجمه و عکسهای این سایت اختصاص دهم. راستي عکس کناري بسيار جالب است. دولت ونزوئلا در پشت کارت هاي تلفن، شير دادن با پستان را براي مادران تبليغ کرده و قانونا نيز به تمامي زنان کارگر حق داده است که حين کار اين کار را انجام دهند. به نظر من هم شير دادن به کودک يک عمل جنسي نيست بلکه استمرار انسانيت است. زنده باد چاوز !
طبق آمار، بسیاری از زنان دنیا از شکل و اندازه پستان های خود راضی نیستند. دلیل این امر تهاجم همه جانبه تصاویر رسانه ای است که با غالب کردن پستان های عمل شده به جای پستان های طبیعی، تلاش می کنند نشان دهند که پستان های طبیعی نباید بزرگ، کوچک، آویزان، نامتقارن یا دارای هاله یا نوک بزرگ باشند.واقعیت خلاف این است. پستان از اعضایی است که می تواند هر شکل و هر جنسی داشته باشد.
در حقیقت دو پستان یک انسان، تقریبا هیچ وقت با یکدیگر مشابه نیستند. در عین حال اندازه ها هم در افراد مختلف بسیار متفاوت است. بر اساس تحقیقات Journal For Sex Reserch (شماره 24 صص177-183) تقریبا 60% زنان سینه های با سایزهای A یا B دارند (نسبتا کوچک).
متاسفانه در جامعه جهانی ( و در ایران بدتر )، نوجوانان تقریبا هیچ گاه با شکل واقعی پستان ها آشنا نمی شوند و در نتیجه مردها تصوری نادرست از آن دارند و بنا به آمار سالانه حدود ربع میلیون زن (فقط در آمریکا) سینه های خود را جراحی می کنند تا “درست” شوند.
در چنین جامعهای، الگوی زیبایی برای مردها آفرودیت نیست بلکه هنرپیشگان هالیود است. مردها در چنین جامعه ای حق ندارند بدانند که سینه های بزرگ تقریبا در همه حرکات زنان (از سکس گرفته تا راه رفتن و خوابيدن) مشکل ساز است و به همین دلیل نسبت عمل کوچک کردن سینه در زنانی با سینه های بزرگ بیشتر از نسبت عمل بزرگ کردن سینه در زنان با پستان های کوچک است.
inkare
اعضا
#
: 8 Jun 2006 18:17
nima2005
خيلي عالي بود .
من اين تاپيك رو
Make sticky
ميكنم تا همه آقايون از اون استفاده كنند .
ممنون . باز هم اگه از اين مطالب داشتي بذار
nima2005
اعضا
#
: 9 Jun 2006 17:44
inkare
Quoting: inkare
من اين تاپيك رو Make sticky ميكنم تا همه آقايون از اون استفاده كنند
مرسي از لطف شما ولي من اين تاپيك براي شما ايجاد نكردم// براي كساني درست كردم كه مثل من نميدونن نه شما كه استادين
inkare
اعضا
#
: 10 Jun 2006 15:22
Quoting: nima2005
مرسي از لطف شما ولي من اين تاپيك براي شما ايجاد نكردم// براي كساني درست كردم كه مثل من نميدونن نه شما كه استادين
منهم براي اينكه هميشه توي ديد باشه و در بالاي جدول قرار بگيره
Make sticky
كردمش . چون واقعا" مطلب خوبي هست و خيليها ممكنه با خوندن اين مطلب كه خيلي هم دقيق و با دليل و مدرك نوشته شده , خيالشون راحت بشه و بتونند استرسهاي ناشي از احساس كوچكي الت رو از ذهنشون پاك كنند .
باز هم بخاطر ارسال اين مطلب مفيد از تو تشكر ميكنم .
اگه از اين جور مطالب داري ارسال كن .
درضمن اگه اين مطلب رو خودت نوشتي كه هيچ بگو تا با اسم خودت , ولي اگه از منبع يا سايت خاصي استفاده كردي منبعش رو بگو تا توي بخش سكسولوژي سايت بذاريمش .......... منتظر جوابت هستم .
رضا
nima2005
اعضا
#
: 10 Jun 2006 16:47
Quoting: inkare
منتظر جوابت هستم
مرسي از لطف شما // نه مطلب رو از يه جا كش رفتم در زير منبع رو اعلام ميكنم
سكس در زندگي زنا شويي[b][/b]
زوجين ميـتوانند از يک ارتباط سالم، جذاب و خوب جنسي در طـول زنـدگي مشـتـرک خـود بهره ببرند. رضايت جنسي امـري اسـت کـه در طـول زمـان و بـا هشياري بسيار زيادي قابل دست يافتن مي بــاشـد. ايــن امــر نــيــازمــنـد تعهد، سـرسـپـردگـي، تـلاش و هــمکاري هر دو طرف مي باشد. زوجـيـن بـايـد اولين اولويت خود را در تطميع کردن خواست هاي ديگري قرار دهند. رشد رابطه جنسي در زندگي زناشويي چيزي جز آشکار کردن خود واقعي افراد نمي باشد.
کمبود صميميت زيربناي مشکلات جنسي است. زوجين بايد توانايي بيان احساسات و خواست هاي خود را نسبت به يکديگر داشته باشند. بايد به هم بگويند که از انجام چه کاري لذت مي برند و چه چيز مايه رنجش آنهاست. زن و شوهر هايي که از بيان احساسات خود عاجز هستند نمي توانند در رابطه عشقي خود پيشرفت کنند و ارتباط آنها در همان مرزهاي شهواني باقي مي ماند و فراتر از آن نخواهد رفت. آنها ممکن است براي ساليان دراز در همان حدود اوليه باقي مانده و ارتباط جنسي خود را هميشه با ترس نپذيرفته شدن ادامه دهند.
درگفتگوهاي باز و عاشقانه هر يک از افراد مي تواند به راحتي خواست ها و نيازهاي خود را در راه رسيدن به ارضاي جنسي بي پرده بيان کند. اين امر به رابطه شما، انرژي و نيرويي تازه مي بخشد و روحيه اي در شما ايجاد مي کند که هر روز پيش از گذشته طرف خود را بخواهيد. بنابراين سعي کنيد راههاي متفاوت راضي کردن همسر خود را در اين نوع ارتباطات پيدا کنيد.
زوج هايي که در اين زمينه موفق هستند، اگر چندين فرزند هم داشته باشند باز هم مي توانند به راحتي وقت خاصي را براي اين امر اختصاص دهند حتي اگر فرزندان آنها بسيار کوچک بوده و نياز به حمايت و مراقبت بيشتري داشته باشند.
زوج هاي کارداني که از داشتن سکس با يکديگر لذت مي برند تا هشتاد، نود سالگي نيز از هم خسته نمي شوند. آنها تغييراتي که در اندام هاي جنسي شان به دليل بالا رفتن سن ايجاد مي شود را به راحتي مي پذيرند. مردهايي که پا به سن مي گذارند شايد در رسيدن به نعوذ و نگه داشتن آن با مشکل مواجه شوند و خانم ها نيز دچار خشکي مهبل مي شوند. زوج هاي بالغ، که از نظر احساسي به هم نزديک بوده و همدل مي باشند به راحتي مي توانند تغيير در نيازهاي يکديگر را درک کنند. آنها همديگر را در آغوش مي گيرند و عواطفشان را با يکديگر در ميان مي گذارند و براي هم به منزله قوت قلب هستند. نيازها و خواست هاي اين دسته از افراد براي طرف مقابل کاملا روشن است.
اين راهها، روش هاي اثبات شده اي براي بازگرداندن علاقه و احساس به زندگي مشترک شما مي باشد:
• اولويت بندي: برقراري ارتباط جنسي را اولين اولويت خود قرار دهيد و هيچ گاه آنرا به ''بعدا'' موکول نکنيد. اجازه ندهيد حضور بچه ها و يا مسائل کاري مانع انجام دادن اين کار شود.
• زمان: براي معاشقه زمان بگذاريد يا به عبارت ديگر براي اين کار زمان به وجود آوريد. بر روي علايق خود تمرکز کنيد و وقت مناسبي را صرف بازسازي اعتماد و علاقه طرف مقابل نسبت به خودتان کنيد.
• لمس کردن: دست زدن نشان دهنده عشق ورزيدن است. دستهايتان را به دست يکديگر بسپاريد، با ملايمت هم را در آغوش بگيريد و همديگر را ببوسيد. به هم به حمام برويد و دوش بگيريد.
• عشق: ايجاد فضاي رمانتيک، بوس و کنار، و عشوه گري از مواردي هستند که کيفيت رابطه جنسي را بالا مي برند.
• بازي: هيجان داشته باشيد، با هم شوخي کنيد و راههاي جديد را در سکس کشف کنيد.
• صحبت: احساسات و خواست هاي خود را با يکديگر در ميان بگذاريد، در مقابل گفته هاي او از خود واکنش نشان داده و دوباره از نو خود را نيرومند سازيد.
منبعhttp://www.dostan.net/view.asp?id=50124240727100439 اين آخري كه از اينجاست قبليها هم فكر كنم از همينجا بود ولي بازم كنترل ميكنم مرسي از توجه شما
inkare
اعضا
#
: 10 Jun 2006 17:16
nima2005
ممنون عزيز
اگه منابع رو دقيق بگي با نام و آدرس سايت اونوقت ميتونيم توي بخش سكسولوژي سايت بذاريمشون . چون استفاده از مطلب ديگران بدون ذكر نام اونها كار درست و اخلاقي به حساب نمياد .
باز هم بخاطر زحماتت تشكر ميكنم
nima2005
اعضا
#
: 10 Jun 2006 17:28
Quoting: nima2005
منبعhttp://www.dostan.net/view.asp?id=50124240727100439
گفتم كه عزيزم اينه منبع
http://www.dostan.net/view.asp?id=50124240727100439
اين آخري كه از اينجاست قبليها هم فكر كنم از همينجا بود ولي بازم كنترل ميكنم مرسي
atishpare
اعضا
#
: 14 Jun 2006 11:16
من سینه هام بعد از شیر دهی شل شده و اویزان است و شوهرم میگه فقط عاشق سینهی سفت است چکار کنم بدون جراحی سفت بشه
nima2005
اعضا
#
: 15 Jun 2006 16:59
Quoting: atishpare
من سینه هام بعد از شیر دهی شل شده و اویزان است و شوهرم میگه فقط عاشق سینهی سفت است چکار کنم بدون جراحی سفت بشه
atishpare
سلام من هر جا سر زدم تا يه جوابي براي شما پيدا كنم چيزي نيافتم فقط بيشتر استفاده از ژل و كرمهاي سفت كننده بود كه به نظرم جنبه تبليغاتي داشت در رابطه با سئوال شما از دوست عزيزم آقاي
اينكاره
خواهش ميكنم شما رو راهنمايي كنن مرسي از توجه شما
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
18
.
19
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.