صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / ye soal man shenidam ke khanomha agar 1 sal sex nakonan pardeye bekarateshon dobare dorost mishe aya in harf haghighat dare ?
<< . 1 . 2 .
نویسنده پیام
# : 17 Jun 2006 03:04

dorogh bod . yaro dorog gpftr bod mrdlr dsg chon hafteye pishe ta onjai ke jadasht foro kardam tosh vali khon nayomad vali kheyli tang bod

# : 17 Jun 2006 03:07

اگه اينجوري بود چه رونقي پيدا ميكرد كون

ابری نیست ... بادی نیست ... می نشینم لب حوض...گردش ماهی ها ...پاکی خوشه زیست !
# : 17 Jun 2006 03:43

Quoting: ali_NL
khanom hendiye sare man kola gozashte

پول هم دادی برای این اطا عات که میگی کلاه سرت رفت.. زن هندی از کس چی میدانه..دلت خوشه..

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 20 Jun 2006 00:58

dostan kardamesh khanomaro vali az pardeye kos khabari nabod valii yechizi begam kosesh kheyli tang bod hala ya kire man ziyadi kolofte ya kose on tange vali az pardeye kos khabari nabod vali rastesho bekhain enghadr mast bodam ke havasam be parde nabod aslan nafahmidam chishod faghad ehsas kardam be zor kiramo daram foro mikonam chon vaghean tang bod vali khon nayomad

<< . 1 . 2 .
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.