صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / من نمیتونم شریک جنسی دختر پیدا کنم
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 21 May 2006 18:27

be nazare shoma chikar konam
mamnoon misham komakam konid
mar13_83@yahoo.com

# : 21 May 2006 18:31

aminnn
هدفت اینه که شریک جنسی پیدا کنی یا دوست؟
به جمله بالا فکر کن! جوابت تو همین جمله هست!
اگه شریک جنسی میخوای یعنی جنده میخوای! اونو باید پول بدی!
اگه دوست میخوای باید اول فکرتو درست کنی! دوست فقط شریک جنسی نیست! همدمه! یاره شریک درده!
فکرتو درست کنی راهشو پیدا می کنی

تازه امروز اولین روز از باقیمونده عمرته... کی میره این همه راه رو!
# : 21 May 2006 19:52

Quoting: admin
اگه شریک جنسی میخوای یعنی جنده میخوای! اونو باید پول بدی!

کی گفته؟ یعنی نمی شود یک رابطه ی دو طرفه جنسی برقرار کرد؟ زن و مردی که ورای مسائل عاطفی یک رابطه ی جنسی دو طرفه برای لذت بردن برقرار می کنند. فاحشگی دارای تعریف مشخصی است : فروختن سکس . کسی که سکس را می فروشد جنده می شود. مرد باشد یا زن هم فرقی نمی کند.

امین مشکل شما چند علت عمده می تواند داشته باشد:
نداشتن شرایط مناسب ، قیافه ی زشت ، نداشتن جای مناسب(هیچ زنی نمی خواهد توی پارکینگ یا راه پله یا گوشه ی دیوار یا خانه ی این و آن مرد غریبه و ناشناس رابطه برقرار بکند) ، توانایی درست بیان کردن خواست خود را ندارید(که این خیلی مهم است. دوست ابلهی داشتم که برای پیدا کردن شریک جنسی توی خیابان راه می افتاد و با متلکهای رکیک به خانم های رهگذر تجاوز کلامی می کرد. هیچ چیز نفرت انگیز تر از این نیست! جالب آنکه همیشه نالان از این بود که چرا خانمها محلش نمی دهند.. یعنی این ابله انتظار داشت وقتی با آن لحن خفت آورش می گوید :"جون چوچوات رو بخورم" جواب بشنود: بیان بخور!!) ، طرفی که به او پیشنهاد داده اید مثل ادمین فکر می کند و رابطه ی جنسی بدون دوستی یا بدتر بدون ازدواج(یا دستکم پیشنهاد ازدواج) را جندگی می دانند !

درباره ی نحوه ی دعوت به رابطه یا دادن پیشنهاد خیلی چیرها باید بیاموزید تا بتوانید موفق بشوید .

# : 21 May 2006 22:54

منتقل شد به مشكلات جنسي
راوي

ابری نیست ... بادی نیست ... می نشینم لب حوض...گردش ماهی ها ...پاکی خوشه زیست !
# : 22 May 2006 01:10

شریک جنسی همیشه هست اون دوسته که تو قوطی هیچ عطاری پیدا نمیشه!

# : 22 May 2006 01:53

manam too mahalamoon chandta gako gende hast che joori bahashoon harf bezanam ke ba manam sex dashte bashan

# : 22 May 2006 01:58

منم یه همچین مشکلی دارم تو محلمون چند تا جک و جنده هست بد جورم بهم نگاه میکنن منم یه تیکه بهشون میندازم(البته رکیک نیست) مثلن می گم بیستمن تو جیبم باد کرده ولی هیچجوری جوابم نمیدن چیکار کنم؟

# : 22 May 2006 01:58

منم یه همچین مشکلی دارم تو محلمون چند تا جک و جنده هست بد جورم بهم نگاه میکنن منم یه تیکه بهشون میندازم(البته رکیک نیست) مثلن می گم بیستمن تو جیبم باد کرده ولی هیچجوری جوابم نمیدن چیکار کنم؟

# : 22 May 2006 02:55

خدا را شكر كن تنهانيستي.

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 25 May 2006 12:18

Quoting: aminnn
be nazare shoma chikar konam
mamnoon misham komakam konid
mar13_83@yahoo.com

اون دیگه مشگله تو هستش.
شاید تو mono-sexual هستی.

. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.