صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / این هم یک سوال دیگر از خانم های عزیز
نویسنده پیام
# : 21 May 2006 05:48

سلام خدمت دوستان عزیز
یک تشکر ویژه می کنم از مهربانانی که به سوال قبلی ام پاسخ دادند.
خدمت عزیزان عرض شود که بنده به دنبال انجام یک سری تحقیقات و روشن شدن بعضی مسائل برای خودم و بقیه دوستان از این به بعد با یکسری سوال در خدمتتان خواهم بود.پس استقبال خانم ها ی عزیز از این سوالات بیشتر به ما (و همچنین بیان و روشن شدن احساسات واقعی خودشان) کمک خواهد کرد.اما سوال امروز:
دختر ها و خانم های عزیز از چند وقت به چند وقت و چندبار خودارضائی می کنید؟
وضعیت تاهل و علت کارتان را هم توضیح دهید.
باتشکر
یک نکته : به زودی در راستای طرحی عظیم فیلترینگی جدید و قوی اعمال خواهد شد پس از دوستان عزیز تقاضا دارم که اگر امکان تبادل اطلاعات از طریق این مکان از بین رفت حداقل از طریق ایمیل با یکدیگر در تماس باشند.
مرسی
khaterkhahehoo@yahoo.com

# : 22 May 2006 09:35

بستگي به خيلي چيزها مثل عوامل محيطي و روحي و عادات ماهيانه دارد.من شخصا در نيمه دوم هر ماه بخصوص بهار از شدت حشري شدن هم در عذابم و هم لذت ميبرم. سن و سال ،ديدن تصاوير سكسي يا حتي شنيدن خاطرات سكسي دوستان و اطرافيانت ف عادتها و نوع غذا و خيلي چيزهاي از قبل ديكته شده اين خودارضايي را تعيين ميكند.
من در همين ارديبهشت در روزهاي ابتدايي اش هر سه روز يك بار شهوت امانم را ميبريد و مثلا در هشت روز گذشته ،هر روز و دو روز هم روزي دو بار با خودم خود ارضايي داشته ام .
من بيشتر با ديدن فيلم به اورگاسم ميرسم.
مجرد هستم و 30 ساله .شاغل در يك شركت هستم و تمام زندگام در شارون استون عزيزم خلاصه ميشود.

# : 22 May 2006 09:41

Quoting: pesare tabrizi
دختر ها و خانم های عزیز از چند وقت به چند وقت و چندبار خودارضائی می

من هيچ وقت.چون احتياجي ندارم.تا كسي رو دوست نداشته باشم كاملا بي نيازم. حالا شايد بياند بگند من مريضم..ولي خلاصه كه اينجوريم.احساس تنهايي زياد ميكنم..مثلا كسي نيست باهاش برم بيرون..غذا بخورم...مهموني برم...مسافرت..حرف بزنم...بخندم......
ولي تا موقعي هم كه كسي رو دوست نداشته باشم حاضر نيستم باهاش دوست بشم.يعني تنهايي رو ترجيح ميدهم..براي همين خيلي مدتهاي طولاني تنها ميمونم مثلا 5 سال...تنها به معناي كاملا تنها...ولي اگر كسي رو دوست داشته باشم دوباره حالم خوب ميشود.
همه اينها رو صادقانه نوشته بودم..براي من خود ارضايي هيچ معني نداره..چون نيازي ندارم.

به قول یکی از دوستام...تا کی دروغ؟؟؟؟؟؟؟؟
# : 22 May 2006 09:56

سلام
چقدر دنبال دختري مثل شما بودم.
به paeez13baran@yahoo.com برايم از شرايط ات براي دوستي و با هم بودن و غيره مينويسي؟

# : 27 May 2006 16:33

اگه پيش عشقم باشم هيچوقت اما وقي ازش دورم روزي 1-2 بار

# : 27 May 2006 17:31

من بسته به شرایط فیزیکیم ممکنه یه روز 5 بار و یه روز فقط یه بار خود ارضائی کنم ولی میشه گفت به طور میانگین روزی دو بار

مجرد هستم دلیل کارمم اینه که نیاز دارم مث غذا خوردن

I may not be the best or the brightest. But one thing I can do better than anyone else... that is to be me
# : 31 May 2006 14:56

hot_girl
malome dokhtare sexy va jazabi hasti va mosalaman khoshbehale harki bato sexkone chon hatman lezate ziyadi mibare

جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.