صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / بي فرهنگ بودن افراد
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 18 Sep 2005 10:39

با سلام
من امروز براي اولين بار به اين تالار اومدم واقعآ از اومدنم پشيمون شدم.
وقتي كه يك تاپيك زده ميشه تقاضاي كمك ميكنند افراد ولي متاسفانه افراد بي فرهنگي در اينجا حضور دارند كه هم مزاحم بقيه ميشن هم اينكه متاسفانه فرهنگ غلط و اشتباه خودشون رو ياد ميدن كه مطمئنآ ايراني نيستن چون در فرهنگ اصيل ايراني اين چيزها وجود نداره.
من هم سوالم يكي از سوالاتي بود كه يكي از دوستان مطرح كردن ولي وقتي كه به تاپيك ايشون مراجعه كردم جز فحاشي ديگر اعضا چيزي دستگيرم نشد واقعآ بايد متاسف بود براي اين افراد غير ايراني كه در اينجا ميان و به فحاشي مشغول ميشن.
اميدوارم كه مديران سايت ممنوعيتي براي اين افراد قائل بشن يا حداقل اون دسته از افراد رو منع كنند.
اينترنت وسيله ايست كه همه از سراسر جهان بلكه تمام مردم حتي فارسي زبانان از اون استفاده ميشه و اين متاسفانه فرهنگ ايراني رو زير سوال ميبره من مطمئنم افرادي كه به اينجا ميان وقتي كه فحاشي ديگران رو ببينند ديگه به اين سايت سرنميزنن و همين روند به ضرر مديران تمام خواهد شد.
لطفآ اگر ميدونيد به سوالات دوستان عزيز پاسخ بدهيد اگر هم نميدونيد با فحاشي خود تاپيك رو بهم نزنيد و در گفتگوها شركت نكنيد.
پيروز و شاد و ايراني باشيد

# : 18 Sep 2005 15:33

من علي هستم از نيوزيلند و فكر ميكنم كه گفتن اين داستانهاي سكسي خوبه و ميتونه راهي باشه براي سرگرمي جوانهاي داخل كشور و شايد درست نباشه كه عنوان خاطرات ذكر شده توسط ديگران مردود توصيف بشه. چرا كه فرهنگ خانوادگي هر شخص به اندازه فرهنگ گشوريش مورد احترامه و گرچه شايد 100% يا كمتر متفاوت باشه. البته منظور من اين نيست كه خودم با سكس با خانوادم موافق باشم ولي به فرهنگ خانوادگي هر كس هم احترام مي زارم. پس فكر ميكنيد بهتر اين نباشه كه دست از امر به معروف و نهي از منكر كردن برداريم و به طرز فكر هم احترام بذاريم.

parandenilgoon@yahoo.com

# : 19 Sep 2005 01:09

سلام علي جان صحبتهابت كاملا منتقي هست اما اي كاش سوالت رو هم ميگفتي شايد ميتونستيم كمك كنيم

sexilork_2000@yahoo.com

# : 19 Sep 2005 11:44

متاسفانه من وقت نمي كنم اينجا رو اديت كنم
احتياج به كمك بچه ها دارم
انتظار دارم بچه ها با ظرفيت باشن و تاپيك ها رو منحرف نكنند.

تازه امروز اولین روز از باقیمونده عمرته... کی میره این همه راه رو!
# : 19 Sep 2005 17:43

با سلام
نخير علي آقا شما مثل اينكه نگرفتي من چي گفتم لطف كنيد و دوباره بخونيد.
منظور بنده اين بود زماني كه يك نفر يك سوالي رو ميپرسه كسي حق نداره به اون شخص بي احترامي كنه يا اينكه تاپيك رو منحرف كنه يا كاري كنه كه طرف از سوال خودش پشيمون بشه يادتون باشه اينجا تالار مشكلات جنسي هست نه اينكه تالار مسخره كردن افراد!!!! يا منحرف كردن تاپيكها!!!!! يا فحش دادن به همديگه.
حرف من اينه اگر يكي سوالي ميكنه اگه جواب ايشون رو ميدونيم بديم و كمكشون كنيم در غير اينصورت تاپيك رو منحرف نكنيم.

مثلآ يكي ميگه من دير ارضا ميشم (مثلآ) كمكم كنيد چيكار بايد بكنم؟

يكي جوابش ميده بيا پيش من بخواب زود ارضا ميشي.

آيا اين جواب اون شخص هست؟؟؟؟
طرف به دنبال يك جواب منطقي هست شايد شرايطش رو نداشته باشه به دكتر بره ولي آيا ما نبايد اون فرد رو كمك كنيم بايد اون تاپيك رو به تمسخر بگيريم؟

اميدوارم اينبار منظور من رو متوجه شده باشيد بنده هرگز نگفتم داستان سكسي نگيد يا ......

و از ادمين عزيز خواهشمندم كه افراد فعال رو كمك مدير خود بكنند تا ديگه از اين نوع مشكلات نداشته باشيم

# : 19 Sep 2005 17:45

درضمن علي آقا بنده نه امر به معروف كردم و نه نهي از منكر من هم در كانادا زندگي ميكنم و هرگز مخالف سكس و .... نيستم ولي مخالف بي احترامي به پرسش شخصيست كه منتظر جوابه هستم..

# : 7 Mar 2008 19:12

من هم موافقم

پاینده باد ایــــــــــــــران
# : 7 Mar 2008 21:31

اول به من بگی این آقایون چطوری آی دی فارسی ساختن؟

هميني كه هست !!!!!!!!!!!!............
# : 7 Mar 2008 21:59

Quoting: ice_girl
اول به من بگی این آقایون چطوری آی دی فارسی ساختن؟

این تایپیک ها ماله ماقبل تاریخه که آویزون عضو شدنی نبوده
حاج aiwa زحمت کشیده اکتشافش کرده

# : 2 Apr 2008 14:56

Quoting: royale_korosh
این تایپیک ها ماله ماقبل تاریخه که آویزون عضو شدنی نبوده حاج aiwa زحمت کشیده اکتشافش کرده

هميني كه هست !!!!!!!!!!!!............
. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.