صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی
/
آقای اینکاره شرمنده جواب من رو بده
نویسنده
پیام
behzist
اعضا
#
: 16 May 2006 18:11
ببخشید آقای اینکاره من iq پایین نفهمیدم شما گفتیند :
شما اول گفتین 3-4 روز بعد از اتمام پريود عمل تخمك گذاري انجام ميشه و اين تخمك هم بين 14-16 روز زنده هست - یعنی احتمال بارداری توی این روزهاست
بعد گفتید :
با توجه به تول عمر اسپرمهاي مرد از روز دوم اتمام پريود احتمال بارداري وجود داره
بعد جای دیگه گفتین :
احتمال پسر شدن جنين موقع نزديكي در روز اول بعد از پريود بيشتره
من بلاخره نفهمیدم
شرمنده از دستم عصبانی نشو سواتم کم دیگه
inkare
اعضا
#
: 17 May 2006 07:27
behzist
چرا عصباني بشم ؟؟؟؟
يه بار ديگه با زبون ساده تر توضيح ميدم :
بين 3-4 روز بعد از اتمام پريود يك سلول تخم بوجود مياد ( بعضي وقتها هم بيش از يكي بوجود مياد كه باعث تولد چندقلو هاي غير همسان ميشه )
اين سلول تخم بين 14-16 روز عمر ميكنه .
يعني از روز بيستم بعد از پريود احتمال زنده بودن تخمك خيلي خيلي كمه ( ولي صفر نيست )
اسپرمهاي مرد هم از دو نوع تشكيل شدند X و Y
اسپرمهاي X در صورت لقاح با تخمك نوزاد پسر بوجود ميارن
اسپرمهاي Y درصورت لقاح با تخمك نوزاد دختر بوجود ميارن
عمر اسپرمهاي Y تقريبا" 24 ساعت هست
عمر اسپرمهاي X تقريبا" 72 ساعت هست
حالا اگر نزديكي در روز دوم بعد از اتمام پريود انجام بشه تا زمان تخمك گذاري 72 ساعت زمان داريم
در اين مدت اسپرمهاي Y كه 24 ساعت عمر دارند تقريبا" از بين ميرن و ميميرند .
و اسپزرمهاي X كه 72 ساعت عمر دارند تا 48 ساعت بعد هم زنده هستند .
با اين توجهات زماني كه سلول تخم در رحم قرار ميگيره ( يعني بين 3-4 روز بعد از اتمام پريود ) اسپرمهاي Y از بين رفتند و فقط اسپرمهاي X باقي ميمونند . و در نتيجه لقاح اسپرم X هم با سلول تخم نوزاد پسر ميشه .
نا گفته نماند كه همه اين اعداد و ارقام تقريبي هستند و به مسائل ديگه هم مربوط ميشن . و گاهي پيش مياد كه اسپرم Y عمر بيشتري داشته باشه ويا اسپرم X زودتر از 72 ساعت از بين بره . چيزهائي كه من گفتم همگي مثل پيش بيني نتيجه يه مسابقه هست و موقع عمل ممكنه تفاوتهائي پيش بياد . درست مثل عادل فردوسي پور كه بعضي وقتها توي تفسيرهاش ميگه مثلا" فلان تيم روي كاغذ برنده هست ولي موقع بازي نتيجه ممكنه فرق كنه . اينجا من در باره احتمال اينكه در شرايطي كه ذكر كردم , ممكنه نوزاد پسر باشه حرف زدم . نه اينكه بطور يقين جنسيت بچه رو ميشه تعيين كرد . چون به هيچ عنوان اين امكان وجود نداره
يه مطلب هم در اين باره نوشته بودم ولي يادم نمياد كجا بود . اگه بگردي ميتوني پيداش كني . اونجا در باره ساير عوامل هم كاملا" توضيح دادم .
اميدوارم توضيحاتم كامل باشه . اگه نبود بگو تا بازم توضيح بدم .
شاد و سلامت باشي
simon_moscow
اعضا
#
: 17 May 2006 12:13
Quoting: inkare
اسپرمهاي X در صورت لقاح با تخمك نوزاد پسر بوجود ميارن
اسپرمهاي Y درصورت لقاح با تخمك نوزاد دختر بوجود ميارن
reza jan age eshtebah nakonam x dokhtare y pesar
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.