| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: kosdost اين كاررا انجام ميده,بعدازظهرها هم كه ازسركاربرمي گردم هم همينطورمگراينكه بچه ها باشند.
دوست چرا جلوی بچهات این کار را نمیکنی !!
مگر کار گنهای به کسی بخصوص همسرت احضار عشق کنی؟
1-چه ایرادی داره که بچهای شما شم دوست داشتن و بیان کردن آن را از پدر و مادر خود یاد بگیرن؟
شما که عمل سکس انجام نمیدین که بچه شما اجازه دیدن نداره.
2- با این عمل در کنار بچهای خود آنها را هم در کانون گرم خانوادت بازی میدی و آنها هم میتوانند از عشق پدر و مادر لذت ببرن!!!!
فراموش نکن یک دسته گل یا حتی یک شاخه گل چه کارها که نمیتواندبکند!!!
شاید چون شما تا حالا اینکار را نکردی و بدون مقدمه همچین کاری کنی کمی مورد شک قرار بگیری (به مثل آقا داریوش نگاه کن) اما اگه یواش یواش مثلا
برای روز تولدش ، روز مادر، سالگرد ازدواجت،روز تولد بچهات،.... با یک دسته گل برو خانه و یواش یواش میتونی بدون مناسبت خاصی هم با دسته گل وارد خانه شی!!!
|
|
|
hta
ازشما هم سپاسگزارمحتما سعي مي كنم.
موفق باشيد
|
|
|
Quoting: kosdost ازشما هم سپاسگزارمحتما سعي مي كنم.

|
|
|
|
|
عرض شود كه همه ي حرف هاي ادمين درست هست فقط من يه چيزيايي رو اضافه كنم
اول بر مي گردم به فرهنگسنتي ما ايراني ها و شرايطي كه ما توش بزرگ شديم .قبل اون يه نكته اي رو اشاره كنم . چه مرد و چه زن هر دو به يك چيز خيلي اهميت مي دهند . اونم شخصيت هست . هر دو طرف براي شخصيت خودشون و احترام و ذهنيتي كه در طرف مقابل از خودشون وجود داره اهميت مي دهند و اين از هر چيزي براشون مهم تره.
در مورد سكس توي فرهنگ سنتي هميشه مفعول واقع شدن چه ذهنيتي را ايجاد مي كنه ؟
درد تحقير مورد ظلم قرار گرفتن و غيره مخصوصا كساني كه يه مقداري با ديدگاهاي مذهبي بزرگ شدن گاهي به سكس به عنوان كاري (ناخشايند) كه زن در مقابل مهريه و نفقه انجام ميده نگاه مكنن .
از طرف ديگه بسياري از زنان ايراني استفاده از بسياري از كلمات و نشون دادن ميل جنسي نشون دهنده ي شخصيت پايين و جلف بودن يا به قولي خراب بودن هست . اين باعث مي شه كه زنان ميل جنسي را در خودشون بكشند . من دختراني رو مي شناختم كه به همين دليل وقتي مثلا در زماني دچار ميل جنسي مي شدند سري اقدام به پاك كردن آلت يا شستنش مي كردن كه اين ميل رو از بين ببرند.
حالا اين چيز ها رو چرا گفتم ؟ براي اينكه بدوني راه سختي در ژيش داري ولي غير ممكن نيست .
اولا از همه توجه به شخصيت هست . شما بايد شما بايد اين ذهنيت ها رو ايجاد كني
1- هيچ چيز در مورد بدن شريك جنسيت زشت خجالت آور و چندش آور نيست و شما به همه چيز اون علاقه دارين و چيزي شما رو ناراحت نخواهد كرد . گ
2- سكس شما نه تنها شخصيت طرف مقابل رو خدشه دار نمي كنه بلكه يك چيز بسيار طبيعي هست
3- سكس هميشه يك مسئله برنده برنده هست . اين طرز فكر رو در خودتون و شريك جنسيتون از بين ببريد كه من يه كادو مي خرم كه امشب يه حالي بكنم .
خوب براي رسيدن به اين هدف ها بيد چه كار كرد ؟
1- بازي: بازي كنيد . مسئله سكس دقيقا يك نوع بازي هست . سعي كنيد مثل بچگي ها كه اول يه يه سناريو پيدا مي كردين و بعد بازي مي كردين يه سناريو تو ذهنتون بسازيد و بعد بازي كنيد . فقط يادتون باشه روز هاي اول فقط سكس رو يك اشاره كنيد .
2- از كلمات كثيف استفاده نكنيد . اسم بزاريد اسم هاي رومانتيك با درون مايه فانتزي. به اعضاي جنسي خودتون شخصيت بدين و از طرف اون ها حرف بزنيد .
3- عجله نكنيد . عجله نكنيد . صبر كنيد تا ازتون بخوات . صبر كنيد تا خانمتون بخواد خودش الت شما رو بگيره و وارد كنه . اين چيزه ناممكني نيست فقط كافيه شما به حاشيه بپردازيد مثلا:
شب كه دارين تلوزيون مي بينيد يا دارين صحبت مي كنيد خانمتون رو رو پاتون بشونيد يا در آغوش بكيريد و در مورد مسائل مختلف صحبت كنيد از دستتون استفاده كنيد ولي وارد هيچ كدام از محوطه هاي حساس نشين او را ببوسيد ولي بوسه ي كاملا معمولي. بهش ثابت كنيد چيز هاي مهم تر از سكس هم هست بزاريد اعتماد كنه و احساس آرامش خواهيد ديد كه يواش يواش محيط گرم تر و سكسي تر ميشه . ممكنه چند شب اول نتيجه نده ولي مطمئن باشيد جواب ميده .
از جوك ها استفاده كنيد ولي نه زياد كم و در مواقع مناسب .
از مواد خشبو كننده ملايم استفاده كنيد . مثلا شمع هاي معطر
لباس هاي ساده ولي روشن و تميز چيز هايي كه در نگاه اول سكس را به خاطر نمي آورد ولي نظافت و سادگي و صميميت رو نشون ميده .
ادامه دارد
|
|
|
reeee
عزيزازپيشنهادهاي خيلي خوب شما ممنون هستم هرچندكه زمان مي بره ولي سعي خودم
راحتما ميكنم.منتظركمكهاي بعدي شما هستم .واقعااستفاده كردم..ودرپيشرفت زندگيم
كاملا حرفهاي شماreeeeوآقارضاخيلي موثربوده.
|
|
|
من همچنان منتطرنظرات عزيزان هستم
|
|
|
kosdost
عزيز شرمنده ام كه دير جواب ميدم ..................... يه سر دارم و هزار سودا
ببخش 
|
|
|
Quoting: kosdost inkare
آقارضا ممنون هستم.من فكرمي كنم كه شما no1
هستيد.خيلي خيلي كمكم كرديد
اين نظر لطف توست . ممنون از محبتت
Quoting: kosdost من بيشتروقتها صبح كه ميرم سركارباهمسرم حتما روبوسي مي كنم واون هم متقابلا
اين كاررا انجام ميده,بعدازظهرها هم كه ازسركاربرمي گردم هم همينطور
از طرز نوشتنت و نوع بيانت احساس ميكنم كه همسرت به تبعيت از رفتار تو و در جواب اون تو رو ميبوسه ...........يه چيزي مثل سلام و جواب سلام . يعني فكر ميكنم اگر تو اونو نبوسي او تورو نخواهد بوسيد .
البته اينكه اون براي بوسيدن پيشقدم ميشه يا نه خيلي مهمه ولي شرط لازم نيست .
چون اين موضوع بين خانمها رواج داره و يه فكر كهنه و قديمي هست ........... اقدام و شروع به بوسيدن باعث خجالتشون ميشه ................. وقتي ميگم خجالت واقعا خجالت ميكشند . هركدوم هم به نوعي يكي از بوسيدن شرم داره يكي از ابراز محبت و بيان كلمه دوستت دارم و يكي هم از پيشقدم شدن براي سكس . بعضي ها هم از همش كه اين ديگه آخر بدبختي يه مرد هست ............. اي بيچاره مرد اي طفلك مرد اي فلك زده مرد .............
اما بدون اقدام نكردن و پيشقدم نشدن در اين موارد به هيچ وجه نميتونه دليل كافي و قانع كننده براي عدم وجود ميل به اونها باشه . خيلي از زنها هستند كه به شدت در وجود خودشون ميل به ابراز عشق و علاقه و محبت رو احساس ميكنند ولي يه سد عظيمي به نام خجالت و شرم و حيا جلوشون رو ميگيره .......................................
مهارت يه مرد اينجا به كمكش مياد .......................... همونطور كه ميدونيد يه سد هرچقدر كه بزرگ و محكم و مقاوم باشه فقط تا زماني ميتونه دوام بياره كه سوراخي در اون به وجود نياد . اين سوراخ حتي اگه كوچيك باشه آب پشت سد ميتونه به سادگي اونو ويران كنه .
ولي خب ايجاد كردن همين سوراخ كوچيك روي يه سد بزرگ كار سخت و دشواري هست ............ از همين الان بگم هيچ راه ساده و راحتي وجود نداره ..... همه راهها تا حدودي سخت و پر پيچ و خم و نسبتا طولاني هستند .
بايد يه جوري پرده شرم و حيا و خجالت همسرت رو توي بوسيدن يا دوستت دارم گفتن يا پيشقدم شدن براي سكس از بين ببري .................. فرقي نميكنه كدوم چون هركدومش كه پاره بشه ظرف مدت كوتاهي اونيكيا هم از بين خواهند رفت .
بيا يه كار جالب انجام بده :
همونطور كه قبلا گفتم شما احتياج داريد كه دوباره عاشق بشيد .......... نه اينكه دنبال اون عشق سابق بگرديد ........... عشق قبليتون رو بريزيد دو بندازيدش سطل آشغال ............. شما دونفر امروز با اون موقعي كه با هم ازدواج كرديد خيلي فرق كرديد ........ پس بايد براساس شناختي كه امروز از هم داريد دوباره به عاشقي بپردازيد بايد از اول شروع كنيد به زدن مخ هم بايد يه بار ديگه بري خواستگاريش . بايد دوباره مثل دوران نامزدي با هم بريد بيرون و به گردش بپردازيد . بايد دوباره زير بارون دست تو دست هم راه بريد و قدم بزنيد .
بد نيست بعضي وقتها به بچه ها فكر نكنيد اونا ديگه بزرگ شدند و نياز به مراقبت و توجه لحظه به لحظه شما ندارند . پس يه كم به خودتون برسيد . بيشتر باهم باشيد بيشتر باهم تنها باشيد . خودتون دو نفر يعني كون لق ديگران هر كي ميخواد باشه از بچه گرفته تا ................ كون لقشون , خودتون دو نفر رو عشقه .....................
از همين فردا شروع كنيد باهم توي خيابون يا پارك قرار بذاريد ............ دوتائي با هم بريد سينما ............. دوتائي با هم بريد خريد دوتائي باهم بريد بيرون و تو يه ساندويچي شلوغ ساندويچ گاز بزنيد ................ خيلي از كارهاي روزمره رو ميتونيد دونفري انجام بديد .....لازم نيست شما هركاري كه ميخواهيد انجام بديد بچه ها هم بعنوان سرخر تشريف داشته باشند ( ببخش كه از اصطلاح سرخر استفاده كردم چون هم خودم به بچه خودم ميگم سرخر و هم واقعا اينجوري هستند اين بچه ها البته بعضي وقتها والا بچه ها ثمره و ميوه و نتيجه يه عشق هستند و اين ارزش و قيمت اونها رو ميرسونه ولي به جاي خودشون . نه هميشه و همه جا ) خلاصه كنم بايد بيشتر به هم برسيد . بايد بيشتر با هم باشيد . منتها اينبار با يه نگاه تازه تر .......
ناگفته نماند كه توي اين راه هرچه بيشتر همسرت با تو همراهي كنه زودتر به نتيجه ميرسيد .
نبايد عجله كني بايد قدم به قدم پيش بري بايد بهش فرصت بدي تا توي هر مرحله فكر كنه بايد اجازه بدي ضمن تلاشهاي تو اونهم قدري تلاش كنه براي يه زن كنار گذاشتن باورهاش كمي با كندي و وسواس همراه هست بايد به مرور اونو با شرايط جديد مانوس كني
البته كمك گرفتن از ديگران ميتونه خيلي موثر باشه و به عنوان يه كاتاليزور عمل كنه . من به شخصه هيچ وقت دوست ندارم به همسرم بگم :
چرا تو به من نميگي دوستت دارم يا چرا براي بوسيدن من پيشقدم نميشي يا چرا براي سكس پيشقدم نميشي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بلكه بيشتر ميپسندم كه با رفتارم اونو در شرايطي قرار بدم كه وادار بشه احساساتش رو علني كنه . اما اگه از اين روش به نتيجه اي نرسم ترجيح ميدم كه شخص سومي بياد و چيزهاي مورد نظر منو به همسرم بگه البته با شيوهاي مناسب كه اون به خوبي متوجه موضو بشه .
Quoting: kosdost يكي هم اينكه من تاحالا يك شاخه گل هم براي همسرم نخريدم..نميدونم چرا,شايدپيش خودم فكرمي كردم كه هيچوقت تاثيري نداشته باشه,وميبينم كه الان شما گفتيد.احساس مي كنم كه
كاراشتباهي كردم
اين خيلي خوبه كه تو خودت ميدوني كه كار اشتباهي كردي
Quoting: kosdost حالا بفرماييد كه ما اين عشق گم شده را ازكجا بايد پيدا كنيم.
ميتوني بلافاصله بعد از اينكه اين مطلب رو خوندي , جنگي بپري يه شاخه گل ارزون قيمت ولي با تزئينات قشنگ براي همسرت بگيري و بهش تقديم كني شايد عشق گمشده شما لابه لاي گلبرگ هاي همون گل جا گرفته باشه . يه كاري هم ميتوني بكني خيلي ساده و صريح بعد از اينكه گل رو به همسرت دادي و بعد از اينكه بوسيديش بهش بگي تصميم گرفتم كه نوع روابط و نوع ابراز علاقه خودم رو نسبت به تو عوض كنم بهش بگو كه تا حالا از دادن گل به تو خجالت ميكشيدم ولي تصميم گرفتم بعد از اين با شيوه هاي جديد و مختلف بهت بگم دوستت دارم و فكر ميكنم كه تو هم همينطور فكر ميكني بهش يادآوري كن كه دلت ميخواد از اين به بعد نوع و سطح روابطتون رو عوض كني و توي اين راه به همراهي و همدلي اون نياز داري و ازش بخواه كه به تو كمك كنه و اگه چيزي يا چيزهائي توي دلش بوده كه بخاطر خجالت و يا به هر عنوان ديگه بهت نگفته از اين به بعد بهت بگه ............... بهش يادآوري كن كه اگه بنا باشه شما خواسته هاي خودتون رو از هم پنهان كنيد و با هم در ميون نذاريد , پس بايد به كي بگيد و از كي بخواهيد . بهش بگو اگه من و تو نيازهاي عاطفيمون رو از همديگه نخواهيم پس از كي بخواهيم . بهش بگو اگه من و تو نياز و احتياج هم به محبت رو از خودمون نخواهيم پس بايد از كي بخواهيم . بهش يادآوري كن كه تو و اون با هم عهدي رو بستيم بنام عهد محبت .............................................
هرچيزي رو كه فكر ميكني ممكنه روش تاثير مثبت بذاره بهش بگو ..............
راستي ياد چيزي افتادم كه پدرم هميشه ورد زبونش بود :
خدا بيامرز بابام ميگفت :
مرد بايد با كونش در رو باز كنه
يعني موقع رفتن به خونه بايد دستش پر باشه و با كونش در رو حول بده تا باز بشه .............
تو هم سعي كن هر روز بعد از اتمام كار هميشه يه چيزي بخري و به خونه ببري ......... فرض كن داري با همسرت تو خيابون قدم ميزني از جلوي شيريني فروشي رد ميشيد و همسرت به شيرينيها نگاه ميكنه و ميگه چقدر حوس شيريني كردم از اون خامه ايها ( از اين موارد براي زنها خيلي پيش مياد ) اينجاست كه تو ميتوني با يه تير سياسي چندين تا نشون بزني فقط يه مقدار زرنگي و سياست و رندي ميخواد ...... بايد در اينجور مواقع يه جوري سرسري از كنارش رد بشي و روز بعد همون چيزي رو كه همسرت هوس كرده بود براش بخري و بهش تحويل بدي و با زرنگي بهش بگي كه چون ديدم ديروز هوس كرده بودي و نشد برات بگيرم امروز كه اتفاقي چشمم به همونا افتاد ياد تو افتادم و بخاطر تو خريدم و الان تقديمت ميكنم . باور كنيد خرجي نداره يعني خرج اضافه نداره شما ميتونيد با همون خريدهاي روزمره دل همسرتون رو بدست بياريد . هر چند وقت يه بار طوري كه همسرت رو پر توقع نكني توي موقعيتهاي مناسب ميتوني توي شستن ظرفها بهش كمك كني .
يه چيزي رو ميگم ولي خانومها نخونند :
خانوم جان نخون مردونست ............ باز داره ميخونه من ميگم نخون تو باز داري ميخوني
يادتون باشه اكثر زنها رو ميشه با چيزها و هداياي خيلي ساده و ارزون راضي نگه داشت زنها خيلي كم توقعتر از اون چيزي هستند كه شما فكر ميكنيد ...منتهي بايد راهش رو بلد باشيد .......زنها ساده تر از اون چيزي هستند كه خيلي از مردها فكر ميكنند . فقط يه مقدار دقت لازم داريد و يه مقدار صبر و حوصله .................... راه هاي بدست آوردن دل يه زن همگي به صبر و حوصله نياز دارند ولي فكر نكنيد كه زياد خرج دارند . به نظر من خرج چنداني نداره بيش از پول بايد دقت عشق و علاقه هزينه كنيد ........همين . به مثالي كه يكي از دوستان توي يه تاپيك ديگه زده بود در باره نحوه حل مشكل نوشتن در فضا , كه آمريكائيها با هزينه اي بسيار زياد يه خودكار ساختند كه بتونه در خلا و عدم وجود جاذبه , بنويسه .....ولي روسها خيلي ساده اين مشكل رو حل كردند , اونها از مداد استفاده كردند ................... اين مثال يه نمونه خيلي خوب هست فقط بايد دقت كنيد و رابطه اونو با موضوع خودمون درك كنيد .
حتما يه مقاله در همين ارتباط ولي خطاب به خانمها خواهم نوشت چون فكر ميكنم به شدت نياز به راهنمائي دارند .
فداي همه آقايون عاشق...................رضا
|
|
|
|
|
inkare
نميدونم باچه زباني ازشماتشكركنم واقعا به دادم رسيدين.حتما اين سخنان گوهربار
راآويزه گوش مي كنم.درضمن نگفتين كه من باهمسرم ,آيا مي تونيم اين مطالب راباهم بخونيم
يا بايددرجايي ديگه ,ياتاپيك مخصوصي راه اندازي كنيم. 
|
|
|
نه چرا جاي ديگه با هم اين مطلب رو بخونيد . اونوقت متوجه ميشه كه شما چقدر به روابطتون اهميت ميديد . ميفهمه كه شما براي اون ارزش قائل هستيد . ميفهمه كه شما اونو دوست داريد و دلتون ميخواد اونم شمارو دوست داشته باشه و بهتون ثابت كنه .
ثابت كردن دوست داشتن خيلي مهمه و باعث تقويت روابط عاطفي طرفين ميشه .
البته يه بخشهائي از اين نوشته هست كه به نظر من مردونه هستند , همون بخش مربوط به سياستهاي خريد گل و كادو . ممكنه اگه اونارو بخونه , زماني كه شما ميخواي از اون روشها استفاده كني چندان براش جذاب و جالب نباشه . پس پيشنهاد ميكنم قسمتهائي رو كه در مورد زرنگيهاي مردانه گفتم رو حذف كن و باقي مطلب رو براش پرينت بگير و بده بخونه . اينجوري يه چندتا روش بكر و تازه در اختيار داري والا مجبوري خودت دنبال يه چندتا روش ديگه بگردي و ممكنه زمان بر باشه .
موفق و شادكام باشي 
|