صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات جنسی / سياوش جان يا آقاي اينكاره عزيز راهنمايي كنيد...لطفا
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
نویسنده پیام
# : 17 May 2006 08:00

inkare
آقارضا ممنون هستم.من فكرمي كنم كه شما no1
هستيد.خيلي خيلي كمكم كرديد
من بيشتروقتها صبح كه ميرم سركارباهمسرم حتما روبوسي مي كنم واون هم متقابلا
اين كاررا انجام ميده,بعدازظهرها هم كه ازسركاربرمي گردم هم همينطورمگراينكه بچه ها باشند.
من بيشتر وقتها بهش ميگم كه دوست دارم وبعدازكفتن من اون هم جواب ميده ولي تاحالا نشده
كه اون زودتر پيش دستي كنه...
يكي هم اينكه من تاحالا يك شاخه گل هم براي همسرم نخريدم..نميدونم چرا,شايدپيش خودم فكرمي كردم كه هيچوقت تاثيري نداشته باشه,وميبينم كه الان شما گفتيد.احساس مي كنم كه
كاراشتباهي كردم,حالا بفرماييد كه ما اين عشق گم شده را ازكجا بايد پيدا كنيم.
منتظرم.باتشكرفراوان ازشما آقارضاي گل گلاب

# : 18 May 2006 00:43

kosdost
خوشحالم كه در هر صورت به اين نتيجه رسيديد كه خلا" عاطفي زندگي مشتركتون رو پر كنيد

# : 18 May 2006 00:44

براي تو مرد خوب كه ميخواهي از اين به بعد هر چه بيشتر به احساسات اطرافيانت اهميت بدي

# : 18 May 2006 09:51

inkare
من منتظرجواب شما هستم.
راستي بايد مژده بدم كه همسرم هم قبول كرده تا باهم مشتركا اين موضوع رابررسي
كنيم.

# : 20 May 2006 05:25

inkare
عزيزسلام..............................من همچنان منتظرراه حلهاي شما هستم.

# : 20 May 2006 05:35

Quoting: kosdost
من تاحالا يك شاخه گل هم براي همسرم نخريدم

بهتر....جدی میگم.... یک بار من هوس کردم..مثله این فیلما دیدید یارو کسخول میشه یک دسته گل حسابی میاره خونه بعد یک سکس جانانه پشت سرش؟؟؟ نشون به او نشون..... ما گل را خریدم...رفتم خونه.(بگو خوب).. زنم یک نگاهی به گلها کرد و اولش خیلی خوشحال شد گفت چقدر قشنگه و از این حرفا.. من گفتم آخ جون امشب سکس داریم...زودی رفتم شرابی باز کردم و تا آمدم بشینم... دیدم داره اشک میرزه... گفتم چیه خوشحالی؟؟؟... آقا اینو گفتم دیدم رفت بطرف دسته گل و محکم زد توی سرم!!!! آهان تو زیر سرت بلند شده... حالا احساسه گناه میکنی..برام گل خریدی.....

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 20 May 2006 05:45

داریوش جان فقط بگم که درکت میکنم + اینکه به آدم میگن که خوب تا حالا چرا نمیخریدی و آدم همه عمرشو بدهکار میمونه

# : 20 May 2006 07:00

dariushagha
منم شايد بخاطرهمينه كه نخريدم.نميدونم

# : 21 May 2006 03:09

inkare
من هرروزمنتظرراهنماييهاي شما هستم...مويدباشيد.

# : 21 May 2006 03:17

به نظر من مهم نيست كه اين آقا چرت ميگه يا نه ,مهم اينه كه اگه فرض هم كنيم كه اين آقا چرت ميگه بازم ممكنه كه اين مشكل واسه خيلي ها پيش مياد وا ما فقط راه حلي رو كه به ذهنمون ميا رو بگيم
بقييش با اوني كه ميخونه,به ما مربوط نميشه

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.