| نویسنده |
پیام |
|
|
poor
اولا بیتا اسم دختر شاید تو دهات شما اسم پسر یا اینکه اسم پدرت بیتا بوده یا هنوز آنقدر بچه ای که فرق بین زن و مرد نمی دونی یا شاید واقعا پدرت بیتا بوده که اونوقت باید بری تحقیق کنی ببینی مادرت چه جوری حامله شده
خانم نسبتا محترم براي آخرين بار ميگم تو تاپيكهاي جدي مردم لطفا دري وري ننويس
راوي
دوم من به کسی تو هین نمی کنم مگه اینکه خودش مجبورم کنه توهین کنم
من نظرم گفتم
حالا اگر خوشش نیومد می تونه قبول نکنه مجبور نیست توهین کنه
اگر هم توهین کرد باید منتظر جوابش باشه
|
|
|
كمكم كنيد.......................اينجا مااومديم ازآقايinkare وadminكمك بگيريم
اومدن كل كل مي كنن.اگرنمي توني كمك كني نظرهم خواهش مي كنم نده......مرسي
|
|
|
سلام
أقاي kosdost
شما قبل از دخول با کدام یک از اعضاء حساس بدن زنتون ور می رین؟ اصلا تا حالا این کار کردین؟
تا حالا به همسر تون گفتین که دوستش دارین؟
تا حالا نگاهی ازش عشق به همسرتون انداختین که سکس هم ازش بباره ؟
|
|
|
|
|
سلام رفيق
عرض كنم كه من متخصص اين كار نيستم ولي ميتونم نظرات خودم و بهت بگم
اول بگم كه فكر ميكنم شايد خانومت هميشه سكس رو يه جور بي حيايي و گناه ميدونه..واين تو ذهنش هست..البته فقط حدس ميزنم(با توجه به چيزايي كه گفتي) كه اين نه تنها سكس رو براش تبديل به شكنجه يا وظيفه ميكنه بلكه به نظر من اين فكر ميتونه باعث بيماريهاي جنسي بشه براش(البته اين آخري هيچ پايه علمي نداره ولي من بهش اعتقاد دارم) يعني ممكنه همش دچار بيماريهاي رحم و تخمدان و چه ميدونم مخلفات ديگه بشه...
به نظرم اينكه فيلم سوپر بهش نشون ميدي موثر نيست اگه بدتر نباشه چون اون چيزي كه اونجا هست كمكش نميكنه كه حشر بشه ..اول از همه فكر كنم شما ايراني تو ايران هم يه سي دي هست كه اسمش رو متاسفانه فراموش كردم..يه سي دي آموزشي سكس كه البته وي-سي دي نيست ها...يه برنامه آموزشيه كه يه خانوم دكتري درستش كرده و روش حرف ميزنه (البته انگليسي) كه خيلي خيلي خيلي چيز خوبيه...اون تو از ك كردن تا نون ارضاشدن هست..همه چيز توش داره..اونو حتما گير بيار هم خودت ببين هم خانومت چون بدرد هردوتون ميخوره..
و درضمن سعي كن كه اين حالت ترسيدن از لذت بردن رو ازش بگيري..حتي نه بطور مستقيم بلكه غير مستقيم با معرفي كتاب يا فيلم ...
با ديدن اون سيدي يا مطالعه كتابهاي مربوطه كه گفتم ميتوني مهارتهاي خودتو جهت شهوتي كردن خانومت ارتقا بدي جوري كه بتوني چراغ خوابه خونتون رو هم حشري كني ديگه خانومت جاي خود داره..
پس اول مهارتهاي خودت و همينطور خانومت رو افزايش بده دوم اين حس نامربوط رو سعي كن ار همسرت جدا كني ..
اما همه اين سرد مزاجيها جنبه روحي نداره و ميتونه فيزيكي باشه كه داروها و قرصهاي متعددي هست كه ميتونين با مراجعه به پزشك مربوطه ازشون استفاده كنين..
اميدوارم كه كمكي باشه كه بتوني مشكلتو حل كني اگه بازم كمكي از من بر ميومد در خدمت هستم
پيروز باشي رفيق
|
|
|
ضمن تشكر از chabok2000 عزيز و راوي خوبم
بايد خدمت دوست خوبم kosdost عرض كنم همونطور كه چابك گفت شما يه مقدار ناشيانه عمل ميكني . به يه موضوعي هم اشاره كردي كه همون اقامت شما در منزل پدري بود . اين خودش خيلي ميتونسته در وضعيت موجود دخيل باشه .
اگه به اون مقاله كه گفتي خوب دقت ميكردي يه جاش توضيح داده بودم كه بايد براي يه سكس موفق دو جانبه محيط و فضاي مناسبي داشته باشيم . همين ترس همسر شما از ابراز احساساتش در اوايل ازدواج ميتونه زمينه ساز مشكل امروزتون باشه .
اما يه موضوعي رو هم بايد دوباره خدمتت بگم . يادت باشه مقدمات سكس رو بايد قبل از رفتن به رختخواب مهيا كني . يه سوال ازت ميكنم اينو جواب بده تا باقي موارد رو بگم :
خوب دقت كن ببين آيا شبهائي كه با همسرت از جشن عروسي برگشتيد , همسرت براي سكس راقبتر و آماده تر بوده يا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يعني شبهائي كه از جشن عروسي برگشتيد سكس لذت بخشتري داشتيد يا به زبون ساده ( حمل بر بي ادبي نكني ) شبائي كه از عروسي برگشتيد بيشتر بهت حال داده يا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب اين سوال رو بگو تا باقي مطلب رو خدمتت عرض كنم .
درضمن ببخش اگه دير جواب دادم هفته اي كه گذشت خيلي گرفتار بودم . شرمنده
شاد و سلامت و موفق باشي 
|
|
|
kosdost
راستي يه موضوع رو فراموش كردم بگم :
يادت باشه تماشاي فيلمهاي پرون ( سكسي ) ممكنه كه موقتا" موثر و تحريك كننده باشه اما در دراز مدت ميتونه تحريك شدن هر دو تون رو شرطي كنه .
البته ناگفته نماند كه تماشاي اينجور فيلمها ميتونه به ياد گرفتن تكنيكهاي جديد سكس به همه كمك كنه . اين فيلمها مثل يه تيغ دو لبه هستند . يكي از اثرات نا مطلوب زياده روي در تماشاي اين فيلمها اينه كه بعد از يه مدت فانتزيهاي شما رو محدود ميكنه .
من پيشنهاد ميكنم اگر ميخواهيد تحريك مناسبي در همسرتون ايجاد كنيد بهتره به فيلمهاي رمانتيك و عاشقانه اي نگاه كنيد كه توش صحنه هاي سكسي هم داره .
فيلمهاي پرون همگي خالي از عاطفه هستند و فقط به نمايش محز سكس ميپردازند و زنها هم از سكس بدون عشق و عاطفه گريزان هستند . دليل سوالي كه تو پست قبلي كردم همين بود .
به اون سوال جواب بده تا بتونم به مشكل شما پي ببرم .
Quoting: inkare خوب دقت كن ببين آيا شبهائي كه با همسرت از جشن عروسي برگشتيد , همسرت براي سكس راقبتر و آماده تر بوده يا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يعني شبهائي كه از جشن عروسي برگشتيد سكس لذت بخشتري داشتيد يا به زبون ساده ( حمل بر بي ادبي نكني ) شبائي كه از عروسي برگشتيد بيشتر بهت حال داده يا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب اين سوال رو بگو تا باقي مطلب رو خدمتت عرض كنم .
|
|
|
inkare
خيلي ممنون اراينكه جواب من رودادي,
اينرا هم بگم درمورد سوالت ماهرموقع كه ازعروسي برمي گرديم من گاهي درمورد عروس وداماد
حرف مي زنم تازماني كه به خونه برسيم,سعي مي كنم كه همسرم رابااون حال وهوا آشنا كنم
تاشايد وقتي رسيديم خونه بتونيم يك سكس پرازعشقي داشته باشيم.
واين كارمن يك موقعهايي درست ازآب درميادوخيلي حال مي كنيم وزنم هم كمي لذت ميبره
ولي نمي دونم كه چرا بعضي وقتها به روي خودش نمياره وبعضي وقتهاهم وانمود مي كنه كه خيلي خوشش مياد.
متشكرم
|
|
|
tretio
خيلي ممنون ازراهنماييهات....اگرتونستي اسم اون فيلمهارا بگي وبگوكه ازكجابايدتهيه كنم.
بازهم ممنون هستم.
|
|
|
|
|
kosdost
با جوابي كه دادي من به اين نتيجه ميرسم كه مشكل شما يه مشكل عاطفي هست . شما دو نفر بايد يه بار ديگه از نو عاشق هم بشيد . ببين سكس براي زن فقط سكس نيست . يه زن فقط با ديدن صحنه هاي سكسي تحريك نميشه . سكس براي زن مفهومي فراتر از ارضا شدن و لذت جنسي صرف بردن . سكس براي زن وسيله اي كه بتونه باهاش عشق رو لمس كنه . پس بايد نشونش بدي كه دوستش داري و بهش بفهموني كه جون دوستش داري , وقتي كه اونو در كنار خودت ميبيني تحريك ميشي . چون اون حس ميكنه كه تو با ديدن فيلمهاي پرون تحريك ميشي در نتيجه باخودش فكر ميكنه كه تو بخاطر اون تحريك نشدي و اين هنر پيشه هاي اون فيلم هستند كه تو رو تحريك كردن . همين موضوع باعث ميشه اون هيچگونه عاطفه اين توي اين رابطه نبينه و به تبع اون ميلي هم نداشته باشه . بايد بهش بفهموني كه اندام و اعضاي جنسي اون برات تحريك كننده هست . بايد بهش بفهموني كه وقتي كنارش نيستي با بخاطر آوردن خصوصيات اون تحريك ميشي . اون بايد بفهمه كه هيجانات سكسي تو با وجود اون قليان پيدا ميكنه .
همونطور كه گفتي مواقعي كه از عروسي برميگرديد لذت بيشتري از سكس ميبري و ميبره يعني احتمال داشتن سكس موفق و لذت بخش براي هر دوي شما در اين مواقع بيشتره . ميدوني چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون همسرت با رفتن به جشن عروسي همه خاطرات عاشقانه و رمانتيك اوايل زندگيتون يادش مياد و عواطفش رو برانگيخته ميكنه . در نتيجه به ياد عشق اوليه خودش نسبت به شما مي افته و در اثر همين موضوع تحريك ميشه .
سوالي كه من از تو پرسيدم بي دليل نبود . بخاطر سنجش ميزان عشق موجود بين شما بود و اينكه بفهمم آيا هنوز آثاري از اون عشق روزهاي اول در وجود همسرت هست يا نه .......... و به اين نتيجه رسيدم كه بله همسر شما هنوز به شما علاقه داره . ولي اين عشق فراموش شده . درست مثل پولي كه چند سال پيش جائي گذاشتي و امروز فراموش كردي كه كجا قرارش دادي و هر وقت كه پولي ميبيني به ياد پول گمشده خودت مي افتي .
شما هم بايد بدنبال عشق گمشده خودتون بگرديد و پيداش كنيد .
راستي هر چند وقت يك بار به هم ميگيد دوستت دارم چندوقت به چندوقت به هم ابراز علاقه ميكنيد ؟؟؟؟؟؟ منظورم ابراز عشق و علاقه كردن با زبون هست نه خريدن هديه .
چند وقت يه بار براش گل ميخري ؟؟؟ البته گل خريدن بدون هيچ مناسبتي منظورم هست . يعني همينجوري داري برميگردي خونه سر راه از اين گلفروشهاي دوره گرد ميبيني , هيچ مناسبت خاصي هم مثل روز زن يا جشن تولد يا سالگرد ازدواج و اينجور چيزها هم در بين نيست , آيا براش گل ميخري ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه نه چرا و اگه بله چند وقت يك بار ؟؟؟؟ در صورتي كه جوابت بله هست عكس العمل همسرت در موقع دريافت گل و شب موقع خواب چطور بوده ؟؟؟
آيا صبح موقعي كه ميخواي از خونه بري سر كار همسرت رو ميبوسي و موقع برگشتن هم چنين كاري ميكني ؟؟؟ البته بوسه دوست داشتن نه بوسه هاي سكسي . منظورم بوسيدن ساده و بي غرض هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اينارو هم بگو تا بتونيم بعد از چند سوال ديگه جمع بندي كنيم .
البته اينو ميدونم كه ممكنه بخاطر مدت زمان زيادي كه شما با پدرتون زندگي كرديد شرم و حيا باعث شده باشه كه از بوسيدن هم خوداري كرده باشيد و يا نتونسته باشيد به هم ابراز علاقه كنيد . اما جواب دقيق تو رو لازم دارم .
شاد باشي .....رضا
|
|
|
Quoting: tretio به نظرم اينكه فيلم سوپر بهش نشون ميدي موثر نيست اگه بدتر نباشه
اين كاملا" درسته تنها چيزي كه از اين فيلمها عايد ميشه ياد گرفتن بعضي از تكنيكهاي سكس هست , كه تازه خيلي از اونها كامل نيست . چون تكنيكهاي مورد استفاده اونها خيليهاشون فقط مناسب افرادي هست كه داراي آلت تناسلي بلند هستند . چون اونها براي بهتر نشوندادن موضوع مجبورند كه از اون نوع تكنيكها استفاده كنند , كه براي همه مردها قابل اجرا نيست و علاوه بر اون براي همه زنها هم عمل كردن به اون تكنيكها شدني نيست . اگه دقت كرده باشيد توي همه فيلمهاي سكسي حركات خيلي تند و سريع هستند و ضربات با شدت زيادي وارد ميشن كه همه خانمها توان تحمل اون شدت ضربات رو ندارند , بعضافه اينكه علاقه مند هستند كه يه سكس ملايم و عاشقانه داشته باشند نه با شدت و سرعت . البته بايد بگم كه اكثرا" اينجوريند و هستند زنهائي كه سرعت و شدت ضربات رو ميپسندند و ترجيح ميدن .
|